שימו לב, שימו לב! ענבר, הלא היא Tashi Of Puppe†s, חוגגת היום יום הולדת 15! מזלטובבבבב
Z Zombieִ New member 27/2/04 #1 ../images/Emo65.gif שימו לב, שימו לב! ענבר, הלא היא Tashi Of Puppe†s, חוגגת היום יום הולדת 15! מזלטובבבבב
../images/Emo65.gif שימו לב, שימו לב! ענבר, הלא היא Tashi Of Puppe†s, חוגגת היום יום הולדת 15! מזלטובבבבב
י יסמין טרוגובוף New member 27/2/04 #5 ../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!! שכל חלומותייך יתגשמו ושתהיי יום אחד שרת הטבעות! (חח טוף עזבו את המשפט האחרון, פשוט הייתי חייבת לקשר את זה לשרה"ט.. )
../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!! שכל חלומותייך יתגשמו ושתהיי יום אחד שרת הטבעות! (חח טוף עזבו את המשפט האחרון, פשוט הייתי חייבת לקשר את זה לשרה"ט.. )
V very dark girl New member 27/2/04 #6 ממולדת שמייח~!../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif תמשיכי להיות פעילה ושכל משאלותייך יתגשמו לטובה! שבת שלום!
ממולדת שמייח~!../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif תמשיכי להיות פעילה ושכל משאלותייך יתגשמו לטובה! שבת שלום!
M moran500 New member 27/2/04 #8 ../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif מזל טוב!!!!
../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif מזל טוב!!!!
N nowhere woman New member 27/2/04 #10 ../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif הרבה בריאות, אושר, עושר ושאר איחולים
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif הרבה בריאות, אושר, עושר ושאר איחולים
T Tashi Of Puppe†s New member 27/2/04 #11 וואיי תודה!!! תראו ../images/Emo26.gif קיבלתי את זה ליום הולדת 4 דיסקים!! 4!!! ושני פסלים!!
ד דוריןהשביעי New member 28/2/04 #21 |מקנא| סתאם,תתחדשי!איזה יופי!לי יש רק את הגרסה המורחבת.בלי הפסלים
° °•Eowyn•° New member 27/2/04 #13 ../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif עד 120 שנה! I give you the light of Earendil, our most beloved star May it be a light for you, in dark places, when all other lights go out.אגב, לי יש יום הולדת ביום שבת הבא
../images/Emo77.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif עד 120 שנה! I give you the light of Earendil, our most beloved star May it be a light for you, in dark places, when all other lights go out.אגב, לי יש יום הולדת ביום שבת הבא
T Tashi Of Puppe†s New member 27/2/04 #15 זה לא שציפיתי שתקדישו לי איזו תמונה של בורמיר או משהו כזה...
° °•Eowyn•° New member 27/2/04 #17 במיוחד בשבילך. בגלל שביקשת../images/Emo8.gif חח מצטערת על זה שזה לא מעוצב מדהים. זה מה שיש כשהתוכנה היחידה{או לפחות היחידה שאני יודעת עליה} שיש לי במחשב היא הצייר.
במיוחד בשבילך. בגלל שביקשת../images/Emo8.gif חח מצטערת על זה שזה לא מעוצב מדהים. זה מה שיש כשהתוכנה היחידה{או לפחות היחידה שאני יודעת עליה} שיש לי במחשב היא הצייר.
א איירה גיינס New member 28/2/04 #18 יום הולדת שמחח ענבר!!!! שיהיה ל יום הולדת 15 שמח ביותר ועם הרבה הפתעות משמחות! (אני מקווה שאת רעבה)
T Tashi Of Puppe†s New member 28/2/04 #22 אני ממש לא רעבה אחרי אתמול בלילה יותר אני לא אוכלת בחיים!!!!!