למי יש יומולדת|

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלמי יש יומולדת|../images/Emo65.gif

אמנם בהקדמה קל אבל טוב מוקדם מלעולם לא... רוצה לאחל לך, חתן השימחה, מכל הלב המון המון
מזל טוב
ולהקדיש לך שיר יחיד ומיוחד... המתכון שלי לימי הולדת מוצלחים צעיר לנצח ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שישמור אותך האל ויגשים משאלתך שתעשה בשביל אחר והוא למענך שתיגע בכל כוכב ותטפס על כל שלב שתישאר צעיר לנצח שתגדל להיות צודק ושתדע לראות את האור ולמצוא את האמת בתוך החושך הגדול שתמיד תהיה חזק אל תשחק את המשחק שתישאר צעיר לנצח שיהיו ידיך עסוקות וצעדיך מהירים שיהיה ביתך יציב אל מול כוחות השינויים שבלבך תהיה שמח ושישירו את שירך שתישאר צעיר לנצח רק תשאר מקסים כמו שהינך, וצעיר לנצח... מאחלת לך יקר שלי, המון מזל טוב, ויומולדת מדהים! העולם כולו שלך, מחכה שתבוא ותגלה אותו על צדדיו היפים יותר.. נצור בליבך כל חלום...כל תקווה...כל משאלה.. והמחר..יביא איתו חיוך רחב! רק אושר, שמחה ואהבה אוהבת וגאה בך על מי שאתה.. שקד

yanivca

New member
שקד../images/Emo70.gif את יודעת שכשאני נבוך אני

לא יכול להגיב...
אז לא נהרוס את המסורת...

Y A E LY

New member
יניבבבבבבבבבב

נכנסתי הנה רק בשביל לאחל לך מ ז ל ט ו ב שימשיך להיות לך רק הרב הרבה הרבה יותר טוב_> אתה אחלה בנאדם ותשאר כזה
לב|
אוהבת אותך חמוד שלי (ותכנס לפורום מכתב שלא נשלח אני מכינה לך גם שם הפתעה..)

yanivca

New member
שקד....

מה אני אגיד לך שקד.. מה אומר ומה אוסיף... לא נותר לי עוד דבר להוסיף לך על כל הדברים שכבר נאמרו. את תמיד אומרת שאני מוכשר, ושניה אחרי זה כאילו לצחוק עלי - את שולחת לי הודעה פשוטה, אך עדיין מרגשת, מצחיקה, עם קמצוץ של עצב. כל-כך יצירתית ויפה. וכל-כך מתוקה. רואים שזאת את שכתבת. ושני מסתכל שוב על התיאור של ההודעות, אני לא ידע באמת התכוונתי להודעות או אלייך... אז אכן לקח לי כמה זמן עד שהצלחתי לכתוב תגובה, כי לוקח זמן לכתוב תשובה לילדה כל-כך נחמדה, ואדיבה. ונגמרו לי החרוזים
לכן, שקד... אני רק אגיד לך "תודה" קטנה.. בתקווה שתביני את המשמעות הגדולה שלה, ואת כל מה שעומד מאחוריה. תודה לאלוהים, שהפגיש ביני לבין המלאך הקטן שלו.

ש ק ד ב ת

New member
"המלאך הקטן שלו"

בוא נחשוב עכשיו מיהו אלוהים... -שקד,שלא מאמינה באותה יישות שרבים נוטים לכנות אותה אלוהים-

HilOneT18

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא מאוד טובה בכתיבה (זה הצד החזק של שקדוש ולא שלי...) אז אני רק איחל לך המון המון מזל טוב יומולדת שמח שתדע רק אושר ושמחה ואהבה הרבה אהבה!

missundaztood

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

למרות שאני עדיין לא מכירה אותך אני מאחלת לך המון המון מזלטובים!
וגם יומולדת שמח כמובן:)

yanivca

New member
חברים... תודה רבה לכולכם... ../images/Emo13.gif

המון
ו
לכווווווווולכם

מאיה123

New member
מזל טוווווווווווווב!!!!!!!

ומלא חיבוקים ונשיקות ושמחה ממני. וסליחה שקצת שוב- פעם נטשתי את כולכם. אין לי מושג מה קורה לי. ו... איזה כיף לך שאתה כבר גדול, ויכול לעשות מה שבא- לך לא? או שבטח זה לא כל- כך משנה כי עשית מה שבא- לך גם לפני- זה...

yanivca

New member
אני תמיד עשיתי מה שבא לי, אבל זה

אף פעם לא היה קשור לגיל.. אני ילד טוב כזה...
לא צריך להיות בן 18 בשביל לעשות את מה שבא לי

למעלה