Yeeeeeeeeeesh

לייציק

New member
../images/Emo65.gif Yeeeeeeeeeesh ../images/Emo65.gif

מגיע לי מזל טוב, הוא נולד, הוא כאן, הוא שלי והוא עובד
קבלו את העכבר האופטי החדש שלי Logitech Mx500
צילצולייייייייים (למה אין אייקון של פעמון?) למה חיכיתי כל כך הרבה זמן ...?
כמה שהוא יפה, נוח, משוכלל ובעל מבנה ארגונומי מעולה, פשוט חוויה מעולם אחר.... על המחיר אספר לכם בסוף... בצדדים הוא עשוי מחומר קטיפתי, חלק ונעים מאד למגע ויש בו שקעים שמתאימים בדיוק לבהן משמאל ולקמיצה מימין. הלחצנים עדינים ורגישים למגע בדיוק במידה הנכונה והלחיצה נעשית בעצם לאורך שני פרקים של האצבעות (האצבע והאמה) לא משנה באיזו נקודה תלחץ בדיוק... בצד שמאל שני לחצנים למעבר לעמוד קודם או הבא... משני עברי הגלגלת לחצנונים קטנים עם חיצים שמשמשים להרצת הדף לראשו או לסופו (לא חייבים דוקא בגלגלת) וקצת יותר למטה לחצנון קט למעבר מחלון לחלון (כשעובדים עם כמה חלונות על הצד). כרגע, אמנם, אני עובדת רק עם הלחצנים הרגילים, הגלגלת וחיצי הרצת הדף... כדי להשתמש ביתר האפשרויות, אני צריכה לעשות התקנה בעזרת הדרייבר ולהתאים אותו למחשב שלי... מקווה שאצליח ... ועכשיו מחירים – למי שמעוניין לקנות עכבר אופטי חדש. בתוכנית המקורית, אחרי חקירה ודרישה באינטרנט וקבלת ייעוץ מכל מי שרק אפשר החלטתי על עכבר אופטי Logitech Mx300 שלפי מה שאמרו לי אמור לעלות כ- 200 ₪ . באופיס דיפו רצו עבור 279 שקל ואילו עבור ה-Mx500 בעל המבנה הארגונומי הנוח ויותר משוכלל עם הלחצנונים הנוספים רצו 349 ₪ . נסענו במיוחד עד הום סנטר בקיבוץ געש ושם לא היה ה-300 ועבור ה-500 רצו כ-419 ₪ !!! נסענו לקניון הגדול ושם ב- " עתיד מחשבים מצאתי את ה-500 במחיר של לא יותר מ- 309 ₪ !!! (300 לא היה להם...). מי שנרשם אצלם כחבר במחיר של 40 ₪ לשנה, מקבל 10% אחוז הנחה – ז"א 279 ₪... חבל שלא חשבתי מספיק באותו רגע ולא עשיתי זאת, כי הרי בודאי עוד אקנה אצלם דברים נוספים במשך השנה (מקלדת חדשה ועוד'). נוווו, אז תגידו אתם, אם אני צריכה לבחור בין ה-300 הקטן והפשוט יותר באופיס דיפו במחיר של 279 ₪ לבין ה-500 המקסים, הנוח והמשוכלל בעתיד מחשבים במחיר של 309 ₪, מה הייתם בוחרים...? אז זהו, אני בחרתי ב-500 ושמחה על הקנייה המוצלחת ...
איך שעכבר קטן אחד יכול לגרום אושר כל כך גדווווווול .

לייציק

New member
../images/Emo65.gif לכבוד האירוע קבלו עוד משחקון

לוקח בין 30 - 40 שניות עד שטוען. אם מופיעה לכם בחלון הודעה "הפעולה בוטלה" על תתיחסו אליה, המשיכו לחכות עד שיגמור לטעון והמשחקון יופיע. עכשיו גם אני יכולה לשחק ...
Pop&Drop תהנו ...

maxima

New member
לייצ'יק....שיהיה לך במזל טוב

עם העכבר איזה מחיר......... לא יודעת מזה אופטי אני קניתי עכבר פשוט לפני כמה חודשים ב-60 שקל והוא משרת אותי מצוין

dani 123

New member
לייציק מזל טוב

זה כבר ניסיון שלישי לשלוח תגובה ולכן ויתרתי על התמונה

emmy5

New member
לייצי ועכברון חמוד מזל טוב ...מתנה

אי אפשר לשלוח אבל רציתי ,באמת רציתי לשלוח מתנה ,חתולה קטנה חמודה

emmy5

New member
לייציק ,לא אני אשמה , זה החתול

אכל לך את האות אחרונה SORRY

סבאאורי

New member
לייציק ../images/Emo49.gif

עכשיו תתחילי עם הפוטושופ... חג שמח ומועדים לשמחה לכולם

לייציק

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif לכם ידידי ../images/Emo24.gif

