מזל טוב ליעלי

morancho1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב ליעלי

חמודה, איזה כייף שיצא לי לראות אותך היום ברגע שגילית שהתקבלת, זאת בהחלט תמונה שאנצור בליבי ואזכר בה כשארגיש שדברים מרגישים קצת גדולים עליי..לא להתייאש כי ההתמדה משתלמת:) יקירה, את אות ולמופת בפורום, לא בגלל מי שאת ואיך שאת איתנו כבר הרבה זמן..אלא בזכות מאבקך המיוחד. את התחלת מנקודת התחלה לגמרי אחרת, ממצב שבו היית "מסודרת" בחיים ובגיל שבו בדרך כלל לא מגיעים לתגליות מיוחדות בחיים. ובניגוד לכל הציפיות, עם כל הקשיים, את המשכת ונאבקת. ידעת שאת רצונך תגשימי, ואת המחיר היית מוכנה לשלם כי זה בנפשך ועצמותייך... הגעת למור עם סכם גבולי ביותר, כאשר כל הסיכויים כביכול עמדו נגדך: הנה באה בחורה בת 27, נשואה +ילדה עם סכם נמוך יחסית , ואמורה ל"הפציץ" במו"ר, ולהתגבר על מיליון דעות קדומות שבמקרה הזה דווקא פעלו נגדך, כאישה נשואה. ולמרות הכל את שברת את כל הסטטיסטיקה. למרות כל הקשיים, ולמרות שהרגשת שדווקא ש"הלך לך לא טוב במור" את קיבלת ציון מאוד גבוה, בזכות הרצון הכנה שלך לעזור, והאישיות המדהימה שלך- והתקבלת בסופו של דבר:):) אני מקווה שאלה שלא התקבלו השנה, או אלה שנמצאים בהמתנה, יכירו את הדרך אותה עשית, ויקבלו ממנה חיזוקים אף לגבי דרכם שלהם:) ולסיכום יקירתי: לחיי 6 שנים משותפות ונהדרות
CHEERS

natalysh

New member
לקט מהתוכניות הקודמות:

24.7.06 מאת שרת האוצר "די נמאס כבר שוב חזרתי ללילות לבנים... בקצב הזה גם שערותיי יהיו לבנות, מהר מאוד!!! שיזיזו את עצמם שמה כבר... אוף אוף אוף." 17.7.06 מאת שרת האוצר אני מודיעה בעבודה שאני עוזבת ומוצאת עבודה אחרת, אבל הלב עצוב עצוב, כי אני כל כך רוצה, וכי השנתיים האלו היו קשות לי, קשות ומעייפות, וכבדות ועמוסות בכל החלומות שהכילו כל דקה. ואני כל כך מקווה שזה יקרה, אבל מרגילה את הלב להאמין שאולי לא השנה. 16.7.06 מאת שרת האוצר "אני לא רוצה להתכונן נפשית ואז לראות שנדחיתי... אני עכשיו, לאחר ששככה קצת השמחה, מחליטה להרגיל את הלב לאכזבת הדחיה שכנראה תהיה. נראה לי בעייתי שירד פתאום בכמעט 4 נקודות הסכם..." ובפרקים הבאים - הכתבה ב"גלובס", היום שאחרי: "...יעל דרזניק, מנהלת מחלקת ביטוח חיים באגף שוק ההון, ביטוח וחיסכון באוצר, הודיעה על פרישתה. עפ"י ההערכות בשוק, דרזניק צפויה לעבור לאגף ביטוח חיים באחת מחברות הביטוח הגדולות - שמן של מנורה והראל עלה בהקשר זה. אולם, אפכא מסתברא, ולא שמן, לא מנורה ובטח לא הראל - הגברת דרזניק הולכת להגשים את חלומה ולהיות רופאה (ושרת הבריאות) בזמן שכולכם תמשיכו להתעסק עם משפטים, דו"חות, כספים ושאר דברים שגורמים לי לחשק למות בגיל צעיר. הגברת התקבלה אמש ללימודים לתואר דוקטור (ד"ר דרזניק נשמע טוב!) באוניברסיטת-שכונה-ת"א וצפויה למכור את נשמתה לדקאן באוקטובר הקרוב. אחלנו לשרת האוצר בהצלחה." ובנימה אישית, תמיד כיף לשמוע על חלומות שמתגשמים, ולשמוע על זה לגבייך זו שמחה גדולה פי כמה וכמה. כולנו עדים להקרבה העצומה (!!!) שעשית ואת עושה בשביל המקצוע. אני באמת לא מכירה אנשים שעשו כזו הקרבה, ועם כל הרצון והתושייה הרבים שלך את מזכירה לי ולרבים וטובים את הסיבות שבחרנו במקצוע הזה מלכתחילה, אחרי שכבר התבלבלנו עם כל הלימודים והמיקרוביולוגיה. עשית לי את היום...
ודיר בלאק את לא חוגגת כמו שצריך!!! נטלי נ.ז. זכורה לי הבטחה מסוימת, ממש כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1523&msgid=77243364&FlagSybase=1

יעלד12

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

גדולה מהחיים. אין עלייך יקירתי! את רוצה אולי להעניק לי את החלוק הלבן? : ) והבטחות מקיימים. באהבה, יעל

../images/Emo24.gifמדהימה!

המון המון מזל טוב!! שתדעי, אני מספרת עליך תמיד כדוגמא למועמדים מיואשים. הסיפור שלך ככ מדהים, שהוא פשוט מעורר השארה באנשים.

למעלה