2002 בכיף לכולם

תמר

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif2002 בכיף לכולם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לכל באי הפורום היקרים!!! מאחלת לכם שנת בריאות, אושר,שמחה,הנאה.......בקיצור שתהיה אחלה של שנה, טובה אף יותר מקודמותיה
. תמשיכו לחייך........והעולם יחייך אליכם בחזרה. אוהבת אתכם שלכם ת מ ר
נ.ב. תודה רומיל´ה על גלריית התמונות (אנסה לשלוח אחת מהן)

RomiVais

New member
תמר יקרה!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

משהו קטן לגבי קבצים: אם הסיומת היא bmp , לתמונה לא תהיה תנועה (אנימציה). הסיומת צריכה להיות gif . אני לא יודעת למה ומה בדיוק שינו בתפוז, כי פעם היה אפשרי לשמור כל תמונה בסיומת המקורית שלה. היום היא נשמרת רק בסיומת bmp ואז כבר אי אפשר לחזור ולהשתמש בה. אבל יש לך את האתר ששלחתי לך, משם לקוחות כל התמונות והברכות. יש גם אתר נוסף, שממנו אורית שלחה לנו והנה הקישור למטה... מאחלת גם לך ולכולם את מיטב האיחולים לשנה החדשה. מכל ה-
רומי

לרומי החמודה../images/Emo39.gif

וכל חברי הפורום . מה שלומכם? ימבה זמן לא הייתי אבל עקבתי קצת אחריכם. מקווה שכולם חשים בטוב לקראת השנה האזרחית החדשה, ובלי בלאגאנים הערב,בלי וודקות וויסקי. רומי חמודה תודה על הברכות
זה ממני אלייך שלוח כבר מעכשיו לפני כולם. אנסה לכתוב לכם בהמשך ניב

RomiVais

New member
שלום שלום ניב - לאן נעלמת?? ../images/Emo8.gif

יום בהיר אחד הפסקת לכתוב לנו
אבל אני שמחה שחזרת!!
ספר, ספר לנו - מה חדש אצלך? שתהיה לך ולכולם שנה מצויינת ביותר, שכל משאלות הלב ייתגשמו ושיהיה לכולם רק טוב!!! מקווה שתישאר איתנו. לילה טוב, רומי

רונה 29

New member
../images/Emo41.gifבפרוס שנת 2../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif2 ../images/Emo41.gif

הבאה עלינו לטובה רציתי לאחל גם לבאי/ות הפורום הזה שיר ברכה : אז במה נברך את השנה החדשה ? בביטוי הכי בנאלי שנה טובה בביטוי סנטימנטלי שנה של אהבה אולי בביטוי פוליטי שנה של שלום או בביטוי נאיבי שנה של חלום בביטוי קצת תנ"כי שנה של שפע או אולי בביטוי של סלנג שנה על הכיפ-כיפאק בביטוי כלכלי שנה של שגשוג ופריחה בביטוי הכי כללי שנה של ברכה אז תגידו זאת כך או תגידו אחרת העיקר שזאת תהיה שנה נהדרת
מאחלת לכולכם/ן הרבה בריאות ובהזדמנות זאת הרשו לי לומר כי הפורום הזה מדהים באיכותו, באכפתיות, בעיצות הטובות,בהזדהות ובתמיכה - המשיכו כך ו... כיפאק היי ל"מנהלת" שלכם -רומי - כל הכבוד
שירלי.