אני, מה זה נהנית...
עכבר אופטי, זה עכבר בלי הכדורים שמסתובבת בפנים, צוברת ליכלוך ובסוף נתקעת... זה עובד על קרן לייזר ולא צריך משטח מיוחד בשבילו - פשוט על השולחן ... יש לי אחריות ל-5 שנים... בקשר למחיר לחברים ב"עתיד מחשבים" ההנחה היא 5% והמחיר אחרי ההנחה הוא כנראה 297 ש"ח ולא 279 ... נכון שזה יקר... אבל, ככה זה אצלי, אני בודקת ושואלת המון ובסוף קונה את מה שנראה לי הכי טוב בשבילי... העכבר הקודם היה רגיל של Microsoft וממש ממש עיצבן אותי ... כך שהייתי מוכנה כבר לשלם כל מחיר העיקר להיפטר ממנו ושיהיה לי סוף סוף עכבר טוב! בכל אופן, שילמתי את המחיר הנמוך ביותר שניתן עבור עכבר כזה משוכלל... אתם ממש חמודים
כן, סבאאורי, אני בהחלט מתכוננת לשבת וללמוד את הפוטושופ בזמן הקרוב ולנסות ליצור דברים נחמדים, לאט... לאט ... אגב, גם אצלי לא עלו תמונות בזעות האחרונות, איזו בעסה ... לא נורא, אנחנו הרי לא מתייאשים כל כך מהר, נכון ?
חג שמח
ממני

לייציק

New member
תגידו, גם לכם התפוז עושה בעיות?

תמונות לא עולות פתאום האתר והפורום לא עולים... רק שלא יעשה לנו ברז בחג כמו שהיה ביום כיפור. מה זה? הבעלים של תפוז דתי או משהו כזה??? או אולי מישהו מתנכל לו???

redredole

New member
בהצלחה עם העכבר לייציק

ורק תשמרי שהוא לא ישתלט עליך.................. ויתהפכו היוצרות.

לייציק

New member
אמא'לה, מה זה ... ../images/Emo2.gif

זה לא עכבר, זה עכברוש ... בינתיים אני שולטת בו והוא נענה לכל שגיונותי ... ממש תענוג ...

ora11

New member
לייצ'ק תתחדשי ותשמרי על העכבר../images/Emo140.gif

פן החתול יבוא מהר
שבוע טוב לכולנו שקט ובטחוח.

