~
יום הולדת לשלומי
~

orianush

New member
../images/Emo65.gif~../images/Emo65.gifיום הולדת לשלומי../images/Emo65.gif~../images/Emo65.gif

כבר עברה שנה
שלומיי, המון המון מזל-טוב
הרבה בריאות, אושר, הצלחה מה עוד אפשר לאחל לך? אתה בנאדם מדהים ואל תשתנה לעולם
טוב אני אמשיך מחר, ברחו לי המילים

karoleking

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifשלומייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חיפשתי מילים לכתוב לך ברכה.
קשה לכתוב מילים לאומן שיודע כל כך טוב לגלף משפטים. בהופעה האחרונה שהייתי,
ראיתי את השירים חולפים, מתגנבים, מתערבלים, כדי ליפול בליבו של כל אחד ואחד בקהל. לכל אחד יש התייחסות שונה לכל שיר, לכל משפט, לכל מילה. משמעות של שיר יכולה להיות לגמרי שונה לאחר ארוע זה או אחר. זוהי האומנות של המשורר. לתת לאחרים את המילים הנחוצות לרגשות, להדגיש תמונות מסויימות של חיינו. לכל אחד יש שיר שהוא מזכיר לו ארוע מסויים בחייו. כמו פס-קול בסרט. אין ספק שאתה מצליח לבטא, עם המון רגש ואהבה, את התחושות שכל כך הרבה אנשים דוחים בגאווה שאינה מניבה דבר. אז בזדמנות חגיגית זו,
רציתי פשוט להודות לך שאתה קיים. כי בלעדיך מה הייתה האבן הזו שאנו חיים עליה?
שיהיו לך עוד המון שנים של יצירה פוריה
שתצליח תמיד לרגש אותנו עם שירים חדשים, אבל הכי חשוב, שה' שבשמיים יתן לך המון בריאות כדי לבצע את כל זה, בנוסף לכל מה שאתה מאחל לעצמך... מזל טוב שלומי, אוהבים אותך
קרול, איציק והילדים

../images/Emo25.gif מזל טוב לזמר ולאיש המקסים ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

בריאות אושר וכל הטוב שבעולם , שה' ישמור אותך ושתצליח לרגש ולהדהים אותנו בשירה החמה היפה והמיוחדת כל כך , לאחרונה יצא לי להיחשף אליך מחדש , וגיליתי כשרון מדהים מקצועי ענב וצנוע , שיהיה לך בהצלחה עם האלבום החדש ובחיים בכלל , נשיקות חמות
מאיתן דואק .

דלידל

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo65.gif|מזלטמזל טוב לאדם מקסים ומיוחד כמוך

קודם והכי חשוב
בריאות בריאות ועוד בריאות אושר והגשמת משאלות שכל מה שאתה מאחל לעצמך ולקרובים לך יתגשם בדרך הקלה והטובה ביותר. עד 120 כ..20 אאחל לך את כל הטוב שבעולם .
וזאת הזדמנות נהדרת להגי תודה
ליוצר ענק וזמר
מדהים שכמותך על כך שכל פעם שאני-אנחנו שומעים או רואים אותך נפתח לנו הלב וכולו מתמלא אושר ואהבה
נאחל שלא תפסיק ליצור לעולם
ושהאלבום
החדש יתקדם בקלות ובהנאה רבה וש..פשוט תשאר כמו שאתה אדם חם ,חייכן ,מקסים שעושה כל כך טוב בלב בהמון הערכה ואהבה גל

myh350

New member
אז נרים כוס יין ונשתה לחיי שלומי שבת

המון ברכות ליום הולדתך שתזכה לחיים יפים ומאושרים מלאי שירים נפלאים שתמלא את גלי הרדיו בהמון שירים חדשים בריאות והתגשמות כל החלומות מאילת הרחוקה

מזל טוב לשלומי , עד מאה ועשרים

הצלחה אושר ובריאות , הרבה מוזיקה טובה ויפה אוהבים אותך מהקומונה של פבלו .

nina41

New member
הינה ה../images/Emo49.gifשלי ובפעם עם עוד ברכות....

אחרי כל השישי שבת שלא הייתי פה אני אכתוב כמו שצריך ברכה שלומי: מאחלת לך המון בריאות טובה , ושתמשיך לשיר ולהנעים לנו בקולך מקווה בשבילך שהתקליט החדש יצליח בדיוק כמו שאתה רוצה ושתמיד תמיד תיהיה לך סיבה לחזור ולהופיע בקיסריה שמחה בשבילך שאתה מצליח לגעת בעוד אנשים חוץ ממני כי בדיוק את זה רציתי תמיד שידעו שיש זמר שקוראים לו שלומי - שבת. אז המון מזל טוב ובאמת שיהיה גדול ומכל הלב והנשמה שלי מאחלת לך את הכי טוב שבעולם מאיה.

itamarmal

New member
מזל טב ענקיייי לשלומי...

שלומי היקר המון המון מזל טוב ליום הולדתך.. צרור ברכות ואיחולים מעומק הלב.. אברך אותך שהשנה הזו תהא לך יותר טובה מכל אלו שעברו עליך עד היום.. עם המון הצלחה בכל דרך שתלך ומוזיקה טובה.. שתמשיך לעשות לכולנו טוב ושמח כמו שרק "שלומי שבת" יודע... אוהב אותך אחי מעומק ליבי.. באהבה גדולה איתמר מאופקים.

karoleking

New member
נראה לך שהוא זוכר מה שדיברנו בקיסריה?

או שהוא הגיע כבר לגיל שלא ממש זוכרים
סתם סתם בצחוקקקקקקקקקק...

karoleking

New member
איך בדיוק?../images/Emo4.gif

אולי נגיד לאיתן שיגיד לפבלו שיגיד לשלומי שיגיד ל....
או שנשלח בדואר יותר פשוט... תהיה בעיה רק עם העוגה... זה קצת בעיה בדואר...
אבל נפסיד את כל הההתלהבות... בעסה

orianush

New member
../images/Emo6.gif בואי אני אעזור לך..

יותר פשוט.. שלומי, יש לנו מתנה בשבילך
אז ננסה לארגן משהו ולחגוג לך כמו שצריך

karoleking

New member
את רואה? כשאת רוצה את מאוד יצירתית

רעיון גאוני...
למה אני לא חשבתי על זה קודם?
באותה הזדמנות תספר לנו איזה עוגה אתה אוהב, כי בדיוק אני מסיימת קורס קונדיטור בימים אלו... ובא לי לעשות כמה נסיונות על אמת... אז אם לא קשה לך...העונג יהיה שלנו

למעלה