ברכות על הפורום מגיעה ללהקה פורום להקה מעולה
S Sexy me New member 22/3/02 #2 ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ברוך השם סוף סוף יש פורום ללהקה האלוקית (למרות שבזמן האחרון אני לא מתה עליהם...) !!!! פסח שמח! ושלא תעזו לאכול כי אחרת הקב"ה יעניש אתכם !!! --=טיש=-- חוזרת בשתובה (ותסלחו לי על הדיסריספקט)
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ברוך השם סוף סוף יש פורום ללהקה האלוקית (למרות שבזמן האחרון אני לא מתה עליהם...) !!!! פסח שמח! ושלא תעזו לאכול כי אחרת הקב"ה יעניש אתכם !!! --=טיש=-- חוזרת בשתובה (ותסלחו לי על הדיסריספקט)
B ~BLINK182_gurl~ New member 22/3/02 #4 שירה´לה???? חוזרת בתשובה???? חחח את מבהילה אותי... היי אנשים גם אני שירה ומזל טוב על הפורום, להקה די טובה, ובהצלחה גברת מנהלת! sHiRa - זה האייקון שלי כבר די הרבה זמן אז תתרגלו....
שירה´לה???? חוזרת בתשובה???? חחח את מבהילה אותי... היי אנשים גם אני שירה ומזל טוב על הפורום, להקה די טובה, ובהצלחה גברת מנהלת! sHiRa - זה האייקון שלי כבר די הרבה זמן אז תתרגלו....
S Sexy me New member 22/3/02 #5 זו השפעה של LSD !!! או של ויקי אביגיל מאלעד! חי חי חי... הצדיקה עשתה קאמבק... --=טיש=--
L Like_Wise_potter New member 23/3/02 #8 לא קורה לכם לפעמים, שאתם רוצים להגיב, ואז אין לכם מה להגיד? טוב אז רציתי להגיד שאין לי מה להגיב וגם.... שאין לגרין דיי שיר כזה? (wasted) או שאני סתם מדמיינת? Dפנה
לא קורה לכם לפעמים, שאתם רוצים להגיב, ואז אין לכם מה להגיד? טוב אז רציתי להגיד שאין לי מה להגיב וגם.... שאין לגרין דיי שיר כזה? (wasted) או שאני סתם מדמיינת? Dפנה
B ~BLINK182_gurl~ New member 25/3/02 #11 חשבתי שרק לי זה קורה..... אז פתרת את הבעיה- הגבת..... ויכול להיות שיש להם שיר כזה (האמת דווקא די מתאים להם.....) אבל אני לא מכירה אותם ממש טוב..... שיהיה..... חחח אהבתי לאללה את הטאג ליין!!!! - כל הזכויות שמורות לי! זהו ביי sHiRa
חשבתי שרק לי זה קורה..... אז פתרת את הבעיה- הגבת..... ויכול להיות שיש להם שיר כזה (האמת דווקא די מתאים להם.....) אבל אני לא מכירה אותם ממש טוב..... שיהיה..... חחח אהבתי לאללה את הטאג ליין!!!! - כל הזכויות שמורות לי! זהו ביי sHiRa
L Like_Wise_potter New member 23/3/02 #7 תודה! ולגביי האיקון, אם את אימצת אותו, הוא תפוס. (סתכלי בטאג ליין) Dפנה