היום יום הולדת לרון

M e R a V 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהיום יום הולדת לרון ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

" היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לרון .. " רון נמצא בחו"ל כרגע , אבל הוא יראה את השירשור כשיחזור
שרשרו לכאן ברכות ואיחולים לרונוש
מלא מלא מזל טוב ויום הולדת שמח

didalf

Well-known member
יווו רונשי זבלונשיי מזל טובבב../images/Emo65.gif ../images/Emo109.gif

קונייאדוווווווו
יאאא רונשי אתה בן 16, מזל טובבבב
. אתה הבן הכי הכי חמוד שפגשתי
ואני מקווה שאתה נהנה בחו"ל ושתדע שאנחנו מאד מאד מתגעגעים אלייך! אז שיהיה לך אושר ועושר בריאות וכושר
וכל מה שאתה מאחל לעצמך
ותמשיך להיות אתה כזה, כי ככה אני אוהבת אותך
יומולדת שמח!!!!
אוהבת מאד, דושע

ooOMoRoShOoo

New member
רונוש../images/Emo25.gif../images/Emo193.gif

למי יש יומולדת?!?! רוןןןן!!!!!!!!!!1 כפרות עליך פפרונילהה
כמה זמן לא קראתי לך ככה
אז שיהיה לך המון המון מזל טוב, שכל חלומותיך יתגשמו , הצלחה בהכל,אושר עושר בריאות
אני מקווה שאתה נהנה עכשיו בבולגריה ועושה חיים
אז רונושיי אני רוצה לומר לך שבהתחלה לא ממש ידעתי מי אתה, עד שהוספתי אותך למסן (או שזה אתה הוספת? לא זוכרת
) וגיליתי את הילד הכי מדהים בעולם
כפרות עליך גם אם אתה לפעמים מעצבן אי אפשר לא לדבר איתך אתה מקסים , התימני הלבקן הכי מיוחד בעולם
אז שתהיה לך את השנה הכי מדהימה בעולם, תנצל אותה להנות ואל תוריד את החיוך מהפנים לעולם..תמיד תחשוב על חצי הכוס המלאה ועל מה שעושה לך טוב. רונושי, לכבוד יום הולדתך אני מאחלת לך, שתצליח לראות מעבר לנראה, שתצליח להבין מעבר למובן, שתצליח להרגיש מעבר למורגש, אבל בשורה התחתונה אני מאחל/ת לך - שתשכיל לבחור נכונה באותם דברים שיעשו אותך מאושר!
נ.ב מכבי ת"א שליטה

M e R a V 2

New member
../images/Emo151.gifמזל טוב רונוש../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

איי איי רון, אני זוכרת עוד את התקופה שהתחלנו לדבר לפני שנה בערך
זה התחיל מזה שדיברנו קצת באייסי, ואז שיכנעת אותי לעשות מסנג'ר
אני זוכרת שכל לילה היינו נשארים לדבר עד מאוחר גם בתקופת הלימודים
תמיד הצחקת אותנו, עודדת אותנו, ולפעמים גם קצת עיצבנת חחחחחח
אבל אני חייבת להגיד לך שאתה באמת אחד הילדים המדהימים שקיימים
אז מה נשאר לי לאחל לך
מלא מלא מזל טוב ליום הולדתך ה-16
נצל את הגיל המיוחד הזה ואת היום המיוחד הזה שהוא כולו שלך
מקווה שתמיד תדע לעשות את ההחלטות הנכונות בכל דבר שתפנה :) הרבה בריאות, אושר, יושר והצלחה בכל התחומים
הלוואי שכל משאלותיך ורצונותיך יתגשמו
לעולם אל תשנה , יש לך אופי מדהים ותמיד כיף לדבר איתך
יש לך גם טעם טוב במוזיקה חחחח
וכמובן עדה שולטת
לעולם לעולם אל תוריד את החיוך מהפנים
מקווה שאתה עושה חיים בחו"ל
אז שתהיה לך יום הולדת מדהימה ומלאת הפתעות
אוהבת אותך מאוד , מירב

0ooורדדoo0

New member
רונצ'וק!!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo118.gif../images/Emo214.gif

וואי המון המון המון המון מזל טוב! שתצליח בהכללל,אושר,כושר ומה שרק תרצה אתה בן אדם מדהים ומצחיק-אני מקווה שיהיה לך תמיד הכי טוב שבעולם:] ורד

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב רון יקירי../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

שיהיה המון המון במזל טוב
רק בריאות,אושר,הצלחה ואהבה
תמשיך להיות בנאדם מקסים
תמיד תחייך ותהיה מאושר
שיהיה במזל טוב ועד 120
גבי

../images/Emo49.gifנושי חתיך שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!|../images/Emo65.gif

