לחולת מנגו שלנו

../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif לחולת מנגו שלנו ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

אומנם זה היה אתמול..... אבל אומרים...עדיף מאוחר מאשר בכלל לא... יקירתי...מאחלת לך המונים של
....שבשנים הבאות דעי רק נחת.....אושר.....גם קצת עושר לא יזיק לאף אחד..... בריאות בשפע לך ולמשפחתך ולכולם.... וכל מה שרק תרצי
שתמשיכי להיות את !!! אישה שכל כך אכפת לה מכולם... עוזרת לכולם כמה שיכולה....מעניקה ....מקשיבה.... חברה אמיתית
אוהבת המון המון ומרימה כוסית לחיים לעוד שנים רבות..בריאות ומאושרות
מקסי

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

מזל טוב ליום הולדתך
הרבה בריאות, אושר ואהבה
שכל משאלות ליבך תתגשמנה

Purple Mushroom

New member
מזל טוב למנגו,לבריאות מנגו../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif.

הרבה אהבה , בריאות קודם כל , אושר ועושר . אור
ואהבה
ושמחה
.

החורזת**

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מנגואית יקרה. לך ליום ההולדת שלוחה ברכה לשנים רבות של מזל והצלחה, אושר ואושר בריאות וכושר, שתמיד תהיי מוקפת חברים ושילדיך תמיד יהיו מאושרים מה שיעשה אותך מאושרת אז בקיצור שתהיה לך שנה נהדרת

IAM20072007

New member
מזל טוב גדול../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב ילדונת../images/Emo24.gif

מאחלת לך ים של בריאות ואושר והמון המון....
ענ

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif למנגו הכי מנגואית ברשת ../images/Emo65.gif

יקרתי שפע ברכות ליום הולדתך. מאחלת לך המון המון אושר שמחה צחוק ואהבה. בריאות הצלחה ושגשוג. נחת מהילדים והבעל.

ויק1

New member
מנג'ולה

מומלדת שמח
יקירתי אושר, שפע, שמחה, שלווה, אהבה והרבה הרבה בריאות שתהיה לך שנה מוצלחת יותר, טובה יותר מאחלת לך שכל חלומותייך יתגשמו ויתממשו בשנה זו
+

matyc

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

עד 100 כ-20 שכל משאלותיך התגשמו שתהיי תמיד מוקפת באוהביך
מאחלים מטי וניר

למנגו היקרה

המון מזל טוב תמשיכי לגדול בקצב מסחרר (סתם) המון אושר וחיים קלים ומאושרים

new sol

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלקטנה הכי גדולה../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לדוסית הכי קולית נכון שהתאריך הלועזי היה ב-6/10 ועיברי יהיה בשבת אבל מה זה חשוב, העיקר לשמוח. מאחל לך המון בריאות, אושר ונחת. תמשיכי להיות מי שאת, שנונה וחריפה ומבינה את ההומור בפשטותו. מלאת שמחת חיים (מי זה חיים? יעקב לא?) ותמיד אופטימית. אוהב המונים סולי

תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

כמו שסולי ציין, יום ההולדת הלועזי חל ב-6.10, והעברי יחול בעז"ה בשבת, אבל אני חוגגת בכל זמן אפשרי
מקסים לראות את האיחולים של כולכם, ומאחלת לכם גם את כל הטוב שבעולם
תודה למישהי מקסימה ומיוחדת, שהיה לי התענוג "לבזבז" לה היום למעלה משעתיים. אני נהניתי מכל רגע
(הקרוקודיל, התרנגול הודו והדינוזאור התנפחו חבל"Z
הילדים הולכים כל כמה דקות לבדוק מה העניינים שם
) ותודה לאחד והיחיד, איש יקר שאני מאוד מעריכה (והוא יודע את זה
), שלא שכח, והתקשר לאחל אישית מזל טוב. הייתי מופתעת לגמרי, וכיף לראות שלא שוכחים
ושוב תודה אישית לכל אחד ואחד מכם. היה לי העונג לעבור על כל הברכות. ולוואי שכל הברכות תתגשמנה
ובנושא אחר - ממש כיף לראות את הותיקים שחזרו אלינו. חסרתם מאוד. מקווה שלא הצצתם וברחתם
יק
חוקרת פרטית
פושפושית
מסעוד ועוד נושא אחר - מריה - מאחלת לך הרבה בריאות ואושר
, מקווה שאת מרגישה טוב
סולי - חיים זה חיים, ויעקב זה יעקב. לא לזלזל באף אחד מהם. כבודם במקומם מונח. ויש גם את שמחה

../images/Emo25.gif

גם אני נהנתי מאוד
ואצלי פתחנו את הדינוזאור....משום מה נשאר גמד
אולי השאר יצליחו.

תשפכו את כל המים

תזרקו את כל השאריות, ותשאירו בפנים רק את הדינוזאור במים נקיים. זה מתנפח ממש מהר! חחחחחחח אני מצחיקה את עצמי עם ההתעסקות הזו. אבל זה חמוד
בוווווווווווו
נבהלת
הרגת אותי עם זה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יה קרועה!

אני אנסה עם השאר....את הדינוזאור זרקנו... מחר יבוא גם איתמר אז ננסה עם השניים הנותרים

../images/Emo12.gifבעזה??? את חוגגת בעזה???

נו, שאת מוזרה... תמיד ידעתי
כפרה עליך, למרות שקצת נעלמת, עדין זוכרת לך חסד נעורים ועדין שמחה לראות אותך מגיחה מפעם לפעם
מאחלת לך יומולדת הכי שמח
בריאות
אושר
שמחה
נחת
אהבה
שלווה
חיוכים
והרבה הרבה מזל טוב!!!
גדול יופי.

למעלה