יום הולדת לכחול הותיק- אביב

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיום הולדת לכחול הותיק- אביב../images/Emo212.gif

זחל מרבה שיניים- שיהיה לך מזל טוב!! אמן ולא יעקצו אותך יתושים בקיץ ויקנו לך מתנה כרטיס טיסה לשוויץ. שלא תאלץ להציע מיטות ויהיה לך שפע של אלוורה נגד המדוזות. שהגלידה בסופלה אף פעם לא תימס שיצא לך לפגוש איזה דרדס (הייתי צריכה חרוז..). בקיצור תהנה מהמתיקות של הגיל ואולי השנה תקנה לי גרבים עם ציור של פיל. צ'ינצ'ילות צ'יוואואות ושאר צ'ימיצ'ורי אלינור- האישה עם הגרביים

veredmp

New member
../images/Emo213.gif אביבקל'ה ../images/Emo213.gif

שיהיה לך יום מהמם וכיפי ומדהים
שכל מה שאתה מאחל לעצמך השנה יתגשם וכמובן, לא לשכוח להשאיר כמה חלומות לשנים הבאות
ששני כוכבים יאירו תמיד עליך

yafit1305

New member
|ב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאביב המון מזל טובים ליום הולדתך

../images/Emo151.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif

שיהיה יום נהדר!
אושר בריאות והצלחה

מזל טוב לצעיר הנצחי.. ../images/Emo213.gif

שיהיה יום מקסים ושנה נפלאה, שתמשיך לעשות את כל מה שאתה אוהב ולהיות חלק מכובד במשפחה הנפלאה הזאת שלנו..
עד 120!

איריס מ

New member
../images/Emo171.gif יום הולדת שמח למנהל שהתבגר ../images/Emo65.gif

יום אביב שמח
מאחלת לך רוב אושר ובריאות, המון המון
, שתגשים את מה שאתה מאחל לעצמך, שתהיה לך שנה נפלאה מלאה במוסיקה, מלא סיבות לחייך, הנאה והצלחה בכל.

ady18

Well-known member
מזל טוב

שתהיה לך שנה בכייף וכול מה שאתה רוצה שיתגשם לך... והעיקר הבריאות עד 120 ושתמשיך להנות מומזיקה טובה :)

Rony 05

New member
../images/Emo23.gifאביב../images/Emo65.gif

תראה איך אני משקיעה בשבילך..! בכל פורום ברכה שונה בקיצור, כאן אני מאחלת לך: שתמיד שכשתנסה לעוף, תגלה כנפיים ותגלה כמה השמיים גדולים וכמה הם מגלים.... ושאף פעם לא תאבד את התקווה...!

אביבה!!../images/Emo42.gif

המון המון מזל טוב! עד 120! שכל חלומותייך, משאלותייך וכל שאיפותייך יתגשמו!!! שתקבל הרבה מתנות
הרבה בריאות, אושר, עושר, יושר, כושר, הצלחה ומוזיקה טובה! ושגם את הפלטה החדשה לא תצטרך בקרוב

I מ י ר ב I

New member
קושקושוני../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב! שתהיה לי בריא ומאושר הכי חשוב
שתהיה תמיד עם חיוך על השפתיים
בהצלחה בכל התחומים
עד 120

pRimaVeriTaVIV

New member
נשששששששמות כולכם! ../images/Emo9.gif

אחד אחד
רבה לכולם וממש כיף לקרוא
וכמו שאומרת מירי...הייתי שם את כולכם בלאפה!

ה 22

New member
שיהיה לך המון המון מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

ואת כל מה שאתה צריך בחיים. אמן!

אביבון! ../images/Emo98.gif

שיהיה המון מזל טוב הצלחה בבגרויות וכל שאר הדברים שיש לך הראש בריאות וכל שאר הברכות אחלה קיץ!

למעלה