Happy Birthday Dear Oziris

anchi1512

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif Happy Birthday Dear Oziris ../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לאוזיריס היקר מאחלת לך שהימים יחייכו אליך כמו חיוכך הרחב, שהשמש תאיר את ימיך כפי שליבך מאיר לבבות אחרים, שכוחותיך יאפשרו לך נתינה בכל שנותייך... יום הולדת שמח חבר יקר מכל הלב
ענת

../images/Emo65.gifמזל טוב אוזיריס ../images/Emo65.gif

"אני מאחלת לך לפי הא"ב : א:אהבה בחיים, ב:בריאות, ג:גדלות נפש, ד:דבקות במטרותיך, ה:הצלחה, ו:ותרנות במידת הצורך , ז:זכות לב, ח:חכמה, ט:טוב לב, י:ידידים טובים, כ:כנות, ל:למידה, מ:מזל, נ:נדיבות, ס:סקרנות, ע:עושר, פ:פיקחות, צ:צבירת ידע, ק:קבלת החיים בחיוך, ר:רדיפת צדק, ש:שלווה, ת:תמורה לעמלך וכל מה שתבקשי לעצמך..... בקיצור מזל טוב...."

שוקולתה

New member
מזל טוב לאוזיריס המקסים ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בריאות אושר ועושר ופרנסה טובה איש יקר מקסים אין אין עליך

נועית10

New member
../images/Emo49.gif ל- Oziris ../images/Emo213.gif

לאיש המדהים ליום הלדתך נאחל לך שתזכה לכל האושר שבעולם וההצלחה שאתה ראוי לה. ושהם יתקיימו לנצח. הלוואי שיתגשמו כל משאלותייך, ושתזכה לכל היופי שבעולם ולעולם תהיה חלק מאיתנו משום שאתה שוכן בליבנו.

Sigali

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

ים של ברכות לאיש וואגדה שעוזר ונותן מעצמו ללא תנאים

מזל טוב לדן, מאחר וכולם כבר כתבו..

והשבעת אותי לא לכתוב, אאחל לך שנה של הגשמת משאלות , ומאווים, ורק אושר בכל אשר תלך. אני אנסה להסתכל היום בשמיים, הבטחת לי גשם של מטאורים.. בהערכה רבה, דניאלה,גלעד, רותה לי וכמובן הטרוריסטים דניאלה

רותה לי

New member
מלא אור לאוזיריס. איש מיוחד, מה לעשות....

מזל טוב ומלא שלווה שחייך יהיו מתוקים לנצח כמו תותים

סאג 1

New member
אוזיריס-כנל כמו עומר||.אבל לאחר ש../images/Emo189.gif|כתבו-

כל הברכות שבעולם לך ידיד יקר, חבר יקר של הפורום.כל שכתבו אמיתי. האיש עם הלב הגדול והחיוך הרחב. בהצלחה ! ומאחלת לכולנו בפורום שהקשר אתך ימשך.

טליW

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

אף פעם לא התחברתי לשירשורי המזל טוב למיניהם... אבל מכל הלב אני מאחלת לך כל מה שאתה מאחל לעצמך.

נירה63

New member
לאוזריס היקר והמקסים במיוחד.

ברכות אין ספור ליום הולדתך. שפע ברכות, בריאות אושר והצלחה והרבה נחת מכל מה שאתה עושה ועושה... רק דבריםפ טובים שיקרו לך . מכל כל הלב, המון מזל טוב.

1 5 0

New member
../images/Emo210.gif מזל טוב לאוזיריס היקר ../images/Emo210.gif

0ziris

New member
יקיריי - תודה ../images/Emo9.gif ...ריגשתם אותי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

berry23

New member
אוזיריס היקר, האיש והאגדה

שעוזר ומשמח כל כך הרבה אנשים פה, שתהיה לך שנה מקסימה ועשור מדהים ויפה עם הרבה נחת ושקט ושהטוב השורר בליבך ישרור בין כתלי ביתך לעד... אתה ממש
!!!!!! מזל טוב עם הרבה אהבה, ממני ומכל משפחתי.

אהוב יקר

מאחלת לך ולמשפחתך המדהימה בדיוק מה שאני מאחלת לעצמי... אושא בריאות ואהבה גדולה זכות גדולה נפלה בחלקי להכיר אתכם יום הולדת שמח

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo212.gif../images/Emo72.gif../images/Emo49.gif

יום הולדת לאוזיריס מזל טוב עד120 שיתגשמו כל משאלות ליבך. זכיתי לקבל מהעזרה שלך הכרות ראשונה ושמעתי עליך בפורום הרבה המשך כך תזכה למצוות כגרעיני הרימון אושר ועושר והכי חשוב בריאות...ליאת

ella59

New member
../images/Emo49.gifיום הולדת שמח Oziris . מכל ה-../images/Emo23.gif

ליום הולדתך.. שולחת לך חבילה מלאה איחולים, עטופה במלים טובות ובכמה צלילים : ימים טובים שמחים ומאושרים, עד מאה (אפילו מאה ועשרים) ! תודה על הטיפול המסור והחם לכולם תודה על השריית שלווה על כולם תודה על עזרתך הכייפית והנעימה תודה על שאתה כזה מקסים!! מאחלת לך המון המון מזל טוב ושמחה בחיים ..עם המשפחה והעיקר הבריאות.
אלה.

לאוזיריס היקר, שולחת לך הרבה חיבוקים../images/Emo24.gif

לרגל יום הולדתך מאחלת לך את כל הטוב שבעולם כי אדם שעושה טוב לאחרים מגיע שגם לו יהיה טוב. בהערכה רבה

למעלה