מלך היופי

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo89.gif../images/Emo26.gifמלך היופי../images/Emo36.gif../images/Emo89.gif../images/Emo65.gif

המשחק ברוח היומולדת של רייבן
ועברנו 20 משימות לא קלות.. ואנחנו עם 7 מתמודדות
יאלה שיהיה לנו בהצלחה ומזל טוב לרייבן

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gifמצטיינת המשימה../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

מצטיינת משימה 20 קרן-רוברט פטינסון
וואו,סט מדהים ומאוד יצירתי,מאוד אהבתי
מצטיינת שנייה פולי-טיילור לאונטר

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo10.gifמודחת המשימה../images/Emo10.gif

מודחת המשימה למשימה 20 היא........... שני-זאק אפרון.....כיוון שלא הגשת את המשימה
היית מתמודדת מעולה

m o r 1 0 2

New member
איזה מסר בדיוק?../images/Emo168.gif

בדקתי בתיבת המסרים ולא קיבלתי כלום וגם ניצלשתי אתמול לך ולליאת.... אני בכלל לא חייבת להזכיר לכן... אז אני חושבת שאני עושה מעל ומעבר.. אבל תבדקי אתזה,אולי משהו קרה...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifמור את לא צריכה לכעוס

זה רק משחק! ואני שלחתי לך מסר. אם זה נדפק זה כנראה אצלי\אצלך. בכל מקרה לא משנה יצא לי החשק מהמשחק הזה

m o r 1 0 2

New member
אני ממש לא כועסת/tapuzforum/images/Emo168.gif

שני,באמת לא קיבלתי אף מסר. אני רק הסברתי שהאחריות שלכן להגיש בזמן,אבל את לא צריכה להגיד אתזה אני עושה תמשחק בשבילכן ושיהיה יותר מענין פה. ולא צריך לקחת ללב,זה באמת רק משחק...

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכן , אבל מה לעשות

ישלי לימודים ושיעורים ומבחנים ועוד דברים לעשות חוץ מלשבת על המחשב. אז קרה שאני מגישה באיחור . כולה משחק מסכן. אז להגיד שעשית מעל ומעבר? כולה הודעת לי . >< עזבי .לא משנה

m o r 1 0 2

New member
סבבה,אז לא צריך..../images/Emo168.gif

את לא חייבת להגיש... יכולת לפרוש אם את עמוסה בלימודים... ואת לא חייבת לצאת עליי בגלל שאני עושה את המשחק שני,אני לא רוצה להתווכח אז בואי נסגור אתזה יפה... זו לא פעם ראשונה שאת מגישה באיחור וגם לא שלישית.... אז למשימה את המודחת וזהו. בואי בבקשה לא נתעקב על שטויות כאלה.

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifאז מה אם אני מגישה מאוחר

היו עוד בנות. לא מתעקבת על שום דבר , אני שלחתי לך מסר עם התמונה ברגע שהודעת בפייסבוק. זה שלא קיבלת זה לא אשמתי , ועוד אח"כ את מאשימה אותי שלא הגשתי ? תודה רבה באמת .

../images/Emo109.gifטוב תראו בגלל מה אתן רבות../images/Emo10.gif

בסך הכל משחק בפורום! אתן לא רציניות
יאללה סולחה! תלמדו מאלירזוש :)

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifכןכןכן../images/Emo70.gifאני מתרגשת כיאלו

אני לפני דייט D:

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo115.gif../images/Emo218.gifמשימה 21../images/Emo218.gif../images/Emo115.gif../images/Emo243.gif

המתמודדות על מלך היופי
ספיר-דאגי פוינטר
קרן-רוברט פטינסון
ליאור-ג'ראד פדלסקי
רוני-ציי'ס קורפורד
ליאת-ג'וני דפ
פולי-טיילור לאונטר
רותם-איאן סומרהלדר
משימה 21
עליכם לעלות תמונה של מלך היופי בחליפה, כלומר רישמי לטקס פרסים
דוגמת ליאו
(אתן בטח מכירות ת'סרט:p)