יום הולדתתתתתתתתתתת!!!

karoleking

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifיום הולדתתתתתתתתתתת!!!

חייםםםםםםםםםםם!!!! מזל טוב ליום הולדתך ה-50!!! הגעת לגיל שאפשר להתחיל...
מאחלת לך שתהנה מהחיים, שנפגש רק בהופעות, שתיהיה בריא עד 120 לפחות, תמיד מלווה בכל המשפחה שלך, אושר, נחת, שמחת חיים ואהבה!!!
מאחלים: משפחת קרמונה

נועה גו

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo142.gif../images/Emo77.gifמזל טוב חיים!!!!!

באמת לא חשבתי שאתה בן חמישים יא אללללללה...מקסימום 49
אז מה נאחל לך? שתמשיך לשגשג ולפרוח,שתהנה מהמשפחה המקסימה שלך,שבפעם הבאה שהפורום אצלך נזכור להביא בגדי ים ולהשתמש בבריכה
,שתמשיך להיות חלק בלתי נפרד מההופעות של שלומי,והכי חשוב,שנצליח לבנות לך מנחת מטוסים כומו שצריך!!!!!!!
*למי שלא הבין - חיים עושה תנועה של אווירון בכל הופעה כשמתחיל השיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=y3Y9i3Pq8_8 איזה קישור...אש...בבת ים.דווקא שם לא הייתי

../images/Emo24.gifחיבוק|../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifחיים

חייייייייייים שתזכה לחיים ארוכים ובריאים כשמך. עד 120 שפע של טוב-שלא יגמר לעולם. שתרווה נחת מהיקרים לך והמקסימים. שתמשיך להנות בלי גבול מהאיש היקר ללבך מאוד-שלמה שבת. שתמשיך לצבוע לנו את ההופעות בשמחה שלך ובאהבה העצומה והטהורה שלך לשלומי . חיים, מאחלים לך רק טוב ונכון שזה קצת בנאלי אולי...אך..." כל שתבקש לו יהי". שתמיד תהיה שמח ומאושר בחלקך, שנים רבות וטובות יחד עם מזל היקרה לנו. עד 120 כ20 אוהבים אותך מאוד מאוד מאוד גל ניצן יובל רז ותמיר לבית ונטורה
מוקדש לך השיר של שלמה שאני קוראת לו כבר השיר של חיים
http://www.youtube.com/watch?v=BFOg5kGJBeQ זה מניצן באופן אישי....http://www.youtube.com/watch?v=ztoSUhbNntQ&feature=related

kobi12474

New member
יום הולדת חגיגה נחמדת

חיים מזל טוב: עד מאה כעשרים,במיוחד בגיל זה שהוא מחצית מהחיים,מאחלים לך את כל מה שתבקש והכי חשובה היא הבריאות,שתהנה מכל דבר שאתה עושה מאחל:קובי מיהוד

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifלחיים היקר ../images/Emo213.gif

המוןהמון מזל טוב
המון המון בריאות אושר ושמחה בלב יובל של שנים הבאות יפות ומאושרות צמיחה משפחתית וכלכלית טובה וכל אשר ליבך מבקש יגיע לטובה ברכה והצלחה יהי רצון אמן ואמן מאחלים
עד 120 כ20שנים מאחלים מכל הלב מירה וחיים שנק

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifחייםםםםםםםםםם חבר יקר

לחבר היקר שלי שנכנס לחיים שלנו והפך להיות חלק בלתי נפרד לחלוטין !!!! אח שלי שמלאו לו 50 וקופץ בהופעות כמו בן 30 .שיהיה לך טוב והמון , בריאות , אהבה , פרנסה טובה , שכל הזמן תהייה מוקף במשפחה הנהדרת שלך (שגם אנחנו הפכנו להיות חלק ממנה ) , שיהיה לנו עוד המון הופעות של שלומי ואנחנו נראה אותן רק מלמעלה ( מהכסאות כמובן) . שימשיכו להיות לנו שיחות מעניינות , מצחיקות , להתייעץ ולדעת שהמרחק הגיאוגרפי לא משפיע על האהבה שיש בין משפחת ישראלי לבין משפחת חיון . שנוכל להמשיך להפגש רק בזמנים טובים וכייפים שממלאים לנו את הלב ומידי פעם להחליף איזה "ברכה " במרוקאית ..... ושתמיד תדע שאתה והמשפחה היקרה שלך בליבנו . (חבר יקר שלי אולי אני לא כ"כ יודעת להתנסח בחרוזים כמו כולם - אבל אתה יודע בדיוק כל מילה שלי למה מתכוונת ואתה יודע בדיוק כמה אתה והמשפחה הנהדרת שלך חלק מהחיים שלנו ) . ושוב בריאות , בריאות ובריאות כי זה הכי חשוב והשאר יבוא לבד .

orianush

New member
מזל טובבבב!!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

חיים היקר
המון המון מזל טוב!!! עד 120 הרבה בריאות, אושר, הצלחה, אהבה, נחת ועשיה יומולדת שמח!!

itamarmal

New member
חיים היקר המון מזל טוב!!!

אושר בריאות הצלחה פרנסה ושיהיה לך רק טוב
ושנתראה בקרוב בע"ה מכל הלב
איתמר ואורלי מלכה..

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

osnat51

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בל

osnat51

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

osnat51

New member
../images/Emo23.gif למה הפרעת לי לרצף?

ברור שוועדת קישוט! אם לא ביום הולדת אז מתי כן?

osnat51

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif ועכשיו הברכה!

אז חיים היקר! קודם כל אני מודה לגל ששלחה לי הודעה לידע אותי לגבי אירועי חצי היובל של מר חיון. ועכשיו לעניינינו: מעומק הלב אני מאחלת לך שאלוהים שבשמים ימשיך לתת לך כוח להעניק את הטוב לכל מי שבסביבתך. שתמיד תמיד תהיה ברכה בעמלך ושלעולם לעולם הצניעות והענווה יהיו מנת חלקך. הפעם הראשונה שראיתי אותך הייתה בהופעה בקיסריה לפני שנה וחצי, וידעתי ידעתי שפעם עוד ניפגש. אתה אדם מיוחד במינו שבאדיבות יוצאת דופן פותח את ליבו וביתו לכולנו. "תודה שנכנסת לנו ללב". אנחנו אוהבים אותך ומאחלים כל שנאחל לעצמינו אנו. מאיתנו ניר ואסנת נעים.

חייםםם המון המון ../images/Emo65.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo212.gif

מזל טוב אמן ויתגשמו כל משאלות ליבך לטובה מאחלת לך עושר ואושר בריאות נחת והצלחה בכל אשר תפנה ותעשה בעזרת השם נפגש בהופעות הבאות. . .

למעלה