היום יום הולדת...

always be me mc

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo79.gifהיום יום הולדת...../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif

היום יום הולדת לפורום
כן כן פורום אליסה היקר כבר חוגג שנתיים להיווסדו! לא מאמינים? תראו בעצמם
נכון הזוי? ואומנם הפורום לא מלא כפי שהוא היה בהתחלה אבל עצם זה שהוא כבר נמצא פה שנתיים נראה לי ראוי להערכה
|מדליית זהב| אז יאללה שרשרו ברכות אם בא לכם
כל ברכה תתקבל בברכה

spelling

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!
אחח אחח כבר שנתיים אנחנו פה!
קודם כל ח"ח לפורום הזה שעם עליות ומורדות כמו שלו עדיין חי ובועט!
הלוואי שתהיה לנו שנה עמוסה ופעילה בפורום!
שיצטרפו עוד חברים חדשים ופינות מגניבות!
הלוואי שאליסה תעשה דברים חדשים!
ואני מאחל המון טוב לכל חברי הפורום שלנו שימשיכו להשקיע פה!
להתראות ביומולדת 3!

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif

אחח אדם בדחן כמו תמיד שגם נותן מילים לעניין
כל הכבוד
נהניתי לקרוא כל מילה ואני בהחלט מסכימה עם הכל

always be me mc

New member
האיחול שלי לפורום../images/Emo140.gif:

אתם יודעים זה מאוד מצחיק, לפני כמה שנים המחשבה על פורום אליסה בתפוז הייתה בגדר חלום/פנטזיה שלא ממש חשבתי שהיא תתממש אך היום לא רק שיש לנו פורום כנגד כל הסיכויים אלא גם הוא חוגג שנתיים וזו בהחלט סיבה למסיבה
אז כל הכבוד לחברי הפורום כי בלעדיהם זה לא היה קורה
ואומנם אנחנו באמת מעטים אך זו לא הכמות שקובעת אלא ההתמדה וההשקעה ואני חושבת שהוכחנו את זה מצויין
כמו כן בנוסף לחברי הפורום עלי להודות גם לתפוז שהרי בלעדיהם ובלעדי האמונה של אישה אחת מאוד מתוקה זה לא היה קורה אז תודה ענקית על ההזדמנות שנתתם לנו
בעולם של פורומים ואתרים רבים אתם בהחלט שולטים בעיני
וכמובן שאני גם רוצה להודות לאליסה, שאילולא כל הפרוייקטים שלה ובכלל הכישרון הענק שלה(לשחק ולתת) כל זה לא היה יוצא לפועל אז תודה רבה לך
אומנם אהבתי אליך קצת נרגעה מאז פתיחת הפורום אבל היא בהחלט לא נעלמה ולכן אני עדיין מאוד אוהבת אותך וכמובן מאוד שמחה על כל יום שבו הפורום הזה חי וקיים
וזהו בעצם. אני מקווה שנשאר פה עוד שנים ארוכות וטובות ולא רק שנהנה לדבר על אליסה אני מקווה שגם נמשיך לאהוב לדבר אחד עם השניה
אז מזל טוב

Natali Milano

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifפורום אליסה מילאנן 1620../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מזל טוב לפורום המדהים הזה שלא להאמין שהוא כבר בן שנתיים
מי היה מאמין הבייבי שלנו גדל
מקומונה הפכנו לפורום למרות שעכשיו אין הרבה אנשים אני מרגישה שיש הרבה
אנשים מה שנקרא להיות ב"חברתכם" בפורום הזה זאת ממש חוויה וכיף להכיר אנשים כמוכם זה פשוט להיות עם מזל גדול הפורום הזה הוא בין אהובים עליו שרק יחזיק מעמד עוד כמה שנים חבר'ה התודות מגיעות
: גליה
מנהלת הכי טובה שיש יודעת מתי להשקיע בפורום הזה תמיד שצריך אותה בשביל משו היא נמצאת בשבילנו למרות כל ה"איומים" שלי לעזוב תמיד הסתכלתי יום יום בפורום שבזכותה נפתח וחוגג שנתיים
אז תודה כי מנהלת כמוך לא נמצא בשום מקום
אדם
אדם המצחיקן של הפורום תמיד שנראה שהמצב קצת מתוח בפורום אדם נמצא שם כדי לשבור תמתח
חבר פורום מקסים שבזכותו יש נוכחות גברית לא נשכח בחיים את התקופה שבה היית אדום מגניב
אני בטוחה שבלעדייך הפורום הזה היה קצת משעמם אתה בנאדם טוב תודה על כל השקעות שלך
שלי
הילדה הכי חמודה בפורום הזה תמיד בפינות שלך זה הנאה גדולה להיות חלק מהם את ילדה מתוקה שיצא לי הרבה לדבר איתה באמת שילדה כמוך מקסימה לא פגשתי אני חושבת שדי בזכותך אני אוהבת את הולי תמשיכי להיות כמו שאת
דוד
אומנם אני לא כזה מכירה אותך אבל לרוב שיש עידכונים לגבי אליסה אתה דואג שזה גם יגיע לפורום אומנם אתה לא נכנס הרבה אבל שאתה נכנס יודעים שאתה פה
שרונה
בחורה חדשה הגיעה אלינו עם אהבתה לתוכים
טוב לדעת שיש עוד מישי שאוהבת את אליסה את מאד נחמדה למרות שלא יצא לי לדבר איתך אישית אבל רואים את זה בפורום חופית
חופית חזרה אלינו אחרי תקופה די ארוכה אבל שמחנו לקבל אותה בחזרה
ילדה מאד נחמדה שבזכותה יש עוד חברת פורום כאן אצלינו תמשיכי להכנס לפורום

always be me mc

New member
סחטיין על ההודעה נטליוש../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כל מילה שלך מרגישים שהיא מהלב היפה שלך
וכל מילה האמת? אמת

always be me mc

New member
טה טה טה דה טה טה טה!../images/Emo27.gif

אנחנו שוב בדף הפורומים בזכות תפוז כמובן
ובזכות אדם על ההצעה
אז שיהיה לכולנו המשך יום הולדת שמח
ומוצלח
וכמובן שאם רוצים להמשיך לאחל אז בבקשה

figure it out

New member
אווו... פורום אליסה, Its been a while ../images/Emo9.gif

אה, כן. הייתי פה פעם, חשוב לציין, אבל בשם אחר YaEl 15, אם אתם זוכרים.. על כל פנים, נטלי החביבה הודיעה לי על חגיגות השנתיים וקפצתי להגיד שלום :) ומזל טוב! כמובן! נחמד לראות שעדיין פעיל פה. |הידד!| מי יזכה ותזכו לדווח פה על חתונתה הצפויה של אליסה עם אדם, לידת התאומים, והפרישה מהמשחק לטובת סריגת כובעי-פונפון-צמריריים-וורודים לנינים. עד מאה ועשרים !

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif באמת תודה על התגובה../images/Emo140.gif

תתחדשי על הכינוי(שמתאים לך מאוד
) ואיך לא? כמו תמיד את בדחנית
(אבל מוצלחת כן?
) אז נחמד מאוד לשמוע ממך

למעלה