קודם כל...

elenae

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo53.gif קודם כל...

שתהיה שנה טובה ומתוקה לכולנו ולילדינו! אני אמא לבת 1.2 שנה מקסימה. היא הולכת לגן וכמיבן כל הזמן חולה... יותר מזה, היא מדביקה אותי (ואני עובדת וגם מטפלת בה , כי בעלי מגיע מאוחר) ואני לא יוצאת מהמחלות. אתם יודעות איך אוהבים את זה בעבודה... אז אני הולכת חולה לעבודה ואת התינוקת משאירה עם מטפלת (גם כואב הלב על זה וגם גורם למינוס בבנק). האם לחלק מכן יש מצב כזה ואיך הסתדרתן, מה עשיתן כדי שילדים יהיו יותר בריאים ואתן יותר חזקות?

בלינקה

New member
יכולה להזדהות

שחר בת שנה וקמצוץ, נכנסה לגן בספטמבר, ומאז ועד היום אני חולה. שחר, אגב, כבר שבועיים לא חולה בכלל, ובאופן כללי חולה פחות ממני. תתחילי בלעשוצ בדיקות כלליות, לראות שלא חסר שום דבר בגוף ושהכל מאוזן. מעבר לזה? לאכול בריא, ולפחות ארוחה חמה בכל יום, לגוון בירקות ובפירות, לנסות להקפיד על מנוחה מדי פעם, ולהתלבש חם. הלוואי שהייתי עומדת בתנאים שפירטתי

אלינה12

New member
מה זה מבינה אותך

אצלי בועז כבר היה פעמיים חולה וכל פעם הפסיד שבוע של משפחתון.אנחנו לא לקחנו מטפלת, אצלינו כל המשפחה מתגייסת לעניין, כדי לא להפיל עליי את כל הכובד. יום-יומיים אני, חמתי יכולה להגיעה רק בשתיים בצהריים, אז לי אין טעם לחזור לעבודה בשעה כזו, אז יומיים בעלי נשאר איתו חצי יום וחצי יום חמתי ועוד יום אבא שלי. וכך הסתדרנו. את עצמי חיסנתי בתחילת החורף, כדי למנוע הדבקויות מיותרות (לא שזה עובד ב- 100%, אבל לפחות מקטין את הסיכון).

../images/Emo41.gifמנצלש"ת - בא לי לבכות...

אני יושבת פה בעבודה, כבר יום רביעי... נגה בבית חולה וכל כך קשה לי להרגיש שטוב שחזרתי לעבודה. הייתי רוצה להיות בבית... זה יעבור? אני ממש מרגישה במשבר היום.

nubi

New member
הילדה שלי

בת שנה וחודש, ולא הולכת לגן. מנוזלת, שילשולים והקאות, חום לפעמים ואני אחריה. אני כבר חודש חולה.

למעלה