יומולדת למור

ligalosha

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gifיומולדת למור../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

היום יומולדת,היום יומולדת, היום יומולדת ל...... מורצ'וק
[m o r 1 0 2 ^^] אחאח מורי... מה כבר אפשר לאחל לילדה כ"כ מושלמת
עד 1793458 שנות שמחה, בריאות, אושר והצלחה בכל מעשי ידייך
שכל בקשותייך
משאלותייך
חלומותייך
רצונותייך
ופנטזיותייך
יתגשמו
שתמיד תיהי מוקפת בכל האנשים שאוהבים אותך
שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם
שיהיו לך מלא בלונים
מתנות
ממתקים
ועוגות
חברים
וחברות
והכי, אבל הכי חשוב, שתמשיכי להיות כזאתי ילדה מדהימה
וכוסית
ומוכשרת
אוהבת אותך
הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי הכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכיהכי שבעולם
אז יאללה לשרשר ברכות
או שיהיה לכן עסק איתי
[אם עוד מישהי פתחה אני מתה
]

YuvalJones

New member
פפחחחחח למה מה קרה?!!?!?!?!?!

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
מור אהבת חיי נשמה קפרא חיימשלי יפשלי עיניים טחול כבד שחלות חצוצרות תופים גיטרות גיטרות בס. ~לא~ סתם אני לא מכירה אותך ממש אבל! זה לא מונע ממני לאחל לך המוןהמון מזלטוב
עלי והצליחי. סתם. אל תעשי את זה. זה משפט של מורות

Little Sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifהמון מזל טוב!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

m o r 1 0 2

New member
חח,היה לי../images/Emo99.gifתודה רבה../images/Emo168.gif

היה לי יומולדת פשוטמדהים!!

m o r 1 0 2

New member
אווו,הרבה../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

בהתחלה הייתי עם חברה טובה שלי,היא הפתיעה אותי ואז נסענו לת"א,פגשתי כמה חברות והם הביאו לי בלונים
וקניתי כמה דברים,אח"כ שחזרתי הביתה החברות שלי עשו לי מסיבת הפתעה וחגגנו והביאו לי מלא מתנות ובלונים@#$%^& ואחרי זה הייתי בבאולינג,המשחק היה חינם בגלל שהיה לי יומולדת:XDD וכ"כ נהניתי,ונתנו לי עוד בלונים ומלא ברכותת
היה הכיף שיש
|
|

m o r 1 0 2

New member
וחצי סנטר אמר לי "מזל טוב"../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

וגם כאלה שאמרו לי באנגליתXDD זה היה כ"כ מצחיק

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifמורצ'ו..../images/Emo24.gif

מלאמלא מזלטוב |נרות.. ושתפגשי את מקפליי ותמשיכי להיות בפורות
.. שתמשיכי להיות כזאתת חמווודה וומתווקקה
...
אוווההבבבתת..דורית

m o r 1 0 2

New member
אווו,תודה רבה דוריתי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

הלוואי שזה יתגשם

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מזל טוב#!@$#%$#@%32

עד 120 שנה שתגשימי את כל משאלותייך בריאות,אושר,עושר ויושר מזל טוב
נ.ב אני לא טוב בברכות

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gifמזל טוווב../images/Emo49.gif../images/Emo77.gifאוהבת אותך מלא../images/Emo23.gif

m o r 1 0 2

New member
אוו,מיק'וש תודה רבה../images/Emo13.gifמתה עלייך../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

למעלה