יומולדת למייייכל!

מאיושSP

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifיומולדת למייייכל!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אזז.. עכשיו 00:03, אז טכנית מיכל כבר בת 17
אזזז.. המווון מזל טוב! עד 120, אושר עושר וזה=] תפגשי את מקפליי! אמן! (בתקווה שכולנו נראה אותם באמת באוקטובר!)
תמשיכי לתרום כ"כ הרבה לפורום, ולהיות זאת שאפחד לא מביס בסטטיסטיקות^^ ותהיי מאושרת! הכי חשובD: אני גרועה בברכות.
אז שרשרו אתם..

1AnastaciA1

New member
מזל טוב@%$#^&$%*&$&#%^&#^#

happy birthday to you! happy birthday to you! happy birthday dear michal! happy birthday to you! XDDDD אני לא יודעת לכתוב ברכות טובות ...><' אזזזז מזל טוב... ואני מקווה שתסעי להופעה של מקפליי@#%# ותצלמי את דני המון המון פעמים ותפגשי אותו מאחורי הקלעים או באיזה מועדון, חיחי ^^. ואז הוא ירצה ליהיות אותך...D: ואז את תתני את המסנג'ר שלי לדאגי והוא יוסיף אותי XDD חחחחח בקיצור מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב אוהבת המון
נסטיה.

rachel malasa

New member
אההההה!../images/Emo212.gif

מכיל מציפנית גדולה שכמותך!!!
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
יומולדת שמייח! עד 4512 ומקווה שתראי את מקפליי ואת דני הכוסון ותתחתני איתו ויהיו לכם הרבים דנים ג'ונסים קטנטנים וכוסונים וחמודים שרצים כל היום בחדר ושרים פליז פליז!!!!! בקיצור מזל ובהצלחה בשאר! |בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
|בלונים|
רחל!

kelly7i

New member
מזללטטים!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אוהו, יא גדולה! יש לך 17 עכשיוP: מזל טוב טוב טוב, תהיני הכי הרבה, Happy Birthday!
ותאכלי הרבה עוגות ודברים טעימים
מזל טוב!

McFly rullz

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif

מיקל'הה!!!!
המוןןןןןןןןןןןן מזל טוב!!! שיהיה לךך רק אושר עושר בריאות כושר ויושרר והצלחההה בי''ב ובכלל בחיים!!
שתפגשי את מקפליי כמה שיותר מהר!ושכל חלומותייך על דני יתגשמו לטובה!!חחח כל הכבוד על ההשקעה שלך פהה...!!כולןןןן מעריכות את זה!! אזז הפי ברדדיי!!
מורניי

m i c k e y 15

New member
חיחי תודה בננותת../images/Emo24.gif!! חולה על כולן../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה

butbut

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gifאו-או האחת והיחידה../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

מזל טוב בובע. אז קודם שתחיי עד 120 ובלה בלה בלה.. דבר שני הנה כמו ברכות שאני מקווה שיתגשמו לך: *יאיי תפגשי עם דני ג'ונס!![ואולי הוא יתאהב בך ויזרוק את אוליביה ><] *תיהי מאושרת תמיד. *תמשיכי להציף את הפורום=]זה מועיל לנו. *ושוב שתפגשי את דניי!!!! ^^ ותמונה שדני דורש בה נשיקה.מישהיא רוצה? **אגבב-רצות עכשיו שמועות בצהבונים בלונדון שאוליביה לא אוהבת את הסגנון הזה של דני שהבוקסר יוצא לו!..ושהיא העירה לו על זה כמה פעמים..*** היא חוצפנית!זה ממש יפה לו!

1AnastaciA1

New member
זה בטוח סתם שמועה -__-'

כי משעמם להם ואין להם מה לכתוב בעיתונים אז הם ממציאים דברים.

butbut

New member
בארור שזאת רק שמועה!XDDחחח

אבל זה כול כך הצחיק אותיXDD..כך שאם יש בזה שמץ של אמת..זה פסיכי לגמרי!!

Lex 1

New member
../images/Emo65.gifHappy B-Day../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מיכל, כתיבת ברכות זה אחד החסרונות שלי אז אני אתמצת לטוב ביותר שאני יכולה להוציא מליבי הקט [
] שיהיה לך אושר ועושר
שמחה ואהבה
המון הצלחה (שתינו נזדקק לה בשלב זה של חיינו... טחחח
)
תנצלי את היום הזה, תבלי תשמחי ותהני [בניגוד אליי
]
(שופינג.. וכו') שתזכי לבריאות,
והגשמת חלומות
, פנטזיות, משאלות או כל דבר אחר שקשור ל/בדני XDD (דונט פורגט>>
). שתהיה לך שנה מקסימה, עד כמה שיותר טובה מזאת שעכשיו עברה והמונמון מזל טוב! עד ו7645875 שנה!
BTW אשמח להכיר אותך... (נשמע סוטה
פחחח) אז הנה המסן שלי: [email protected]
תמשיכי להצחיק ולהשקיע בפורום, את מיטיבה עם חיי חחחחח XD ואממ זהו.. פה נגמרת חפירתי אז רק נותר לומר >> יומולדת שמח!

למעלה