שרה16

New member
ומשהו שראיתי בפרום אחר ומצא חן

בעיני.. נושא: דירה להשכיר - הגירסה החרדית תוכן: בְּעֵמֶק יְפֵה בֵּין כוללים וישיבות עוֹמֵד לו מִגְדָּל בֶּן חָמֵשׁ קוֹמוֹת. בַּקּוֹמָה הָרִאשׁוֹנָה גרה משפחה ספרדיה אברך כולל שסני"ק עם שמונת ילדיו שירי קודש מזרחיים מתנגנים בפול ווליום מחלוניו תמונה גדולה של הרב עובדיה בסלון ותמונה גדולה של הסטייפלר ליד הארון בַּקּוֹמָה הַשְּׁנִיָּה מִשְׁפָּחָה ליטאית יש להם בשבת חברת תהילים בהברה אשכנזית שלט גדול של ג בעונת הבחירות עם מרן הרב אלישיב מתייעצים בבעיות בְּקוֹמָה מִסְפָּר שָׁלוֹשׁ א חסידישער איד כל הזמן הוא בשמחה תמיד גרביים שחורות לו עד ברכיו פאות ארוכות לכל ילדיו לטיש מקפיד הוא כל שבת ללכת ביתו הוא כמו תחנת רכבת בקומה הרביעית מזרוחניק חרדל"י ביתו מפואר מטופח ונקי כל בניו במרכז הרב משנת הרב קוק מאירה את עיניו בקומה מספר חמש גר הרב לעש אבל לפני שבוע ארז את המזוודות ועזב משרה חשובה בצפון אמריקה קיבל ביחד עם גרין כארט, ומצידו שתלך כל המדינה קיבינימט. סגרו השכנים את הדלת ותלו בחוץ שלט: ''דירה להשכיר'' בא שלומי המודרני החרדי החדש ג'וצ'ו ומילאנו מפארים את רגליו, ואלנטינו באלף שקל מסגרת למשקפיו. עומד בחוץ וקורא את השלט עולה במדרגות ופותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: ''הנאה המטבח בעיניך?'' נאה. הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה. אם כן, שב אתנו, שלומי! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני! איך אשב אני, המודרני המתקדם, עם חסיד מימי הביניים שלא מכיר את הסינגל החדש של דלפקוביץ' שמארח את לם? ובכלל, לא מתאים לי וממש לא נוח לגור ליד חסידי אידישאי שיעשה לי טיש במוח. שלום לכולם ומזל טוב לפרידמן על הסינגל החדש. הלך לו שלומי, והחסידישער נעלב. הלך שלומי, בא פריעדמאן. עומד בחוץ וקורא את השלט, עולה במדרגות, פותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים, עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: הנאה המטבח בעיניך? נאה (בהברה חסידית) הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה אם כן, שב, פריעדמאן, אתנו, שב! לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני! איך יכול אני, קנואי תלמיד מהסאטמאר רב, ליד מזרוחניק טמא מטומא לגור שם רשעים ירקב? הוא תולה דגל של מדינת ישראל ביום העצמאות, זה כפירות ואפיקורסות אני לא יכול לסבול את זה אפילו איין מינוט! נעלב המזרוחניק, ופריעדמאן הלך לו. הלך פריעדמאן, ובא הלפרין עמד בחוץ, קרא את השלט, עלה במדרגות, פתח את הדלת באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מאירים לו פנים הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המטבח נאה הנאה המסדרון? נאה. אם כן, שב אתנו הלפרין! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני, איך אשב אני, החבדניק הגאה, עם שחני"ק מסנגד מפונוביז' שאת הרבי המלך המשיח מבזה? כיצד אראה כל בוקר את ה"יתד נאמן" במדרגות, כשליבי לא יקרע אז לחתיכות? לא אשב, יחי אדוננו מורנו ורבנו מלך המשיח לעולם ועד, יחי המלך. שמח הליטאי, והחבדני"ק הלך לו. הלך הלפרין, בא איצקוביץ. עולה... פותח.. באים... הנאים החדרים... לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני. איך אגור אני, אשכנזי לבן ומכובד בכפיפה אחת עם פרענק ברברי ולא מלומד? לא נאה לי ולא יאה לי! לך, גזען, גם לנו לא נאה ולא יאה, צעקו השכנים פה אחד, רק החסידישער שתק בצד. הלך איצקוביץ, בא ירון. בעל תשובה לפי כל קריטריון עולה... פותח... באים מכל הדירות השכנים, הנאה?.. נאה נאה, הכל נאה... אם כן שב נא איתנו ירון! בעזרת השם אשב! שמחו השכנים ושמח גם ירון התבודדות עושה הוא כל יום במירון ומאז בעמק יפה בין כוללים וישיבות עומד לו בניין בן חמש קומות החסידישער הוסיף מרפסת ולפרענק נולדה בת נחמדת ירון עשה התבודדות והליטאי הלך לבחירות והמזרוחניק הלך למילואים וכולם היו שמחים ומאושרים...

dani 123

New member
וגרסה אחרת נלקחה מ"תקוות גדולות"

