יומולדת לשירי!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif יומולדת לשירי! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

יואו,בחורה,אני בשוק שנשארתי ערה עד 12 בשבילך. XD [צפי לסמס גם.
]
בדיוק 17.
[ספרתי.
] הממ... קודם כל: אני אוהבת אותך המון!!! למקרה שלא זכרת.
שתמידתמיד תהיי מאושרת ובהיי מטורף שכזה,
שתקבלי מלאאא מתנות שוות,
ועוגות טעימות-
ובגלל האובססיה המטורפת שלך לחיבוקים: שתמידתמיד אבל תמיד יהיה שם מישו שיחבק אותך ויהיה לצידך, ושתמיד יהיו אנשים מסביבך שיזכו לחיבוק שלך.
[טחח ריקודי עם. XD] שתזכי לראות את כל הלהקות שאת אוהבת בהופעה חיה! [בעז"ה!!!!]
ואם אנחנו כבר בקטע של מוזיקה,שתמיד תשמעי מוזיקה מעולה כמו שאת שומעת עכשיו.
ושאף פעם [!!!] לא תשתני,כי אין כמוך.
|חיבוקענקענק| [אוי לך אם לא תחכי עד 12 ביומולדת שלי.
]

ANGELUSPIKE

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 836537954785739437857349574858475 שנה וכו' וכו'. נ.ב יש 18 נרות (אני באמת ספרתי.......משועמם
) רואי.

Drowning Lovers

New member
כתבתי כאן ברכה ארוכה ואז הלך לי אחורה../images/Emo69.gif

+
בכל מקרה, שיהיה לך יום הולדת שמח, י'שונאת שירים בכיינים שכמותך
ושתראי בהופעה את כל הלהקות האהובות עליי, אממ, פראמור! MCR! ~הכניסי כאן עוד להקה~ ועוד!
שתשארי כמו שאת ילדה נחמדה ואימיול טובה
ו...זהו.
כ"כ

זה לא שאני שונאת שירים בכיינים../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

זה פשוט ששירים בכיינים לא הולכים טוב לפארמור
תודה
ותתחדשי על החתימה!

Drowning Lovers

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

ההשפעה המוזיקלית הכי גדולה שלהם זה ג'ימי איט וורלד....באמת.
תודה!

זו הייתה אמורה להיות ירידה על JEW?../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

כי אני מקווה בשבילך שלא

Drowning Lovers

New member
אממ |חושש|../images/Emo23.gif

סתם נו
נראה לך?! אני מתה על JEW!
אבל תודי - הם הראשונים שקראו להם אימו, גם אם אין כזה דבר.

../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

הקטע שהם לא הכי אימו, כלומר היום, וואו, כל להקה שנייה עושה מוזיקת אימו. (שבתכלס, אם זה לא בכייני יותר מדי, אז זה יכול להיות דווקא די טוב. המוזיקה, כאילו.)

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifאומייגאדוס!!!!!!!!!!!!!111 ../images/Emo2.gif

זכרתי שיש היום משהו חשוב OOOOOOOOO: שירינקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב עד 2134972659 בריאות אושר והצלחה בלה בלה בלה קיצר אני מתה עלייך את כזאת חמודה מתי נפגשים? חהחהח מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

זכרת אבל כתבת שאין כלום../images/Emo11.gif../images/Emo28.gif

[בתכנון שבועי הכוונה
] תודה
ובנוגע לפגישה, בפורים
[תוכלי לחכות עד אז?
]

נארגן שביתה ואז מפגש../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

וואו, היום המורה לכימיה אמרה שהשביתה הזו ממש מעולה כי ירד לנו מלא חומר שבדרך כלל לא מספיקים אותו גם אם לומדים כל השנה בלי שביתות
ווירדו שכמותה.

מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo49.gif../images/Emo110.gif

שתחיי כמה שנים שתרצי ושתקבלי המון חיבוקים
וקבלי גם כמה ממני
וואו את זקנה DD:

rachel malasa

New member
|מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

אממ...אינלי כ"כ מה לרשום, כי אני לא טובה בכל ה'מזל טוב, מכף רגל ועד ראש, כושר עושר בריאות ושתאכלי מוח כשר.' XDDD טוב. אממ באמת עכשיו. מזל טוב לך!|לון| שתאכלי הרבה הרבה עוגות
כי זה משמין. וזה טוב
לא להשתכר
, כי לפי מה שאני יודעת, את עדיין לא בת 18, רייט?! גוד.
אממ. מה עוד?! טוב יש לי משהו. 'על הכיסא התיישבתי, ישבתי וחשבתי, פתאום נפל לי העט. [טוב לא העט, זזה לי המקלדת.
] ושירי רקדה בלט.[למה לתפוז אין סמל של בלרינה?! חסרי אחריות שכמותם!] טוב, מקווה שלא בלבלתי אותך היום. אז
ו-
. ואם את צריכה
אז את תמיד יכולה לשבת ליד המחשב, לפתוח את רשימת הפלייליסט שלך, ללחוץ על פארמור, למזער, להקיש על הסמל של ה-E של האינטרנט, להיכנס למועדפים, ולחפש פורום פארמור [יש לך אותו במועדפים, נכון?! אם לא, זה לא ייגמר טוב.
] ואז לחפש תמונות של ג'רמי, והזיל ריר, עד שהמקלדת תהיה דביקה. [טוב יצאתי מגעילה בשורה האחרונה, תחשבי שלא רשמתי כלום, כי אין לי כח למחוק.
] חפרתי. וזה היה מאוד נחמד. מזל טוב
רייצ.'

XDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo28.gif

וואו, איזו ברכה מושקעת
אהבתי את הפואמה: על הכיסא התיישבתי, ישבתי וחשבתי, פתאום נפל לי העט. [טוב לא העט, זזה לי המקלדת.] ושירי רקדה בלט.[למה לתפוז אין סמל של בלרינה?! חסרי אחריות שכמותם!] תודה

מזל טובבב../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo70.gif

יא איזה גדולה 17 :p אז שיהיה לך יומולדת מדהים! שתקבלי מליארד מתנות :p שתהני בחיים ואין לי עוד מה לכתוב..
אוהבת איריס :]

למעלה