ברכות לחברתנו ענבל עמר

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif ברכות לחברתנו ענבל עמר ../images/Emo95.gif

היום לפנות בוקר ילדה בשעה טובה ענבל ( ענבלון מהצפון ) תינוק מקסים ותודה לאל גם בריא. התינוק שכנראה דייקן מאוד הגיח לאוויר העולם ממש כמה שעות לאחר שהתחלף התאריך ל 29.10 שהוא התאריך המשוער שנקבע ללידה. אני מאחל לענבל שלנו, לבעלה ולילדים מזל טוב על הצטרפותו של הבן החדש למשפחתם החמה והמיוחדת
אין לי ספק שהוא בחר להיוולד לאמא ולמשפחה שיעניקו לו המון אהבה, חום, דאגה וחממה לגדול ולהתפתח הכי טוב שרק אפשר. שמח בשמחתם ומאחל להם בריאות ורק ימים יפים ומאושרים יחד.

../images/Emo95.gifענבל יקרה../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב להולדת הילדון, מאחלת לכם בריאות, אושר ושמחה
!!

עינבלית

New member
ברכות לבביות../images/Emo23.gifלהולדת הבן

שפע חלב, הנקה קלה (אם את צריכה עזרה אני פה) הסתגלות רכה והרבה רוך ואהבה בנך הביא עימו את החורף המבורך והביא ברכה אל האדמה ברוך הבא!

ayaly2

New member
מזל טוב ענבל אושר ושתגדלו אותו בנחת../images/Emo95.gif|בלו

סבטיק10

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבוק

בריאות לאם ולתינוק

../images/Emo95.gifענבל מזל טוב../images/Emo24.gif

כל ילד הוא שיר להוריו מתנה כל ילד הוא שיר עוד בלי מנגינה כל ילד הוא שיר שהטבע ברא ועכשיו הוא מלחין את חייו בשירה. אות אחר אות ותו אחר תו אעזור לו לבנות את ניגון חייו שידע לכוון את צליל מיתריו שישכיל לנגן את מיטב לחניו. כל ילד הוא שיר להוריו מתנה אם רק נדע להאיר את דרכו נכונה. הרבה מזל טוב דבוש

למעלה