מזל-טוב

Revolution kid

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

נחנך בית "דרור". המקלט הראשון בארץ לנוער הומו-לסבי במצוקה. גם פה, כמו בדרך לכל "הצלחה" של הקהילה - הדרך לא היתה קלה.
וכל הכבוד למיכל עדן, חברת מועצת עירית ת"א (הלסבית הראשונה בעיירה
) על היוזמה

Liroy25

New member
בהחלט כל הכבוד להם!

עכשיו אולי ימצאו מקום נורמלי לכל אותם בני נוער זרוקים שמוכרים את עצמם בגן החשמל (ז"ל) או בצמתים ליד הבית שלי.

.m

New member
מצטערת לקלקל את המסיבה

אבל "לכל אותם בני נוער" בטוח לא... למיטב הבנתי (ואני מקווה שאני טועה) יש שם בסה"כ 9 מיטות. ושלא תבינו לא נכון - אני חושבת שלהקל/להציל 9 בני נוער זה ה-מ-ו-ן. שלמיכל עדן וצוות בית דרור מגיע פרס על הצלת חיים ושלל איחולים שלוח ממני אליהם. מה גם שחבר יקר שלי היה בעצמו ילד כזה, כך שהנושא קרוב ליבי עד מאוד. ועדיין צובט בלב שזה 9 ולא 10 או 20 או 50...
בכל מקרה שיהיה |הבצלחה| mai

Revolution kid

New member
../images/Emo4.gif

טיפול בנער אחד עולה כ-100 אלף שקל. כולי תקווה שיום אחד הכלכלה של מדינת ישראל תהינה במצב יותר טוב ואז יכולו לפתוח עוד שלושה-ארבעה כאלה. אולי גם בירושלים, חיפה, באר שבע, אילת. אבל בסופו של דבר זה יקרה, זה חייב לקרות

Revolution kid

New member
אכן כן.

"....מהשנה תזרים העיריה למקלט 100 אלף שקל בכל שנה, עמותת על"ם תתרום 120 אלף שקל בשנה ומשרד העבודה והרווחה יעביר מדי שנה את מרבית הסכום: 700 אלף שקל. בעתיד קיימת כוונה להקים עמותה שתגייס כספים נוספים לצורך תפעול המקלט. בהתחשב בעובדה כי המקלט מכיל תשע מיטות, מדובר בתקציב גבוה למדי: כ-100 אלף שקל למיטה....." מתוך האתר ´וואלה´.

למעלה