מזל טוב לעידו

ל א ק י

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב לעידו../images/Emo13.gif../images/Emo151.gif

למנהל הפורום שלכם, עידו, יש יום הולדת היום
עידו
מזל טוב ליום הולדתך ה18 [?]
אממ אמנם אני מכירה אותך לא מעט זמן אבל עדין אין לי רעיון למשהו יפה לכתוב לך....
ננסה בכל זאת
כשהכרתי אותך (ליתר דיוק, ראיתי ת'כינוי שלך) בפעם הראשונה, לא ממש סבלתי אותך.. כנראה כי לא הכרתי אותך באמת
אחרי שהכרתי אותך, די אהבתי אותך [כן, אני יודעת שאין דבר כזה אהבה. <או שסוף סוף כשאתה בן 18 הבנת שיש דבר כזה? >]
ואחרי הכרות טובה איתך אפילו החלטתי לפתוח איתך פורום..
אז אולי לפעמים אתה "קצת" מעצבן... ואולי לפעמים אני מרגישה שאתה יותר קרציה ממני [יש דבר כזה?
]
אבל זה עובר תוך כמה שניות\דקות\שעות\ימים\שבועות\חודשים\שנים [יותר לכיוון של הדקות
]
והאמתי.. שאתה די חמוד
אממ זהו
הא והגעתי למסקנה שאייקונים ממש מקשטים הודעות.. אז הוספתי הרבה אייקונים

Reznik

New member
כן כן גם לפה אני הגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif

מזל טוב פוטר

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

(לא ציפית לזה ממני, נכון
) טוב...אין לי כוח להשקיע עליך ברכה, אז המון המון מזל ליום ההולדת ה18 (נשארו לך רק עוד 102 שנים לחיות
) תלך לספר לצבוע שיער, שתגשים את כל מה שבא לך... ותסיים כבר לקרוא את הארי פוטר אז, לסיכום..

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבכיף ../images/Emo66.gif

אני אשמח אם תרצח אותי
כבר שבוע אני מחכה למצוא מישהו שיהרוג אותי.. והשיער שלך נהייה לבן..לך לספר...זאת לא בושה

h i l l e r

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

נזכרתי בפורום ובאתי לאחל לך
, יא זקןןןןןןןןןןןן שיהיה לך הכל מכל...... ושתזכה לפגוש את נינט... (בעצם זה לא אתה) [URL='http://']יום הולדת שמח,[/URL] רואי.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifכבר פגשתי, ../images/Emo51.gif

אבל לא יזיקו עוד 10000000000 פעם
יאא...עוד 20 דקות כבר תהיה זקן+יום

למעלה