ברכות ברכות

מיטללל

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברכות ברכות ../images/Emo65.gif

ל-Jinx007 שהוגדרה כ"מומחית" בפורום הקט שלנו :)) בעקבות כך שיש ימים שאני עסוקה פחות ויש ימים שאני עסוקה יותר- יש ימים שיש לי פחות זמן לבקר בפורום ולהשקיע בו את נשמתי
Jinx007 פנתה אליי וחלקה איתי את כל התוכניות שיש לה לפורום וכל הרעיונות/משחקים/חידונות (וכדומה) שהיא רוצה לבצע.. ואני הבנתי כמה חיובי זה יכול להיות וכמה זה יכול להיות כיף בשביל כולנו... לכן החלטתי להאדים אותה בשלב ראשון... וכעת, Jinx007 יקירתי, חובת ההוכחה היא עליך
ברכו אותה:) ואת מוזמנת לספר קצת על עצמך

TheWhiteTigris

New member
מזל טוב!

גם אני רוצה
סתם, למי יש עכשיו זמן.. עסוק (לפחות אמור להיות) מעל הראש בלימודים לפסיכו'...

לעצור הכל...פוס משחק...

עם מי צריך לשכב כדי להיות אדום פה?
. (סחבק כבר אדום בפורום אחר, שבו אגב - לא שכב עם אף אחד בשביל זה). אז מה צריך לעשות...? לפקודת מי לרשום את הצ'ק הוירטואלי...? למי לשקר ולהבטיח הבטחות שווא...? נו נו למי...?

Bassman

New member
ברכות../images/Emo13.gif

ולי לא מגיע אדום על השרשורפלצת הראשון פה?

Jinx007

New member
אמ....שלום...../images/Emo5.gif

קודם כל, בבקשה אל תתנפלו עלי. באמת שיש לי רק כוונות טובות.. ל"משתתף בניסוי" אני לא יודעת למה אתה חושב שאני משקרת או מבטיחה הבטחות שווא, כי בעצם אתה לא מכיר אותי, ואם באמת היית מכיר אותי היית יודע שאני באמת לא בנאדם כזה.. אגב, ל"Bassman"- חתיכת שירשור פתחת לך שם...
ברכותיי. צריך עוד כאלה בפורום אם אתה מוכן לאתגר... ל"בשלולית" וכל השאר שתוהים לעצמם "מי הפרחה הקטנה הזאת שנדחפה לנו לפורום?"(אולי אני מגזימה) אז- שלום, קוראים לי אנה, אני בת 16 וחצי ו5 ימים, בכיתה י"א, מזל מאזניים, מנהלת פורום "פסנתר ופסנתרנים" כבר כמעט שנה, מתנדבת במד"א בערך 4 חודשים, גרה באריאל. אני אוהבת לצייר ולנגן על פסנתר, ויש לי לפעמים נטייה להיות חסרת טאקט עד שזה מעצבן ורוצים לזרוק אותי מאיזה צוק. מה, רציתם לשמוע קצת עלי, לא? אמ...למרות שאני בנדאם יחסית חברתי יש לי חברה טובה אחת כבר11 שנים, בבצפר אני שונאת את כוווולם, הדעות שלי על החיים והסביבה משום מה תמיד שונות מאלה של כל השאר, והחלום שלי הוא להיות רופאה או לעסוק בכל דבר שקשור לפסיכולוגיה. אז ממצב?

Jinx007

New member
חחחחחחחחחח...../images/Emo6.gif על מה אתה מדבר?

אתה בוחר בי להיות הערפדה הבאה?