ואוו אז במה נתחיל, קודם כל שאני מתה עלייך, אתה יודע את זה, למרות כל פעם שאנחנו מתווכחים ורבים, ושאתה מעצבן אותי
, אני חולה עלייך, אתה אחד האנשים הכי חמודים שאני מכירה. אתה תמיד מצחיק אותי, שאתה שם את הכועס, שאתה מחקה את אזו, שאתה כותב שטויות, תמיד
, תמיד אתה תהיה מוכן לעזור, ותמיד אתה נותן הרגשה טובה.
המון המון הצלחה, אושר, עושר, בריאות, אהבה, ואת המכונית הזאת שאתה רוצה מהמוסך הזה
באמת שכל החלומות שלך יתגשמו, כי מגיע לך, אתה בנאדם נפלא, ואני אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד.
ואל תשכח את השיר שלנו
(ע"פ בטושקע
) "אני ואתה, אנחנו שונים לא תמיד רואים את הדברים אותו דבר אתה הולך שמאלה, ואני ימינה ולפעמיים אנחנו אפילו רבים זה לא אומר שאני לא צריכה ידיד אתה ואני בזה יחד עד הסוף. אני חושבת שאנחנו בדרך שלנו דרך כל ירידיות והעליות אני צריכה אותך לידי אני חושבת שאנחנו בדרך שלנו לימים טובים יותר בוא נגיד שהפכנו דף עברנו מהזמנים ההם אנחנו צריכים לצחוק, ולא לבכות. מה עוד יש להגיד? אני חושבת שאנחנו בדרך שלנו..." אוהבת אותך המון המון, יומולדת שמחחח, אני מקווה שאתה נהנה בבולגריה ואוכל המון גבינה בולגרית
, חולה עלייך נושי רונשי שלי חיחיחיחיחי|נשיקה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gifרונו'שש|מזל טו../images/Emo65.gif

רונו'ש
אני מאחלת לך.... המון אושר ובריאות בחיים
הצלחה בכל דרך אשר תפנה
המון עושר
הרבה אהבה
שכל משאלותייך יתגשמו
אוהבת ומאחלת מכל ה-
מור
תנצל כל רגע

../images/Emo65.gifרונושששששששששששש../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

רונוש? אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם אושר בריאות כושר ויושר, אהבה בעיקר! שתצליחי בכל מעשה יידיך ובכל אשר תפני שפע של ברכות ואיחולים לבביים.. מאחלת לך המון אושר ועושר בריאות והצלחה בכל דרך טובה בה תפנה שתיהיה לך יומולדת בלתי נשכחתתתתת! תמשיך להיות כ"כ חמוד ומקסיםםם[[: ותזכור שתמיד שהיום הזה הוא שלך,אל תוריד לעולם ת'חיוך מהפנים!

sahar147

New member
../images/Emo94.gifרונו'ששש../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

אוףף אני רציתי לפתוח, לא נורא
אז מה אפשר לאחל לך רון? קודם כל שתישאר כל כך מקסים
, חברותי, אחלה בנאדם ובעיקר מושלם. תעשה תמיד מה שאתה אוהב מבלי להתייחס לאחרים
גם אם זה לשמוע ת'מוזיקה הדכאונית הזאת! מאחלת לך המון המון מזל טוב, אהבה, שמחה, בריאות אושר ועושר וכל מה שרק תרצה
תהנה מהחיים הכי חשוב, ותזכור שבכל זמן שתרצה אני כאן בשבילך
אוהבת המון, סהר.

god help people

New member
פלצתתתתת../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

הראשון מהפורום שהוספתי למסן
ושעזר לי להשתלב בפורום שצירף אותי לשיחות ועידה
כבר בן 16!! אושרר
עושרר
כושרר
שתמשיך לשמוע את המוזיקה הדוחה הזאת שלך
ואולי גם שתשמע קצת משו אחר
אתה חמוד מקסים מצחיק ואני חולההה עליךך
תמיד שמשעמם בלילה יש עם מי להתכתב ולצחוק
למרות שבזמן האחרון הלכת לישון מוקדם
וקיללת אותי דיי הרבה
אבל תמיד כיף להחזיר לך:) אזז שיהיה הרבה מזל טובDDDD: ולא ידעתי שאתה בבולגריהההה
אמרת לי נסעת לאיזה ארץ מוזרה שצחקנו עליה
אני יודעת שהבטחתי לך שאני אפתח את השירשור אבל חזרתי מאוחר מידיי
רותם
שגם בעוד כולה 4 חודשים תהיה בת 16

GaLGaLz 15

New member
רוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

רונוששששש המון המון מזל טוב עד 120 שכל חלומותייך יתגשמוו הרבה אושר בריאות הצלחה אהבה ושתצליח בהכללללל אוהבת אותך והמון מזל טוב..... -גל-

d a n a 3 31

New member
מזל טוב!../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

בריאות,אושר,עושר, הצלחה ובקיצור כל מה שתרצה שיתגשם :) המון מזל טובב!!

