קיבלתי כאפה :o
W W a C K o New member 28/11/05 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo125.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif קיבלתי כאפה
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo125.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif קיבלתי כאפה
W W a C K o New member 29/11/05 #5 תודה חברים לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מליונר לא שחקן כדורסל או כדורגל! רק חבר שלכם ולא יותר אהלן אמיקו!
תודה חברים לא רוצה לרדוף אחרי השקל לא רוצה להיות מליונר לא שחקן כדורסל או כדורגל! רק חבר שלכם ולא יותר אהלן אמיקו!
ה הילהקולית New member 1/12/05 #7 אתה חתיכת הומו!!!!!!!!!!!! כוס אמא שלך! אתם יושבים איזה שעתיים בככר, ואתה אפילו לא אומר!!! תודה באמת שהתקשרת ב-23:30, כשכבר ישנתי. :-\
אתה חתיכת הומו!!!!!!!!!!!! כוס אמא שלך! אתם יושבים איזה שעתיים בככר, ואתה אפילו לא אומר!!! תודה באמת שהתקשרת ב-23:30, כשכבר ישנתי. :-\
W W a C K o New member 1/12/05 #8 :\ חלאס הילה .. :\ התקשרתי ב 22:00 והתקשרתי גם יום אחרי זה ולאחר מכן ואל תעצבני אותי עזבי :| שיהיה לך זמן ותיהי פנויה תתקשרי באמת עזבי שטויות :\ ועוד אני לא בסדר.
:\ חלאס הילה .. :\ התקשרתי ב 22:00 והתקשרתי גם יום אחרי זה ולאחר מכן ואל תעצבני אותי עזבי :| שיהיה לך זמן ותיהי פנויה תתקשרי באמת עזבי שטויות :\ ועוד אני לא בסדר.
D dubka New member 2/12/05 #13 אני יודע שצריך לסיים ב ן'... כמדברים על נשים אבל בחיים לא דיברתי ככה ולא רשמתי ככה.