|בלון

ארתור3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif|בלון

ליעלי,כל המברכים,כל המשתתפים בפורום, חג שמח ובאמת שתיהיה לכולנו שנה טובה ארתור3

emmy5

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

SHABAT SHALOM'HAG SAMEAH !!!!! תפוז עושה לנו בעיות אבל יש לנו שמונה ימים לרקוד בסוכה ... גם אני כאן ...לחיים!!!!! חג שמח

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo23.gifחג שמח לכל באי הפורום ומציציה

שלום לחברי הפורום ומציציה נבקש מכל אלה שרק קוראים ולא כותבים, אנו בטוחים שיש לכם כישרון כתיבה אז בואו כתבו שגם אנחנו נהנה לליצ'יק מזל טוב על העכבר, אני לא מבינה עד כמה התקדמנו. כשהייתי ילדה היו שמים מלכודת עכברים ותפשו עכבר בלי כסף. איזה מן עכבר זה? תופס חתולים שהוא כל כך יקר? חג שמח לכולם יעלי

לייציק

New member
../images/Emo9.gif זה עכבר זריז כמו ../images/Emo108.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

זר לא יבין את זה... זה עכבר ממש אוצר ... לא צריך עוד שום דבר... כתוספת לעכבר כה נהדר ...

לייציק

New member
שבת שלום וחג שמח ../images/Emo48.gif בסכה...../images/Emo82.gif

איך אומר הנכד שלי: "זה בכאילו..." (אין אייקון של סכה) הנסיכה ליז...
וד"ש לאמא ...

שרה16

New member
חג שמיח לכולם../images/Emo141.gif

עוד חצי שעה נשב בסוכה שבנינו אני ובני הקט, האושפזין היא באיה שמתארחת אצלי לחג.(ועוד שכן שנותר ערירי לחג..) ושאלה,משפחה פולניה עם תעודות ,מה אוכלת בערב חג בסוכה? נכון!!!!!!! קוסקוס

באיה

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo55.gif

גמרנו את הארוחה הפולנית המסורתית (קוסקוס) אצל שרה. היה מאוד טעים ונעים. מקוה שלכולכם גם היה טעים ונעים. שרה בנתה כאילו סוכה תחת הפרגולה שלה, אבל הקישותים עשו את שלהם. לילה טוב לכולם באיה מהמחשב שלשרה.

שרה16

New member
שום כאילו!,סוכה לתפארת בנינו

הבאנו 15 כפות תמר וקישטנו בסלסלות פרי ובפעמוני רוח מזכוכית. נשבה רוח קלילה והיה מאד נעים. הולכים לנום. ליל מנוחה ולהתראות מחר.

redredole

New member
חג שמח לבאי הפורום../images/Emo48.gif

ולליצייק תשמרי על העכבר שלא יתרבה............

סבאאורי

New member
גם את ההתרגעות לא יכול לפתוח

אז אני אעזוב את תפוז ואעבור ללימון או לאשכולית בינתיים לילה טוב לכולם ומועדים לשמחה

emmy5

New member
סבא אורי לילה טוב ,מחר יהיה טוב

מחר יהיה יותר טוב ,אפשר יהיה לרקוד בסוכה . לילה טוב ומועדים לשמחה

emmy5

New member
חג שמח לכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif|חיבוק

שיהיה לכם חג שמח , אני מצאתי בשוק הארבעת המינים ....אתרוג ל מבוגרים בלבד

למעלה