פרויקטים של ימי הולדת

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif פרויקטים של ימי הולדת../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

לפי מיטב הבנתי המעריצים גם של נינה וגם של איאן(לא יצא לי לבדוק לגבי פול אז אני אשמח אם מישהו יברר) מכינים להם כל מיני מתנות(במיוחד הולכים על ספר ברכות) רציתי לשאול אתכם אם אתם רוצים שנכתוב להם ברכה מכל הפורום..? אם כן,אתם מוכנים להציע מה לכתוב
ואגב,זו הכתובת למשלוח ברכה לנינה למי שרוצה ברכה אישית- [email protected] (רק תכתבו בנושא- "Nina Dobrev Birthday Project")

Ayelet 363

New member
נשמע מגניב!

הבעיה היא שאני לא כל-כך יצירתית, וגם בכתיבה פשוטה אני לא משהו.

Ayelet 363

New member
ולגבי פול

הדבר היחיד הקשור שמצאתי היה Italian Paul Wesley Birthday Project- - עם הרבה כיתוב באיטלקית. כשלחצתי על הקישורים מצאתי דווקא דברים שהבנתי, אבל לא דברים קשורים >< (אולי כן, אבל פשוט לא הבנתי כי זה באיטלקית- מה שאיכשהו הבנתי לא היה קשור בכלל).

Orush the Best

New member
וואי נחמד !!

האמת שזה יכול להיות ממש חמוד [למרות שאני בספק אם היא תיקרא את שלנו\תגיב], ואין לי בעיה ללנסות לכתוב משו.. האמת אני דיי יצירתית בברכות , אפילו עם חרוזים וכאלה, אבל זה יוצא לי רק בעברית .. באנגלית עוד לא ניסיתי
אולי נוכל להכין משהו נחמד יחד, +אולי איזשהיא תמונה מעוצבת אם יש כאן מישהי שיודעת לעצב בפוטושופ
ידוע לך משהו לגבי היומולדת של איאן?

../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif

אממ אוקיי מצאתי עכשיו גם לפול ולכולם.. הבעיה שזו כתובת רגילה, לא כתובת אימייל ככה שאם מישהי מפה תהיה מוכנה להיות השליחה ולשלוח זה יהיה נהדר
אני מוכנה לעצב את הברכה מאיתנו... :)

Orush the Best

New member
לא סומכת על הדואר הזה...

לפני כמה שנים בת דודה שלי ואני ניסנו לשלוח מכתב לאורלנדו בלום [חחח כןכן, היה לי קראש מיטורף עליו..
], ולא קיבלתי תגובה.. [מייל או משהו], אז או שהוא קרא וסתם לא הגיב, או שזה הגיע אבל הוא לא קרא, או שזה לא הגיע.. בכל אופן זה היה לשווא ...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחח אני בספק שאם נשלח להם

הם באמת יגיבו .. אבל עדיין בשביל הסיכוי שאולי הם יקראו זה נחמד :)

מישהו אמר לי שאם רוצים לקבל תשובה במצב כזה

אפשר לצרף מעטפה מבויילת עם כתובת החזרה... זה יכול לעודד תשובה

lady blah blah

New member
גם לי היה פעם קראש מטורף על אורלנדו בלום!

באיזה כיתה ה', עם שודדי הקריביים והכל
ועד היום קצת

Orush the Best

New member
אוי שודדי הקאריביים...../images/Emo99.gif

עד היום אין לי בעיה לראות את הסרטים האלה 200 אלף פעם ואני נהנת כאילו זו הפעם הראשונה

ארטמיס6

New member
אני בספק שהם יקראו את זה

אנשים ישלחו להם אלפי מכתבים! אין להם סבלנות לקרוא אלפי מכתבים, אז הם לא יקראו חלק מהם, ולצערי יכול להיות שהמכתב שלנו הוא אחד מהמכתבים שהם לא יקראו...

נצלש- בקצב ההודעה שיש בפורום על איאן ../images/Emo26.gif

נצטרך לשנות את שם הפורום מיומני הערפד לאיאן ואז בסוגרים יומני הערפד...

../images/Emo60.gifאוקיי,אז לגבי נינה מצאתי משהו../images/Emo9.gif

אנחנו נשתתף עם עוד מעריצים בברכה שהם עושים לה בוידאו.. ואנחנו נכתוב משהו קצר כי הם רוצים שהוידאו יהיה 10 דק' לא יותר.. אז קודם כל- אני אשים כמה תמונות של נינה והתמונה שתיבחר היא זו שתהיה על הברכה.

למעלה