אתמול שחר חגג שנה

אנגלה3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifאתמול שחר חגג שנה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

החגיגה תהיה אמנם ביום שבת, אבל אנחנו עשינו חגיגונת קטנה משלנו...(אורן ואני). שחר התעורר בחצות בין ה-31/12 ל-1/1 כי נפל לו המוצץ, אז קפצנו על ההזדמנות
, הרמנו אותו ונישקנו אותו ואחלנו לו הרבה הרבה ברכות, אה....וכמובן שלא שכחנו להצטלם איתו... אז קבלו את אבא אורן ושחר ביום ההולדת הראשון שלו

sigis7

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמ ז ל ט ו ב לשחר החמוד!../images/Emo213.gif

רוב בריאות וחיים מאושרים לשחר ולהורים! שתמיד הכל ילך רגוע ובכיף!

מזל טוב לכם

ותהנו מכל רגע של מרץ שיש לכם, כי בילד הרביעי כבר לא קופצים על "הזדמנויות" כאלו - אלא נותנים לו כאפה שיחזור לישון. סתאאאאאאאאאאאאאאם.

אנגלה3

New member
תדה לכולכם על הברכות...../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

ממש ריגשתם אותי ועודדתם אותי כי אני קצת עצובה היום...
הייתי היום בקניות (כאמור, אנחנו חוגגים בשבת)עם שחר וגיסתי, ובסוף הקניות שחר הקיא בקשת על הכל כולל הכל... כמובן שטסתי הבייתה ולא הספקתי להכניס אותו לאמבטיה - הילד נשפף!!! הוא ישן עכשיו וכמובן גם מעלה חום
מקווה ומחזיקה אצבעות שהוא ירגיש טוב לקראת שבת - כי אם לא, אצטרך לבטל הכל...כי הוא קודם להכל. שוב תודה לכולם

אנגלה3

New member
תודה ג'סיקה...../images/Emo7.gif

לצערי הרב, הודעתי לכולם על ביטול המסיבה....דחינו אותה לשבוע הבא קודם כל הבריאות... אנג'לה

אירנה ק

New member
הרבה מזל טוב../images/Emo213.gif לשחר והחלמה מהירה../images/Emo101.gif

מצטערת שלא ראיתי את השרשור של יום הולדת כי שלושה ימים לא נכנסתי לפורום. מאיושקה קצת חולה אז לא היה לא לא זמן ולא כוח
. יש לה מלא לחה וזה כל-כך מציק לא שהיא נעשתה נודניקית שלשום בכתה חצי שעה בלי הפסקה שנבהלתי ולקחתי אותה למוקד של מכבי שם היא היקיא ונרדמה בשקת על הידיים של אבא שלה
. אנחנו כולנו מאחלים לשחרהחמוד הרבהההההההההה מול טוב וההההההרררררבבבבבבההההההההההההההההההההההה בריאות. נשיקות

אנגלה3

New member
אירנוש תודה רבה רבה

והרבה בריאות חזרה למאיושקה נשיקות שתהיה לנו שבת שקטה ורגועה אנג'לה

למעלה