יום הולדת לקרול

orianush

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יום הולדת לקרול ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קרוללל... אני לא יודעת מאיפה להתחיל.. אני מרגישה כאילו אנחנו מכירות כבר שנים........ טוב את יודעת שאני גרועה בדברים האלה
אז אני רק רוצה לאחל לך המון המון המון מזל טוב!! הרבה בריאות, אושר והצלחה שתגשימי את כל החלומות והשאיפות שלך את מקסימה ומוכשרת.. אין הרבה אנשים כמוך.. ואני כל כך שמחה שיצא לי להכיר אותך!!
מזל טוב!!
[ונתראה בקרוב בע"ה
]

itamarmal

New member
מזל טוב אישה יקרה..

ליום הולדתך נאחל לך את כל הטוב שבעולם.. בריאות אושר והצלחה שמחה והמון אהבה... שימלאו כל משאלותייך לטובה... ושהשנה הזו תהיה יותר טובה מכל שנותייך שעברו עד היום אמן.. באהבה איתמר...

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif ברכות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif לקרול ../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif

ים של ברכות ואיחולים לבביים ליום הולדתך , את בהחלט בחורה מיוחדת במינה , ידידותית חברותית כנה ואמיתית , אני מאחל לך בריאות אושר הצלחה ואת כל הטוב שבעולם . תעשי חיים בהופעה של דני רובס ד"ש חם לו וגם לשלומי שבת ביום א' .

אלינור61

New member
מזל טוב

בובה אני מאחלת לך המון אושר בריאות הצלחה פרנסה טובה שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה

karoleking

New member
תודה גם לך איתן../images/Emo24.gif

על האיחולים והמחמאות
גם אותך אני שמחה שפגשתי!

karoleking

New member
../images/Emo24.gifתודה מתוקההההההה

רק אל תגרמי לי לבכות...יש כבר מי שדואג לזה
גם אני מאוד מאושרת שהכרתי אותך, גם את מקסימה ומקווה שנמשיך לחלוק יחד רק ארועים כיפים!

nina41

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב גם ממני....

בריאות טובה , הצלחה והרבה נחת מהילדים שיהיה לך. מזל = טוב ! nina41

דלידל1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo124.gif../images/Emo49.gifקרול יקרה../images/Emo213.gif

4U|
|אומנם הכרות קצרצרה ...ברצוני לאחל לך את כל הטוב שבעולם הרבה נחת אהבה ורגעי משפחה מקסימים. ששנה זו תביא עימה הנאות וכיופים זו הזדמנות להגיד
תודה ענקית על פעילותך בפורום שיהיה לך רק טוב והמון אהבה
גל

karoleking

New member
תודה רבה גל../images/Emo24.gif

ממש כיף לי ליהיות חלק מהפורום הזה. שבת שלום ואשמח בהזדמנות להאריך את ההיכרות בינינו! ולא חייב לחכות להופעות!

למעלה