מזל טוב למתופף הכי הכי

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב למתופף הכי הכי ../images/Emo23.gif../images/Emo151.gif

אני לא מאמינה שאף אחת לא פתחה הודעה .. כי בדר"כ יש בנות קבועות שפותחות. זה אומר שהפורום באמת התדרדר חח בכל מק ' D: המווווון מזל טוב להארי בוי שלנו D: שימשיך לתופף הכי מקסים שיש
שימשיךךךךך להיות הכי סקסי מכולם ואף פעם לא לאכזב 3> אעא רק אתמול הוא היה קטני כזה ועכשיו הוא בן 24 *מוחה דמעה* יאלה בנות :) תאחלו מזל טוב גם אם הוא באמת לא יראה D:

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif עהעהאהע../images/Emo65.gifסקססייייי!!@%#$@&%

יאואואואאואואואו!@$ איזה זקןXD מזל טוב למסוקס והחתיכי האריל'הD: שתהיה לו פרנסה טובה, עוד המון שנים טובות עם מקפלי החתיכים:) ושיבוואאוו כבר לישראאאאאאאאאלללללללל@!$#!@%#^$# יומולדת שמח

../images/Emo73.gifהארולד ! ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif

עעהאהאעעהא איזה זקןןןןןןןןןןןןןןן 24 O: אז שימשיך להיות כזה סקסי בטירוף
ולהיות המתופף הכי הכי שיש !
שלא יוריד את החיוך המדהים שלו מהפנים המהממות שלו ל-ע-ו-ל-ם
ושימשיך לעוד מלא מלא מלא שנים מולצחות של מוזיקה מדהימה במקפליי
אז מלא מלא מלא מלא מלא מלא מזל טוב! אני אוהבתך אותך
(זה מרגיש לי מוזר לכתוב את זה כשהוא לא באמת רואה את זה אבל וואט אבר איי לאב הימ ) סקקקקקקקקקסייייייייייייייייי! $#@!#$#@^!@$$^$#%*)&#$#&@$#$&%)&)^@#@$&%)%&^)*SFG

McLife135

New member
../images/Emo55.gifהארררייייייייי *-* האחרון שנשאר נורמלי

במקפליי XD ונקווה שימשיך להיות ככה ! חחחחחחחח אז מה נאחל לו? שיהיה לו יומולדת מדהים עם מלא מתנות D: גם מתנות יומולדת וגם של כריסמס ^-^ אמממ מה עוד מה עוד? שימשיך להיות כזה מדהים עם חברים כאלה מדהימים ושבחיים לא יתפרקו ! >.< שיבוא כבר לישראל פור גאד ססיייקקק! חחחחחחחחחחחח קיצר יומולדת שמח ומרי כריסמס ! הוהוהוהו! חחחחחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אני לא מאמינה שהוא בן 24!! ../images/Emo2.gif

אממ שיהיה לו המון המון מזל טוב ושכל מה שהוא רוצה לעצמו יתגשם

sweet shir

New member
כפרעליו ../images/Emo23.gif

מזל טוב לו חח ושישאר סקסי ומושלם<: הארי אף פעם לא היה באמת קטןXD

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifלפי מה שאני יודעת ..

דני יהיה בן 23 במרץ הארי עכשיו בן 24 דאגי בן 22 וטום בן 23 וביולי יהיה בן 24 נכון ?

sweet shir

New member
נופ, את טועה.

מה שאני כתבתי זה נכון חח את יכולה לבדוק איפה שבאלך:)

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo101.gifחחח ממש לא../images/Emo6.gif הוא נולד ב12\3\86

משומה זה מתריד אותי שאני יודעת את זה
מה שאומר שכרגע הוא בן 23 אהה רגע אז את צודקת
וואו הם נהיים ממש זקנים:-O

Serena16

New member
הו הארי ../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

מזל טווווווווב לו : ))
אני רק מאחלת לו אושר ועוד מלא שנים של מוזיקה טובה עם מקפליי
ואם כבר, מישי יודעת מי מת בסוף ספרק האחרון של האלופה ? חח

למעלה