Happy Birthday Jenny

Lopezit

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifHappy Birthday Jenny../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לג'ניפר
ג'ני שלנו כבר בת 38!!!!! שיהיה הרבה מזל טובבבבבבבבבבבבבבבב

oren456

New member
יהההההההההההההההההה../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת לג'ני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחחחח האישה המדהימה כבר הגיעה לה לגיל 38.. אז מה שנותר לאחל זה , רק אושר עושר המון בריאות, ואלי נזכה לראות בשנה הקרובה איזה בייבי קטן...
אז שוב המון המון

QueIronia

New member
זהו, היא זקנה. אני פורש! ../images/Emo3.gif

המון
ועד 120 אלבומים מצוינים! אם כבר, אז באמת שמאז CAUM אני אוהב אותה יותר, והדיסק גם גורם לי לשמוע מלא את הדיסקים הקודמים (בעיקר את TIMT ואת הרמיקסים)

אהעהאהעהאהעהאהעהאהעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

ידעתי ששכחתי משהו
יווו מזל טוב לג'ניפר שלנו
ליפהפיה מספר 1 בעולם - עד 120, רוב בריאות ואושר! כמו כל שנה, אני מאחל שתביאי לעולם כבר איזה ילדון קטנטנן... הלוואי ובשנה הקרובה זה יקרה
תמשיכי להיות פעילה, במיוחד בקריירת המוזיקה שלך, והעיקר שתהיי מאושרת
נשמההההההההה

NoWords

New member
Go Jenny!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!!!!!!!! נאחל לה ילדים ואלבום חדש ומצליח באנגלית!

West Doll

New member
הו פאק, לגמרי שכחתי שזה היום!../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

הייתי עסוקה בלחשוב על אוכל כל היום
שג'ני תזכה להמון מזל טוב
וואו, 38 זה גיל מאוד...מכובד
אני לא מאמינה שהיא כבר בת 38! אני זוכרת שהייתי פלוצה קטנה והתרגשתי שהיה לה יומולדת 30
אז שתכה רק לטוב ואהבה ולכמה ילדים רבאק
ושוב...מזל טוב לדיווה מס' אחת בעולם!

West Doll

New member
וואו וואו...

אם היא רק היתה יודעת כמה אנחנו רוצים ילדים!
אפשר לחשוב שנקבל משו מזה אם יהיה לה ילד/ה

QueIronia

New member
אני לא כ"כ רוצה ילדים, אלא אם

אני האבא. אבל היא, משום מה, מתעקשת על מארק. ראיתם אתמול גיא פינס? מארק אמר שהוא לא מאמין שהאישה היפה הזו (ג'ן) מלווה אותו לבכורה של הסרט שלו. באותו רגע חשבתי שני דברים: א. גם אני לא מאמין ב. זה גם הסרט שלה, חוצפן!

Lopezit

New member
אני ראיתי

וכשג'ן ומארק התראיינו אשתו שלי אחי שואלת אותי מי זה.. אמרתי לה בעלה.. אז היא אומרת למה הוא כזה מכוער
זה היה מצחיק עזבו חח

למעלה