הפינה שלללל חן!

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifהפינה שלללל חן!../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

השבועעע בפינה של חן: יהיהו כאן בדיחות קישורים אתרים מחמאות מזל"טים ועוד..! אבל לפני הכל, מבזק! |כוכב|מבזק! דסי ורז השבוע החליטו לעורר את הפורום בפתיחת אלפי שירשורים עם שאלות מדליקות! רז, דסי ח"ח! עומר, מנהלת הפורום, הציטה את הפורום בהודעה חגיגית: "בריטני ספירס מגיעהההההה, ב-16.3 תנחת כאן...מעניין איך תראה קבלת הפנים שלה, יש הופעה בגני התערוכה..כרטיס עולה משהו כמו 250 ש"ח.." לאחר כמה דקות (שעות) קיבלנו, תגובה: זה לא נכוןו חולה על בנחמין ו 21:28 | 27/01/04 זהירות, רמאים!!!נוכל מנסה למכור למעריצים בישראל כרטיסים מזויפים להופעה שלא הייתה ולא נבראה של בריטני ספירס. זה יהיה היום בגיא פינס.... ! וזה הכל למבזק. כן שבוע קשה עבר על הפורום היבש שלנו..נסגרו כמה אתרים (של המורדים) ונפתחו כמה לבבות (שלנו).. ונעבור לפינת המוזיקה *טאם טאם טאם טאם טאדם!* |כוכב|מוזיקה!
אני רוצה (את מה שיש לה) - רוני רוני דואני(סופרסטאר!) שוב יצאה עם קליפ חדש, ומדהים(לדעתי) היא מספרת "פשוט צילמו אותי על מסך ירוק כל הזמן, לא ידעתי מה עומד לקרות!"
שוב הגשם - שרונה ודניאלה(ואוו, שיגעון!) שיר יפה, הבנות ממ קשה עדיין להבדיל ביניהם!...כל זאת, שיר יפה!
כמו כולם - נינט טייב ואלי פינישלא רק שיר חדש, שער במעריב לנוער חדש
חחח שיר יפה, כנראה מוקדש ליומטוב....
אחת מאלף- רינת בר וחילי הנקמה מצא חן בעיני...לא ממש חדש, אבל בכל זאת...יפה! ונעבור לקולנוע! |כוכב|קולנוע! "תקועים לנצח" או תקועים בתחת? בזמן האחרון בכל מקום: "קנו זה וזה קבלו זוג כרטיסים לסרט תקועים לנצח!" "הרשמו זכו בכרטיסים" "ענו על החידון 300 הראשונים יזכו בזוג כרטיסים חינם!" אז החלטתי לברר על מה הסרט והנה: מערכת יחסים מוטרפת בין התאומים המחוברים וולט ובוב (קיניר ודיימון) עומדת במבחן כאשר וולט משכנע את דיימון שהם צריכים לעבור להתגורר בלוס אנג'לס, בכדי שוולט יוכל להתחיל בקריירת משחק. עד מהרה מוצאים התאומים את התהילה והכסף, אחרי שהם מוצאים עבודה בתכנית שטלוויזיה של הזמרת שר. אבל עכשיו ההצלחה שלהם מאיימת להפריד ביניהם... לקחו 2 כוכבי קולנוע שמו עוד כמה, עשו סרט...ומחלקים כרטיסים חינם! אולי זה רק דרך תעמולה של הפרסומאים, כנראה שהם למדו הרבה הרבה! ונעבור, לTV
TלVיזיה! שמעתם על יום טוב? אולי זה לא רק ה"טוב" שמתחבא מאחורי זה אולי גם מתחבאת המילה "ניצול!" שלושה עשר מליון השקלים, שנתרמו בשנה שעברה במסגרת שידורי 'יום טוב', מופע ההתרמה השנתי של 'קשת', אכן עשו את דרכם בצורה עקיפה לילדי ישראל. כל העם התגייס, היה שואו סבבה, הכוכבים היו מדהימים כהרגלם וכאלה. השנה תצטופף הבוהמה שוב, מיונית לוי ועד לשף אהרוני, כדי לפזר עוד כמה חיוכים ולסמן וי חינני ליד התואר אזרחות טובה. בכלל, כמה קל לכוכבי ישראל, רק צריכים לפלרטט עם הצופים בשידור וכבר זוכים בתהילה כאילו הצילו את כל אפריקה. 'יום טוב', אף על פי שלכאורה נראה כמו אירוע תמים על טהרת הצדקה, הוא יום של ציניות, העמדות-פנים ומוסר כפול. קודם כל כי הוא מטהר מוסרית את כל אותן חברות וארגונים שמולידים את המצוקה בה 'יום טוב' נלחם. ושנית, כיוון שהערוץ השני, בכל שאר 363 ימי השידור שלו, מנציח את אותה המצוקה, ועושה ככל שביכולתו כדי למנוע מהציבור להשתחרר ממנה. זה הכל לפינה שלי הפעם קישור לאתר www.roniduani.com אתר המעריצים הגדול ביותר של רוני דואני! חח זה האתר שלי עד לשבוע הבא תזכרו אני
אותכם!

DaSi ON LsD

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo29.gif ../images/Emo9.gif

בכולופן השיר של רוני מזעזע, ורוב העולם חושב ככה

למעלה