מזל טוב לסיגל

alonaski

New member
מזל טוב לגברת השאנטי הראשונה!!!!

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל................. ס-י-ג-ל !!!
... הי אחותינו!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתזכי לברכות!!! לאושר ובריאות!!! להמון אהבה!!!!! לכייף, לכושר, להמשך חיים של הגשמת חלומות!!!!!...
ועוד המון סתווים יפים של ימי-הולדת!!!!!!! אוהבים אותך המון המון המון המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכד'...

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לסיגל../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב לסיגל ירון שלנו
, מלכת השאנטי! אתמול בלילה נפגשנו כל החברים לחגוג לסיגל יום הולדת (והיא כבר בגיל שלא אומרים כמה). היתה הרבה
היו הרבה חברים
וחברות
. תודה לכל מי שהגיע לחגוג: הרשטיק, דניאלה (בובו), גילי, נוגי, שלי, הדס, אורנה, עדי, אילן, ירון ג'וני, נועם תדהר, גלעד ועוד הרבה אנשים ששכחתי או לא קלטתי את שמם (סיגל יש לך חברות יפות...) בשלב מסוים הופיעו נערות בירה לבושות בביגוד גרמני (או הולנדי יותר נכון) מסורתי, מה שהפך מיד לאטרקציה לבנים. היה מעניין לפגוש את האנשים מחוץ לטייטס ולקסדות, חלק ממש היה קשה לזהות. אז סיגל, כמו שאמרת, לחיי הרבה רכיבות מוצלחות! אנחנו אוהבים אותך כוווווווווווולם!

Eyal Hershtik

New member
../images/Emo124.gif סיגוווו אוהבים אותך ../images/Emo24.gif

המון המון מזל טוב
, מי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבך בכל התחומים אם זה בחיים בכלל ,אם זה בעבודה , אם זה בתחום הרומנטי
(ונראה לי שכרגע את בדרך הנכונה .... ). ולחיי
המון המון רכיבות משותפות ..... אוהב אייל הרשטיק

yasigal

New member
../images/Emo24.gifתודה רבה! אוהבת את כווולכם!

מה קורה פה? אי אפשר כבר להצטלם בשקט לאלבום?...דרור, אני אוציא עליך חוזה.. חכה חכה..ביום ההולדתך שלך...אני אראה לך מה זה

etal2

New member
../images/Emo49.gifסיגי עד 121../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif|@

Ronen B

New member
../images/Emo140.gifמזזזזזל טוף../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

yuv R

New member
../images/Emo26.gifהופה../images/Emo70.gif כמעט יחד...

רק טוב שיהיה המון אושר וכיף

XCrider

New member
מזל טוב סיגל../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gifואני בטוח

שגם בגיל 90 סבתא סיגל רוכבת האופניים הבלתי-נלאית עדיין תראה לצעירים אהבת אופניים מהי...

timon1

New member
מזל"ט סיגל!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

הרבה מזל טוב עד....כמה שתרצי!!! וכמובן המון תודה.

למעלה