מזל טוב לאביטל!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב לאביטל!!!

המונמון מזל טוב נערת ה15 להיום!!!!=] מי אוהב אותך יותר ממני? א-נ-י [כן,כמה מקורית כבר יכלתי להיות..?] אני מקווה שתאהבי את הברכה... וסורי על האיכות,המחשב דפוק =/ אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

BARSASOS

New member
../images/Emo151.gifואיי!!!! מזל טובבבבבבב!!!!

המון המון המון מזל טוב!!!
רק אושר בחיים!!!!
תמשיכי תמיד להיות המנהלת הכי טובה שהייתה יכולה להיות לנו!!!! ובכלל, בנאדם מדהים!!!!!!!
שתמיד תמיד תמיד תמיד תיהיי מושרת, כי זה הדבר הכי חשוב בחיים ושתמיד תדעי להוציא מכל דבר רע את הטוב שבו!!
אוהבת המוןןןןןןן !!!
בר.

nitzan111

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo49.gif

המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות שיהיה לך המון עושר ואושר יושר וכושר וכל מה שתיקחי על עצמך לעשות... יצא הכי טוב שרק יכול להיות! המון הצלחה בכל התחומים והכי חשוב תמשיכי לעשות המון כיף במשך החיים !

tzlilonit1

New member
(כאן אביטל) יוווו תוווודה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

לכווולם.. ולהדרי, יש לך את זה בגראפיקה, בובי

ה דרומי

New member
../images/Emo49.gif לאחותי הגדולה אביטל שלי

מצטרפים לברכה גם אבא וקרן שחולים עליך ואני השקדון הכי מכולם ואפילו יותר גם מצליל שגם עליה אני חולה
מי אוהב אותך יותר ממני ביצוע: לידור יוספי מילים: מיכה שטרית לחן: ארקדי דוכין של מי האדמה, האויר והים? של מי העולם? של מי הזהב והיהלומים? למה התן מיילל בכרמים? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? למה יש מלחמות וכאב? למה אלוהים לא מתערב? למה כשאת כאן זה עושה לי טוב? למה יש אנשים שחיים ברחוב? איך האביב יודע שהגיע הזמן? ולאן האניות מפליגות? לאן? מי אוהב אותך... של מי האדמה? של מי הזהב והיהלומים? איך האביב יודע? מי אוהב אותך... "ם

°°NaTaLi°°

New member
אביטללל

אביטל המון המון המון מזל טוב!!! אושר ועושר! שכל משאולותיך יתגמו! מתה עלייך נטלי

למעלה