כי זו לא מישהי שאפשר להתעלם מזה

שיש לה יומולדת. וזה גם די מגעיל אם אני אתעלם. ומצד שני, אני יותר מדי כועסת ומאוכזבת בשביל להתכוון לזה.

noosh

New member
אז אומרים "מזל טוב" בקטנה

ולא יותר מזה מצד שני, זו גם הזדמנות לדבר קצת.

לא רוצה לדבר.

או להתקרב, או לגעת. ונראה לי שמזל טוב מאוד מאוד בקטנה יפתור הרבה בעיות. רק שזה ללא ספק המעשה המגעיל של השנה.

noosh

New member
ומה עדיף?

להגיד מזל טוב ולא להתכוון לזה? אני מעדיפה לדעת שהאנשים שמאחלים לי דברים עושים את זה כי באמת אכפת להם, כי זה חשוב להם. אם לא אכפת לך ממנה אולי כדאי לסייםאת היחסים המזוייפים האלה.

אני מנסה לסיים.

לא כי לא אכפת לי, אלא כי לא טוב לי. אבל זה רק הולך ומסתבך.

יווווו איזה שרשור בפולנית יצא פה!

מה הקטע? כולה מזל טוב. ההטענה של כל האקסטרות על שתי המילים הללו היא מיותרת.

פה בדיוק הטעות שלך.

זה לא כולה מזל טוב. אם לא היו לזה עוד 1001 משמעויות זה לא היה כל כך מפריע לי. וההטענה של כל האקסטרות על שתי המילים הללו, היא בדיוק זו שעושה את ההבדל.

ברור

אחרת לא היית אומרת שזה ההבדל. ודרך אגב זה תמיד ההבדל בין משהו אגבי שאפשר לעבור איתו לסדר היום למשהו בומבסטי טעון במי יודע מה. למעשה - את יכולה להחליט כמה את מטעינה איזו מערכת יחסים וכמה לא. ביום שתגלי איך יהיה לך הרבה יותר קל ותוכלי להגיד לכל מיני אנשים - שככה ביום יום הם לא כוס התה שלך - "יום הולדת שמח" בלי שתרגישי את בני מעיך מתהפכים. נכון את שואלת "איך"? אז ככה: מחליטים כמה דבר מסויים חשוב לך. כלומר, איזה סדר עדיפות יש לאותו עניין בסך העניינים שאת מתמודדת עמם בחייך. ועכשיו אשאל אותך: כמה חשוב לך האדם הזה ביחס לכל האנשים שחשובים לך? אם אותו אדם נורא נורא חשוב - אז כן, את באמת בדילמה קשה. אם הוא לא כך כך חשוב - מה כ'פת לך להגיד יומולדת שמייח?

lollapalooza

New member
לפעמים חייבים בכוח.

למרות שאכפת. אם לא טוב לך, סיימי את זה. לא בטוח שזה יהיה קל, אבל כנראה שלטווח הארוך זה עדיף.

De-Panther

New member
לא רוצה אז אל תגידי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מישהו שם לב אם את אומרת או לא??

TheBeast

New member
נראה שאת ממש רוצה לומר לה

אחרת לא היית פותחת כאן שרשור ובעצם מתנצחת עם עצמך בנושא הזה.. אולי, למרות מה שאת חושבת, למילים הללו אין את כל המשמעויות שנתת להן. ה-'מזל טוב' הזה יכול להביא אותך לשני מצבים: הראשון: אתן תתחילו לדבר על מה שקרה. השני: הכל ישאר אותו הדבר. יש כאן משהו אחר שאת בעצם צריכה לחשוב עליו. את רוצה לסיים את זה או לא?! אם את רוצה לסיים, אל תפני אלייה. החלטת להמשיך, לנסות אולי? אחלי לה מזל טוב, אולי יתמזל גם מזלך והסוף יהיה טוב.. דעתי בנושא לפחות :$ בהצלחה!

למעלה