מזל טוב

T i g e r R o n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

פעם שניה אבא כך קראה לי מי שהיתה אישתי פעם שניה אבא קראה לי כך גם ביתי כאילו ידעת שאנו לך מחכים סיימת מהר עם ההתכווצויות והצירים ויצאת לאוויר העולם ילדה קטנטונת שגדלה לתפארת מצטיינת בכל תחום בו את עוסקת ממוצע 100 בלימודים תעודת הצטיינות בפרוייקט מחוננים תעודת הצטיינות בחונכות ובעזרה לתלמידים חלשים יושבת ראש מועצת התלמידים וכאילו זה לא מספיק בתיאטרון הייצוגי של העיר בתפקיד ראשי משמשת כנציגת בית הספר בכתיבה והצגת נאומים ומעבר לכל בת נפלאה בת אדם נפלאה אוהבת וחייכנית חיננית ושובבה חיוך ממיס ולב של זהב אני אוהב אותך ילדה נפלאה ומקסימה שלי אוהב אותך בכל ליבי נחגוג יחדיו 11 קייצים לעוד הרבה הרבה שנים אני מאחל לך שכל הטוב שבעולם יגע בך את כבר תדעי מה לקחת אבא

ע פ ר ל ה

New member
וואיייייייייייי מרגש../images/Emo49.gif

תענוג לקרוא רון זכית בענק והיא ללא ספק גם כן... מזל טוב ויומולדת שמח לגוזלית שלך,ולאבא המאושר והגאה
רק בשמחות ידידי עפר החן לנצח

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב ילדונת שלנו../images/Emo24.gif

מזל טוב ילדה מדהימה, ילדה יפה חכמה ושמחה. כמעט ארבע שנים אני מלווה אותך, נפעמת כל פעם מחדש ממעלותייך, מהאדם שאת! יודעת שלשני ההורים המדהימים שלך יש חלק גדול בכל ההצלחות שלך, ההשקעה והחיבוק התמידי שלהם... (וקצת גם שלי:) ) הם המיים, האויר והאדמה שיצרו פרח כזה יפה
גאה בך ילדונת קטנה, אפילו מעריצה! נהנת להיות חלק מאלו שמלווים אותך בחייך, שמחה שיש לי אותך
מזל טוב ילדה שלנו
אוהבת ענת

mich37

New member
אפשר להיות

תגיד אפשר להיות הבת שלך? יכפרון אחד

mich37

New member
יפיופה

וגם מזל טוב ליפיופה. עם אבא שכזה אין מצב שהילדה לא תהיה יפיופה.

../images/Emo20.gifמ../images/Emo20.gifז../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif-../images/Emo20.gifט../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gif

מזל טוב לחמודה המקסימה, שיש לנו הזכות להכירה. אנו מאחלים לך את כל שאדם יכול לבקש עבור אהוביו. בריאות טובה, שמחת חיים, שקט רוגע ושלווה, שתמיד תהיי עטופה באהבה מחבקת, ושתתגשמנה כל משאלות ליבך
לטובה. ואבא שלך, האבא המקסים הזה, עשרה קבין של אהבה התגלצ'ו לעולם במגלשת קמיקזה, תשעה נטל הוא, ואחד זרק עצם לעניים...
אוהבים את שניכם מאד.

למעלה