בשלולית

New member
אוקיי.. דבר ראשון היי ../images/Emo13.gif

דבר שני... הרשי לי לדבר בשם "משתתף בניסוי".. אני לא חושבת שהוא התכוון לזה ברצינות.. הוא צחק... ככה לפחות אני הבנתי אותו קחי בקלות!
דבר שלישי... אני לא תוהה "מי זאת הפרחה הקטנה הזאת שנדחפה לנו לפורום?" אני פשוט תהיתי, מתי הגעת ומתי הספקת לקבל כזה תואר שרבים מאיתנו היו רוצים לשאת בו (חחחחחח לא אני!) (בלי "הפרחה הקטנה הזאת"!!) ואין לי שום דבר נגדך
דווקא להפך! ועכשיו כשקראתי מה כתבת... אני דיי מחבבת אותך... את נשמעת כמו שילוב שלי ושל אחותי התאומה.. נשבעת לך..
את מנגנת על פסנתר (
ניגנתי 6 שנים על פסנתר ואני נורא עצובה שהספקתי........) ואת מתנדבת במד"א (אחותי מורעלת מד"א..) לא יודעת, אולי נסחפתי אבל זה הדבר הראשון שחשבתי עליו... בכל אופן סתם צחקתי איתך
בלי כוונות לפגוע\להעליב... ברוכה הבאה ובהצלחה, הדס.

Jinx007

New member
היי גם לך..../images/Emo9.gif

לא נעלבתי יותר מידי...קצת מזה שאנשים שופטים אותי לפני שמכירים..זה הכול.. מקווה שעוד אנשים כאן מרגישים כמוך...

Piren

New member
אנשים שופטים לפי

הנתונים שמציגים להם ודעות קדומות. דעות קדומות לא היה לי, מכיוון ואינני יודע כלום עליך מלבד היותך צעירה ונקבית
(ואין לי בעיות לא עם צעירים (אינטליגנטים לפחות) או נשים). אבל ממה שהספקת לכתוב בפורום, יצא לי להכיר דמות שאולי את לא אוהבת (ואני בהחלט לא אוהב), אבל זה בהחלט מה שאת בחרת להציג. שאי בתוצאות.

Jinx007

New member
אמרתי כבר שאני חסרת טאקט ו..

לא שולטת במה שיוצא לי מהפה...
מצטערת.. בכל מקרה, אני אנסה לשנות את הדימוי שלי שבניתם אצלכם בראש.. אגב, התשובות שלי וכו' זה הכל ממה שקורה שלי ומה שאני רואה בעצמי..אם היה לי ניסיון רע עם המין שלי אז מן הסתם שבתשובות שלי אני אראה לחלק מכם כ"שונאת גברים-אוהבת סקס". וזה באמת לא נכון לגבי...אז מתפקידי עכשיו לשנות את הדימוי הזה..

Piren

New member
all and more in the next episode

of ... "bickering and fighting on tapuz forums"

מיטללל

New member
כמו שאמרתי,

חובת ההוכחה היא עליך
אני מקווה שאפחד לא חש מקופח. אתם יודעים שאני אוהבת את כולכם :)) (באמת) מה צריך לעשות כדי להיות אדום? לאהוב את הפורום להשקיע בפורום ולעזור להפוך את הפורום למקום יותר מעניין/מרתק/משעשע/כיף... :))

שניה נו...

יא מצחיקה לא אמרתי שאת משקרת או מבטיחה סתם. זה בכלל לא היה קשור אליך. :) זה היה קטע של 'מה צריך לעשות כדי להיות פה אדום?'. אז אולי צריך לשקר למישהו ואני אקבל אדום. P: בחיי לא רמזתי שם על כלום, בטח לא בנוגע אליך. כמו שאמרת - אני בכלל לא מכיר אותך. ולכן, גם אם הייתי חצוף לא הייתי שופט אותך סתם, מה שלא עשיתי. צר לי אם הבנת אחרת. באמת לא הייתה כוונתי. שיהיה לך בהצלחה בהמשך...תעשי פה טרור(במובן החיובי) ויאללה בלאגן! (ואולי אולי מיטל עוד תיתן לך פעם ניהול...ואז יתפנה אדום...*מסתכל למעלה*).

Astridּ

New member
ברכות נוספות ../images/Emo22.gif

מזל טוב [כמובן בקול של ינטע זקנה] וכמובן שיהיה לך [ולנו
] בכיף

למעלה