../images/Emo65.gifהמון המון מזל טוב מאמי!!!../images/Emo65.gif../images/Emo66.gif

קודם כל המון המון מזל טוב ועד 120
מאחלת לך בריאות
אושר
ועושר
תמיד תעשה רק מה שאתה חושב שטוב בשבילך
ותמשיך להיות מקסים כמו שאתה...!!!
אוהבת המון מאי

רונקיפליץץץץ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

שיהיה לך המון המון המון מזל טוב
המון אושר אהבה ובריאות ושתמיד תמשיך להיות בנאדם מקסים ואוהב

osh360

New member
בבוני../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif!!

למי יש מומולדדדדתת ???לרונשששששי
!!! טוב אז בבון, אתה אחד מבני האדם הכי חמודים שהכרתי
ואתה הבבון הכי מדהים שיש [: בהתחלה מי הכיר אותך
,ואז שהיינו בועידה הבנתי איזה חמוד אתה[: ואז דיברנו בפרטי
וממש הצחקת אותי וזה..והבנתי שאתה חמוד חחחחחחחח כל פעם כשאני עצובה/עצבנית אני יודעת שיש לי למי לפנות, תמיד אתה תצחיק אותי לא משנה באיזה מצב וזמן
עם השטויות שלךP: תמיד אתה תעשה הכל כדי שאני לא אהיה עצובה ומנסה לעזור לי זוכר איך עזרת לי לפני הנסיעה לספרד
חחחח טוב שלא הראת לי את כל האלבום תמונות שלך משם חחחחחחח ואז שסיפרתי לי אמרת לי"היייי,הייתי שם!"חחחחחח
אתה יודע שאני מתה עליך הכי הכי הכי שיש
ורק שתדע עליך בחיים אי אפשר לכעוס
טוב אזז תדע שלך א-ס-ו-ר להשתנות
כי ככה אני רוצה!
תמשיך להשאר כזה שטותניק,חמוד,מקסים,חבר טוב,מדהים,מצחיק וקרוע. ובקיצור בבוני. מקווה שאתה נהנה מלאלאלאל בבולגריה י'חתיכת זבל אורגאני
אני פה ואתה שם
,אבל לא נורא העיקר הגבינה בולגרית מאחדת אותנו
אז המון המון המון המון המון אושר ועושר בריאות והצלחה בהכל! מקווה שתהיה לך היום הולדת הכי מדהימה בעולם,כמו שמגיע לך ויותר [יום הולדת בבולגריה,יא זון!O:] יום הולדת בלתי נשכחת,ותהנה מלא
יש לך היום יומולדת וזה יום כה מיוחד 365 יום בשנה ומתוכם זהו יום אחד יומולדת שמח זו רק ההתחלה של הברכה כי בעצם רציתי לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. לאחל הצלחה בחיים ואין סוף אהבה שצחוקך יהדהד מהלב וליבך יהיה מלא ידידות וצהלה שכל מי שימצא סביבך יחוש רק אושר וברכה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך לא רק השנה. יומולדת שכולו אהבה וברכת מלאכים לכל השנה. אז מזל טוב עד מאה ועשרים, שתזכה לאושר ויושר אוהבת עד השמיים,מעיין

זבלוניייייי../images/Emo99.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבב לך! אתה בנאדם מדהים, כמה פעמים אמרתי לך את זה? כל השיחות במסן, ומדי פעם באייסי. כל הסזיפורים שאנחנו מעבירים אחד עם השני חחח... כל הבטחות המסאז'ים שלך [שאינן מתגשמות כמובן
] יא רונצ'י. 16... חחח איזה גדוול. מלא מזל טוב, בריאות, אוושר!!!!!!! ושתצליח בכל מה שתרצה. והעיקר, באמת שאל תשתנה, כי אתה בנאדם מ ד ה י ם
, וכמוך אין אף אחד. תודה על כל העידוד שלך, כל התמיכה והחיבוקים הוירטואליים חחח.. אוהבת אותך, מלא מלא מלא! ותמיד, תמיד תמציד פה בשבילך, בכל דבר שתצטרך. אוהבת כ"ככככככככ

crazy girl2007

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

עד 120,שיתגשמו כול משאלות לבך,בריאות,אושר ועושר והצלחה בכול. מלעשות?!אני לא מעולה בברכות

lidorvit

New member
|מתנה|../images/Emo65.gifמזל טובבבבבבב ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

רוןןן מזל טוב
עד 120, המון המון בריאות, אושר ושמחה
תמשיך להיות כזה מקסים שיהיה לך את היומולדת הכי שמח שיש

למעלה