מזל טוב לאיתי בן 31

סטלני3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לאיתי בן 31 ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הרבה בראיות אושר ועושר שמחה ים של אור ואהבה ותמשיך ליצור ולעשות טוב לאנשים בקיצור שתהיה לך שנה מופלאה ונהדרת

איתי!!

דבר ראשון תדע שאני מאוד מאוד אוהבת אותך! שיהיו לך חיים טובים ומאושרים, שתמיד רק תחייך, שתהיה בריא, שתגשים את כל חלומותיך, שתדע לנצל את החיים טוב-טוב. ושתמשיך לעשות מוסיקה טובה! ד"א אני רציתי לפתוח את השרשור אבל לא הייתי יום וחצי בבית =P אוהבת המון המון המון המון, ירדן.

Lee Roni

New member
../images/Emo65.gif מזל-טוב! ../images/Emo65.gif

הרבה בריאות, אושר, הצלחה וחיוכים!
לירון.

mory89

New member
מזל טוב אחי

לא הרגשתי קשורה לשלוח הודעה ורק היום הגעתי למחשב.. אז מזל טוב איתי! =] ובאמת, בהצלחה בכל מה שרק תחפוץ, מאחלת לך שכל יום יהיה היום המאושר בחייך. שתזכה לאהוב ולהיות נאהבת בלי הכאב שבדבר אלא רק עם האושר והסיפוק שזה מסב, שלעולם ליבך לא ימצא בין הפטיש לסדן. שגם כשתכשל חלילה תדע להסתכל קדימה ולחייך, שתסתכל תמיד על חצי הכוס המלאה בחיים וזה הכי חשוב... מאחלת לך את כל מה שאתה מאחל לעצמך!!

איתייי

טוב ,שאני מתחילה לברך אני לא ממש מסיימת אז .. שיהיה לך קודם כל יומולדת שמח והרבה אושר,הצלחה,בריאות ,שגשוג ותמיד תמשיכו-אתה והלהקה המקסימה הזאת לרגש,להפתיע,ליצור,לאהוב ולעשות לכ"כ הרבה אנשים טוב וכיייף!!! אני רוצה באמת להגיד לך תודה על זה ,כי כל פעם שאני חוזרת מהופעה שלכם אני מאחלת שכל עמ"י יהיו אנשים כמוכם!! אז איתי(והפעם לא שכחתי ת'שם) שיהיה הרבה מזל טוב וכל משאלותיך התממשו... נשיקות ...!! אוהבתתת

למעלה