מזל טוב לגלית-גליתוי

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לגלית-גליתוי ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אומנם באיחור של יום...אתמול יום הולדת ,אתמול יום הולדת, אתמול יום הולדת לגלית
חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת ל ג ל יייייייייייייייייייי ת... מאחל לך את כל הטוב שמגיע לך ומגיע!!!! מאחל: שתמיד תהיי יצירתית , פורייה ולא פחות חשוב בריאה לקדם ולהוציא לפועל כל שאיפה ורעיון בראשך מלא הרעיונות המיוחדים ש.....תצא לעולם בהצלחה גדולה ושאת תוכלי להשתחרר ולפרוש כנפיים נחת מהזוגיות, המשפחתיות והילדים אף פעם לא מזיקים ושהשנה אני לא אתבלבל ואקרא לך חגית יותר... והכי חשוב שתישארי כמו שאת
סליחה על האיחור אבל יום הולדת חוגגים לפחות שבוע ( אצלי שבוע לפני,השבוע עצמו והשבוע שאחרי...אז תיתכוננו לאוגוסט )

../images/Emo77.gifיומולדת שמח גליתי../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך אושר, בריאות וכמובן יצירתיות !!

../images/Emo140.gifמזל טוב!!!!!

שיהיו לך כל הטוב שבעולם חוויות נפלאות ושנה נהדרת יומולדת שמח!

גליתוי

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

תודה לכם חברים יקרים מאוד. אני מתנצלת על האיחור בתגובה פשוט... ....חשבתי שיצאתי לחופש ופתאום מצאתי את עצמי עובדת כל יום עד אמצע הלילה בקייטרינג שטח בהרצה של בן הזוג שלי
. היום ערכנו קייטריג על התל באתר העתיקות בבית שאן מומלץ בחום לכל מי שעדיין לא ביקר, וכמובן מי שמגיע מוזמן גם אליי! הארוחה עלינו!
אז חיבוק גדול ואוהב לכולכם!
שיהיה חג שמח,עם הרבה משפחה וחברים ,אוכל וטיולים....
אוהבת גלית

shir300

New member
תזהרי, אני עלולה לקפוץ

על ההצעה שלך... מה יש באתר העתיקות? שיהיה חג שמח והמון מזל טוב!

גליתוי

New member
../images/Emo13.gifבשמחה את מוזמנת!

האתר הוא אחד מהגדולים בעולם! ושני שליש מהמבקרים בו הם תיירות חוץ אז מה עם בני ישראל?

למעלה