איזה מקום מועדף עליכם באיזור הטיילת ? יש את הצ´יץ´ ביץ´, את הבננה ביץ´ ועוד רבים.. זרקו מקומות למפגש הקרוב.. ד"א, מי שרוצה להצטרף לרשימת התפוצה והקשר כדי להתעדכן בענייני מפגשים ולא עשה זאת עדיין, זה הזמן לשלוח מסר + טל´
ממקורות יודע דבר נמסר לי כי שלוותה (כמדומני בנמל תל אביב) הוא מקום מדליק, מרענן, חביב ומלא באוירה נפלאה. האם חייבים באזור הטיילת או שניתן להדרים ליפו? והמנהלת, תכניסי אותי לרשימה שלך.
קודם כל - מחמיא שחשבתם למה לא הגעתי.. ולמה לא הגעתי - כי הגברת ליאן מתקשרת אחרי שכבר היו לי תוכניות וממש חיכיתי שיאספו אותי, לא נורא אחותי, רק פעם הבאה לצלצל מוקדם יותר.. עכשיו - מי אמר שאני לא כותבת? פה ושם אומנם אבל זה רק בגלל שאני עדיין לא מרגישה אחת מהשורה (תקבלו אותי?) ומגיבה רק על מה שאני מוצאת לנכון ורלוונטי (אבל רק בגלל חוסר ההיכרות עמכם..) ולסיום - שתהיה לך אחלה שנה שבעולם, שכל מאוויך יתגשמו ושתהיה הבנ´אדם המאושר עלי אדמות. ועוד אחת לסיום - באמת חשבתם עליי?? <נבוכה>
איייייי, אם הייתי יודעת על המפגש, היית מתארגנת בהתאם אבל זה נודע לי בשלב יחסית מאוחר. ישבתי וראיתי את הסרט על התאומים, שירותי ההצלה, היה עצוב! היה יותר עדיף לי לבלות איתכם...אבל מי הגיע חוץ מדודוש וליאן?? איזה כייף לכם!!!
פסטיבל הדיסקים הראשון בישראל ! שיתקיים בשבוע הבא 18-19 לחודש בגני התערוכה בת"א . יהיו שם דיסקים (מקוריים !) במחירים נמוכים, הופעות אומנים, ריקוד´ים (תהיה שם גם מסיבה עברית) , וכמובן הרבה שתיה (ונקוה שלא רק אני אהבתי את הרעיון ככה שיהיו כמה אנשים שם ...)