un joyeux anniversaire

L y c a n

New member
../images/Emo65.gifun joyeux anniversaire../images/Emo65.gif

או בתירגום לעיברית, יום הולדת שמח!! וכל זה, לתום, הידועה גם בתור נועם M האדומה
אז שיהיה לך אושר ושימחה, כמה שפחות צרות ודאגות, וגם כשיהיו צרות ודאגות, הלוואי יפתרו מהר ובקלות! שיהיה לך היום היום הכי נפלא בשנה, כי כמו שאומרים, יום הולדת זה רק פעם בשנה
אזזז בעיקר אושר ושימחה, והרבה הרבה טוב לך, אל תפסיקי להיות מי שאת
לילה טוב ושבוע טוב!

RVD18

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב! הרבה אושר שמחה ואהבה! ושכל המשאלות יתגשמו!

g a z

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב ויום הולדת שמח! הרבה בריאות, אושר, אהבה והצלחה

מיטללל

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

גם סוף סוף סיימת 12 שנות לימוד וגם יום הולדת אם מדברים על חגיגה כפולה :) בגלל שאני לא יכולה להביא לך מתנה, אני מצרפת קטע יפה, אני מקווה שתחיה על פיו, כמה שאפשר
החיים מלאים באתגרים ומכשולים. עדיף לקבל זאת ולהחליט להיות מאושרים בכל מקרה. מישהו אמר פעם: "משך הרבה זמן היה נדמה לי ש"החיים האמיתיים" יתחילו עוד מעט, אחרי ש"זה" יסתדר". אך תמיד היה מכשול אחד,בעיה שעלי להתמודד אתה, פקס לא פתור,חוב שצריך לשלם. עד שהבנתי שהמכשולים האלה הם הם החיים שלי". הפרספקטיבה הזאת עזרה לי להבין שאין דרך לאושר: האושר הוא הדרך לכך!!! יהיה טוב אם תשמרי כל רגע טוב שיש לך לבד או עם מישהו מספיק מיוחד ששווה לבלות את זמנך איתו כי תזכרי...הזמן לא מחכה אף אחד. לכן, תפסיקי לחכות עד סוף הלימודים, עד שתרדי במשקל, עד שתתחתני, עד הקיץ, עד הסתיו, עד החורף או האביב, או עד שתמותי כדי להחליט שאין זמן יותר טוב להיות מאושר. האושר הוא דרך, לא גורל. תעבדי כאילו את לא זקוקה לאף אחד תאהבי כאילו אף פעם לא פגעו בך ותרקדי כאילו שאף אחד לא רואה אותך.

o0oSlipKnoTo0o

New member
מזל טוב!../images/Emo24.gif

שיהיה לך יום הולדת מקסים
אמממ מה עוד אוכל לומר? אהבה

למעלה