דירה להשכיר- ישראל 2002 בְּעֵמֶק יְפֵה בֵּין כְּרָמִים וְשָׂדוֹת עוֹמֵד מִגְדָּל בֶּן חָמֵשׁ קוֹמוֹת. בַּקּוֹמָה הָרִאשׁוֹנָה לודמילה הַשְׁמֵנָּה עָלְתָה מֵאוּקְרָאִינָה לִפְנֵי שָׁנָה. פִּיהָ מַלֵּא שִׁנֵּי זָהָב וְסָבָהּ, כָּךְ הִיא אוֹמֶרֶת, הָיָה בְּרוּסְיָה רַב. בַּקּוֹמָה הַשְּׁנִיָּה מִשְׁפָּחָה תֵּימָנִיָּה. הוֹרִים וַעֲשָׂרָה יְלָדִים מְטֻפָּחִים לָאַבָּא יֵשׁ בַּשּׁוּק דּוּכַן פִּצּוּחִים. בְּקוֹמָה מִסְפָּר שָׁלוֹשׁ אביעד,עִם הַכִּפָּה עַל הָרֹאשׁ לוֹ כִּפָּה וְלָה מִטְפַּחַת אֶת חמשת יַלְדֵיהֶם מְגַדְּלִים הֵם בְּנַחַת. בקומה הרביעית גר זוג צעיר היא גננת, הוא מלצר עלו מאתיופיה, שכחתי לומר. בקומה מספר חמש גרה משפחת חרמש אך לפני שבוע ארזו מזוודות ועזבו. איש אינו יודע לאן ומדוע. סגרו השכנים הדלת ותלו בחוץ שלט: ``דירה להשכיר`` בא תום משיינקין עגול משקפים ארבעה עגילים לו בשתי האזנים עומד בחוץ וקורא את השלט עולה במדרגות ופותח הדלת. באים מכל הדירות השכנים עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: ``הנאה המטבח בעיניך?`` נאה. הנאים החדרים בעיניך? נאים הנאה המסדרון בעיניך? נאה. אם כן, שב אתנו, תום! לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני! איך אשב אני, לוחם לזכויות האדם >עם מתנחל שידיו מגואלות בדם? ובכלל, לא מתאים לי וממש לא נוח לגור ליד דוס שיעשה לי שטיפת מוח! > > > >שלום לכולם, שלום עכשיו > > > >הלך לו תום, ואביעד נעלב > > > >הלך תום, בא קלמן. > > > >עומד בחוץ וקורא את השלט, > > > >עולה במדרגות, פותח הדלת. > > > >באים מכל הדירות השכנים, > > > >עומדים מסביבו מסבירים לו פנים: > > > >הנאה המטבח בעיניך? > > > >נאה > > > >הנאים החדרים בעיניך? > > > >נאים > > > >הנאה המסדרון בעיניך? > > > >נאה > > > >אם כן, שב, קלמן, אתנו! > > > >לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני! > > > >איך יכול אני, חסיד של הרבי מגור > > > >ליד אישה פרוצה לגור? > > > >היא מכסה טפח ומגלה טפחיים > > > >ומה יהיה על קדושת העינים? > > > >נעלבה לודמילה, > > > >וקלמן הלך לו. > > > >הלך קלמן, בא דוקטור גל. > > > >עמד בחוץ, קרא את השלט, > > > >עלה במדרגות, פתח את הדלת > > > >באים מכל הדירות השכנים > > > >עומדים מסביבו מאירים לו פנים > > > >הנאים החדרים בעיניך? > > > >נאים > > > >הנאה המטבח > > > >נאה > > > >הנאה המסדרון? > > > >נאה. > > > >אם כן, שב אתנו דוקטור גל! > > > >לא אשב! השכנים אינם טובים בעיני - > > > >איך אשב אני, המחונן, הגאון > > > >עם מוכר פיצוחים שלא גמר תיכון?! > > > >הבוז לבערות, יחי המשכל! > > > >נעלב התימני, והלך דוקטור גל. > > > >הלך דר` גל, בא איליה. > > > >עולה... > > > >פותח.. > > > >באים... > > > >הנאים החדרים... > > > >לא אשב. השכנים אינם טובים בעיני. > > > >איך אגור אני, לטבי בהיר עור > > > >בכפיפה אחת עם אתיופי שחור? > > > >לא נאה לי ולא יאה לי! > > > >לך, גזען, גם לנו לא נאה ולא יאה, > > > >צעקו השכנים פה אחד, > > > >רק לודמילה שתקה בצד. > > > >הלך איליה, בא אבו-עמאר. > > > >עולה... > > > > > > >פותח... > > > >באים מכל הדירות השכנים, > > > >עומדים בגבם אל הקיר (בגלל הסכינים) > > > >הנאה המטבח? > > > >לא מספיק מרווח > > > >הנאים החדרים? > > > >אח, הם קטנים וצרים. > > > >וואלה, דירה כל כך קטנה > > > >לא מספיק אפילו לילדי אשתי הראשונה! > > > >אם כן, לא תשב עמנו כאן? > > > >שאלו כשנימת רווחה בקולם > > > >אשב ואשב, בחפץ לב! > > > >הרי מי שיש לו שכל במוח > > > >ימהר מכאן לברוח > > > >ומי שישאר כאן בדירה > > > >מתוך בחירה או מחוסר ברירה > > > >אני לא אגרש, אני בן תרבות! > > > >אני אחכה עד שהוא ימות > > > >וזה יקרה תוך זמן קצר, > > > >תסמכו על מילה של אבו עמאר! > > > >ואז הא הא - יהיה לי את כל הבנין! > > > > > > >לי ולחמולה - הם יותר ממניין!! > > > >אז יאללה! קדימה! לארוז מזוודות > > > >חשף אבו עמאר שיניים מפחידות. > > > >ומאז, בעמק יפה בין כרמים ושדות > > > >עומד מגדל בן חמש קומות > > > >גרה בו משפחה אחת: אבו עמאר, > > > >כל היום הם שרים אללה הוא אכבר

ארתור3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב

גם אני מאחל לך מזל טוב ותהנ
י באותה הזדמנות איפה זה קניון הגדול אני לא יודע ? תודה וחג שמח,אני כותב מאוחר הנכדים היו אצלנו ולא יכולתי לכתוב לילה טוב

למעלה