מזל טוב לדאגי הדגיגון!@#$

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לדאגי הדגיגון!@#$../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עהעהאהעהעהאהעהעהאההעהעא יאו דאגי הזקן הזה בן 22 !@#^^$@^ אני ממש מקווה בשבילו שיראה תמיד טוב ולא יחזיר לשיער הלא נחמד שהיה לו לפני כמה זמןP: שימשיך לכתוב שירים מפגרים ומדהימיםD: שיהיה לו פרנסה טובה, בריאות, אושר, עושר, כושר, יושר וחתיכות רבהD: שימשיך לעוד שנים רבות של מוזיקה טובה עם מקפלי, ושיבואוו כבר לארץ@!#$%$%^&%#*# יאו שנה שניה שאני פותחת את השרשור ברכותXDD חח אני ממש מתרגשתD: יאללה ברכווותתתתתתתתתתתת הא ושיתפשט שוב במסיבות גייז כי לא הכרתי אותם באותו זמן וזה יותר מגניב כשמכירים אותם וזה קורהXD
~אקראית~

../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gifהבאסיסט האהוב עליי ../images/Emo23.gif

דאגי דאגי דאגי
שימשיך להיות מוכשר כמו שהוא זה קודם כל . שיהיה בריא ושיהיה לו אושר ועושר D: ושתמידתמידתמיד אבל תמיד ימשיך להיות טיפשוני כמו שהוא
שיכתוב שירים כמו טרנסי ואיגנורס ויהיה טמבל
ואני אוהבתאותו הכיהכיהכיייייייייייייייייי.:) ושנתחתן ונוליד 10 ילדים אהא . כי תזכרו שלאהבה אין גיל XD חהחהחה סתם :) שיהיה מאושר עם פרנקי היפה
ואני אוהבתאותומאדמאדמאד
דאגילישיס שלי

|גאוווה| אאאע אני בשוק .

לדאגי פותחים כאן שרשור יומולדת ולי לא ?! טוב >< מזלטוב למכוער 333333>

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמווווור../images/Emo10.gif

ניסתי לפתוח לך שרשור וגם סטפיייייייי אבל זה לא נכנס לנו לפורום #%$!@#$~! הצלחתי להכנס לפורום רק ב12 וחצי בלילה שעברה השעה ><

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifHappy Brithday Doug!

וואו,הבלונדיני הזה בן 22 אני זוכרת כשהוא היה בן 20,זה פשוט מטורף כמה מהר עובר הזמן. אז שיהיה לו המון מזל טוב ועד מ כ20 שימשיך להצחיק אותי ולומר שטויותD: ושימשיך להיות יוצר טוב וזה שמכניס למקפליי קצת שירים שהם יותר כבדים מהרגיל(Ignorance
) ושיתפוס שכל ויבוא עם מקפליי לארץ
והרבה בריאות טובה ופיריון
ובן זכר.ובת לא זכר:)
(ואני לא שמה את הליצן כי הוא מפחיד אותי אחושרמוטה) תמונה מעולה.לא אני עיצבתי מצאתי אותה באיזה בלוג.

sapir085

New member
מזל טוב לדאגי!!!!!!!!!1

המונמונמונמון מזל טוב עד 121!!!!!!! lol

../images/Emo73.gifדאגלס הסקסיייייי ../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עהעאהעאהעאהעאהעאהעאעאהעאעאהעאהעאעאהעאהעאהעאהעאההעא מזל טוב זקן אחד! $#&^* @#&%% הוא בן פאקינג 22 ! אני מאחלת לו מלא שנים של בריאות, אושר, עושר, כושר ,יושר ושימשיך להיות כזה חתיך
3$^#$%* שלא יוריד את החיוך המתוק שלו מהפנים אפילו לרגע! שימשיך להיות הטמבל הכי סקסי שיש!D: ושיכתוב עוד מלאן שירים מפגרים וחמודים כאלו :] שימשיך מלאמלא שנים של מוזיקה פשוט מדהימה במקפליי !D: ושיבאו כבר לפה$#^^*@$#@&^$%)&$%#%&#%&*#%^#$%*
אני בטוחה שהוא והבנים הולכים לבלות יפה את היום הזה *גבות4*
Happy B-day Dougie

Ms Brightside D

New member
../images/Emo238.gif יומולדת לדאגי הסיר ../images/Emo23.gif

אממ.. דאגי מזל טוב
ותפסיק להיות סיר
חח, איזה מוזר זה שכבר ה30 לנובמר (ישלי מחר במחן בספרות. ._.) יואו דאגי כבר זקן חח. Happy birthday Dougie!

דאגיגג יפשלליי :) ♥♥

דאגיי המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון .......מזל"ט!!!!!!!!!!!!!! הלוואי ותגיעו כבר לארץץץ ותדפקו הופעה שלא נשכח!!! ♥(((22 "המון" לכבוד היומולדת של הדגיגג חח )))♥

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo6.gif

אני לא רואה פה באמת הגיון לכתוב ברכה
אבל דאגיגון המסוקס הזה הזדקן בעוד שנה
סקסי

../images/Emo109.gifשיהיה במזל טוב../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

גמאני לא מוצאת היגיון בלכתוב פה אבל אני מעבירה לו בגלי המוח שלי הרבה ברכות ואיחולים

sweet shir

New member
מזל טוב לחתיך D:

לא ממש חשבתי עליו היום כי היה לי מבחן בביולוגיה, אבל עשיתי לו עמוד יומולדת ממש יפה ביומן D: קיצר, שישאר אדיוט ומופרע ויפיוף :)

sweet shir

New member
שתדעי לך שהוא נורא התרגש! הוא ממש עכשיו פה

אצלי בחדר ממרר בבכי.

/tapuzforum/images/Emo204.gifמטוס-זעיר-ללא-טייס! /tapuzforum/images/Emo6.gif

להלהלה, איזה יופי, הוא בן 22! /tapuzforum/images/Emo77.gif/tapuzforum/images/Emo65.gif/tapuzforum/images/Emo212.gif/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo25.gif?(וזה אומר שגמני. בררר. לול.)?מזל טוב לילד! עד מאה ועשרים וכל זה. /tapuzforum/images/Emo23.gif

purple floyd

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

נראה לי אני אכתוב לו ברכ בטוויטר להרגיש פחות פטתית. כבר יום הולדת שלישי שאני חוגגת איתו וואאאאאאאט (הצחקתי את עצמי שקט)

sweet shir

New member
מה הקשר

אני לא כתבתי לו ברכה, אני כתבתי שאני מקווה שהוא ימשיך להשאר אדיוט. זאת ברכה לעצמי!!!!11 סססס'

Charley XD

New member
בטח אם הוא ישאר אדיוט אולי הוא ימשיך להישאר

בחדר שלך ! רגע, אמרת שהוא בחדר שלך ? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

למעלה