SARA120

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אם משהו עבר היום ליד איכילוב וראה את הגג מתרומם,ושמע שאגות שמחה... אז זאת הייתי אני אחרי השקילה
אם הולכים לפי המשקל של אסותא אז ירדתי כמעט 10 קילו,ואם לפי המשקל של איכילוב שבוע קודם,אז 8 קילו.החלטתי ללכת על הממוצע =ירדתי 9 קילו שלמים בשבועיים!!!!!!! אני מזה גאה בעצמי!

RomiVais

New member
כל הכבוד שרה!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo45.gif

איזה כיף זה!!!
באמת כל הכבוד - והמון המון
להמשך, רומי

שלגיה**

New member
נההההההההדר !!!!!!!!

אז הגג המתרומם.....זה את ? נהדר,כל הכבוד ! שיהיה בהצלחה בהמשך !! שלגיה

באיה

New member
שרה ../images/Emo70.gif

יופי לך. אבל אני רוצה להבין. באיזה שלב הירידה. האם את רק עכשיו אחרי הניתוח?

SARA120

New member
באיה../images/Emo20.gif

נותחתי לפני שבועיים באסותא (סובחי). העסק הלך אצלי צ´יק צ´אק-פעם ראשונה הייתי באיכילוב בספטמבר אם אני לא טועה,ומיכיוון שהלכתי על שר"פ,קבעתי תור מיד אחרי שכל הבדיקות היו מוכנות.הלכתי על "עיוור"ולא התבדתי!

באיה

New member
עכשיו אני מבינה

את רק שבועים אחרי הניתוח. יופי, רק אל תתבאסי, שבשבועים הבאים לא תרזי גם 8 ק"ג. אני לא רוצה חס וחלילא לרפות את ידייך, אלא שתיהי מוכנה לזה. את צעירה, ואם תשמרי על תזונה נכונה, את תמשיכי לרדת יפה. הלואי שכבר נתראה כולנו רזים. אחלה איחול, הא? אנ י מחזיקה לך אצבעות, ומאחלת לך שבמהרה תגיעי ליעד. אבל לא מהר מדי, כי זה לא בריא. ותחליפי את שם המשתמש שלך ל SARA50 . הוא כבר לא מתאים לך. כל טוב והרבה
באיה

באיה

New member
רק עכשיו קראתי תגובות של האחרים

ונראה שכולנו באותו ראש

SARA120

New member
באיה../images/Emo20.gif

תודה על המחמאות!במיוחד על זה שאני צעירה..זה מזכיר לי כמה דברים:1.ששקלתי באמת 50 קילו,(רק חבל שהגננת לא התלהבה ממשקלי...) 2. שהכל יחסי!והיית לי חברה יותר מלאה ממני שאהבתי להסתובב איתה כי כשאמרו "הרזה" התכוונו אלי...

SARA120

New member
רוייקו שלומות!

זהו! פנית אלי,אז סימן שאני קיימת!.. גם אני עוד לא מעכלת את הירידה... אני מקוה שלא אתאכזב בהמשך מעצירות בירידה,(או מעליות "רחמנא לצלאע"..) ולגילי-חבל שלא נפגשנו לפני 30 ..(קילו!!,לא גיל..סתם!!!)אני בת 46

שרההה צלצולי הפעמונים הגיעו עד אלי

ההתרגשות שלך ריגשה גם אותי!!!!!! מאוד מאוד שמחה בשבילך!!!! אנחנו שעוברים את הקטעים האלה - יודעים איזו שמחה נפלאה זאת. איזו הרגשה אדירה!!!! שתהני ותהני מכל שניה מתוקה - "הרווחת" את זה ילדה!!!! ושיהיו לך עוד המון כאלה - עד להנפת הדגל!!! אמרתי לך אתמול - אני איתך לאורך כל הדרך. בוקר מאושר (איך לא????!!!) מדליה.

למעלה