ה--יום יום הולדת לנטלי

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifה--יום יום הולדת לנטלי../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

[בטח חלק מכם לא מבינים במי מדובר...]
נטלי הלוא היא זמי שלנו בת 19
זמוש.
הנה חלפה לה עוד שנה, וכרגיל, את הראשונה שטורחת להזדקן לנו ולגרום לנו להרגיש חסרי משמעות ליד גילך המופלג.
אז מה נותר עוד לאחל? שנים מאושרות, הרבה הצלחה, המון אהבה, שתפסיקי לישון ותתחילי לחיות... אוהבת אותך מכאן עד.. השמיים!
אוחנפיצ :) חמודים שלי - תתחילו להפגיז בברכות...

The Kinslayer

New member
../images/Emo213.gifזמי המאמי!!!!../images/Emo65.gif

(באמת תהיתי מי זאת נטלי
) המון המון מזל טוב! וזה לא סתם מזל טוב,
זה מזל טוב עם ערך סנטימנטלי רב!
תודה על השעשוע שגרמת לי בהופעות, על התנועות, על המכות(
), ובכלל על הכול!
שנים של שמחה, אושר, אהבה, חיבוקים, נישוקים, מישמושים, צחקוקים, ליגלוגים וכו'. אוהב המון: אהובך הנצחי, הדבר שבשבילו את קמה בבוקר, הבנאדם היחיד שמעלה לך חיוך תמיד, מושא חייך, אאאאאאני.

מזל טוב זמי!

את יצורה פצצות אבל אני אוהב אותך! מאחל לשנינו עוד ימים רבים של מחבואים בשרותים (לא אציין כאן מה קרה בהמשך).. אז באמת המון המון מזל טוב! מאהבת חייך, עידו

jt7785

New member
זאמי מאמי

היקרה, אם רק יכולנו לתאר במילים כמה אנחנו מתגעגעים אליך. את אחת המצחיקות היותר משעשעות שיצא לנו להכיר למרות שלפעמים את אומרת BI במקום BAI. אבל באמת, זאמי שלנו, מזל טוב ויום הולדת שמח מאחלים לך את כל האושר שאפשר לאחל ואת כל המזל טוב שאפשר לאחל ובעיקר את כל השוקולדים והממתקים והעוגות והמוסים עם הקצפת והתותים למעלה בקצה וגם קרפים ממולאים בנוטלה וגם משקה נוטלה אם אפשר שזה יהיה בקפה אופטימי באילת ליד בחור ישן עשוי שיש, שלא ברור כמה שעות שינה הוא משלים. הלוואי שיצא לנו להפגש כבר כמו שצריך, שנבטל את השנת שירות ואת העבודה ואת החיים המפריעים להתאחדותנו! אוהבים אותך נורא, מאי ודורון.

למעלה