RomiVais

New member
רוב תודות שירלי יקרה!! ../images/Emo24.gif

קראתי את הקטע אתמול, בפורום השני וממש ממש אהבתי.
אני ממש שמחה שכתבת אותו גם כאן - שהחברים פה יוכלו להנות ממנו גם. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והמון המון בהצלחה בדרך שתבחרי עבורך - כל דרך שתבחרי תדעי - שלא תהיי לבד!!! שיהיה לך יום נפלא, רומי

רומי רומי../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

משוטט לי בפורום אחר מנסה למצוא לי....
אבל מדי פעם מציץ לכאן ורואה שדי שמייח פה!!! המשיכי לנהל פורום זה ביד רמה כי כבר שמתי לב שכולם פה מתים עלייך. אצלנו בשוק התרופות הכל סבבה, ואין האטה! עובדים רק על שיפורים ויש תוצאות! שנת בריאות לכולם!! ניב

RomiVais

New member
היי שוב ניב!! ../images/Emo24.gif

אם אתה רואה לפעמים שדיי שמח פה, למה אתה לא מצטרף לחגיגה?
מה בדיוק אתה מחפש לך בפורומים? או שזה סוד כמוס?
אני מודה לך על המילים היפות. אני מקווה שהפורום ימשיך בדרך זו - כי זה ממש תענוג והאנשים פה ממש מדהימים!!
לגבי שוק התרופות, כתבת "עובדים רק על שיפורים ויש תוצאות". יש אפשרות להרחיב מעט? שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא ביותר מחר, רומי

Dalia M

New member
יא אללה../images/Emo45.gif../images/Emo65.gifאני לא מאמינה../images/Emo70.gifר

תמר-תודה רבה עבור האיחולים ועוד יותר על זה שברצותי לנסות לענות
הצלחתי להכנס לפורום ר ו מ י את רואה תחת איזה שם? נכון שהארי פוטר
תיכף אנסה להכנס, לשלוח ולקבל - וזו תהיה מתנת
סנטה קלאוס שלי. להשתמע בקרוב, ידידים יקרים דליה

אורית...2

New member
היי דליה !!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif

דליה , ברוך שובך.... למי מגיעות הברכות הפעם ??? נקווה שהפעם זה יחזיק מעמד.... ואת רואה ...אסור לנו להרים ידיים !!!

RomiVais

New member
היי דליה ../images/Emo13.gif

אני רואה תחת איזה שם נכנסת הפעם. באמת קשה לי להבין מה הבעיה. חבל לי שאני לא יכולה להגיד לך שאני אבוא לבדוק מה קורה, אבל שלחתי לך במייל את מספר הטלפון שלי - ואולי נשתמש בכישרון הקטן שלי לתמיכה טכנית בטלפון
אז אני מקווה שהכל יסתדר ASAP קבלי בינתיים
גדול רומי

Dalia M

New member
../images/Emo24.gifרומילה - כנראה שיש לי אפשרוי

היי רומי, יתכן שמרוב רישומים אני כמה "חברות" בפורום. לדעתי לפחות 3
אז זה בטח מוסיף לך נפח וכבוד להיות מנהלת כל-כך גדולה ב
! אני חושבת שבגלל ששלחת אותי להכנס דרך ראש העמוד!!! ----------------------- אגב, קבלתי השבוע את מנת הרביף החודשית ולא התבקשתי לשלם! מה קורה עם התשלום עבור הרביף של אמא שלך? ------------------------------------ ביי ותודה על נאמנותך המתוקה דליה

RomiVais

New member
דליה - שמחה שאת איתנו!! ../images/Emo24.gif

אני עדיין לא מבינה את בעיות ההתחברות אבל מקווה שעכשיו הכל בסדר - תעדכני אותי בבקשה אם לא!!! אני שמחה שלא עושים לך בעיות עם הריביף. נכון להיום גם לנו אין בעיות. יש לנו אישור "ללא תשלום" עד חודש פברואר, שזה אומר עוד חבילה אחת ואז שוב לשבור את הראש. אבל אני הפעם כבר חכמה יותר
ואדאג לזה מראש, שזה אומר ללכת "לקרצץ" כבר בשבוע וחצי הקרובים
סתם, זה היה בצחוק, אני ממש בטוחה שלא רק אנחנו מחכימים, אלא גם קופת החולים והפעם זה יהיה קל יותר!!!
מקווה שתמשיכי לכתוב כאן ולעדכן אותנו ב-ה-כ-ל!!! מה שלום שירה הקטנה וכולם?? שיהיה לך ערב נפלא ביותר, רומי

למעלה