בואו נדבר על מירי

היום במקרה עברתי ליד חנות דיסקים

נכנסתי וראיתי את הדיסק החדש של מירי "חדשות טובות".. אמרתי לעצמי שאקנה ואנסה אותו... והוא פשוט מקסים.כיף לשמוע אותה ואני חושבת שהיא ממש התבגרה מבחינת המוסיקה שלה. :)

פירחיונת-זה בשבילך! אהה וגם לכולם :)

אז ככה אנשים, אני לא מעריצה מושבעת של מירי מסיקה, אבל אני חייבת לציין שאכן יצאו לה לאחרונה כמה שירים מאוד מוצלחים! כמו למשל השיר "יום ראשון" שהוא לגמרי מעלה לי חיוך על הפנים כשאני שומעת אותו.. :) מה שנותר לי זה לאחל למירי מסיקה המון הצלחה ושתמשיך בעבודה הטובה שהיא עושה :) והכי חשוב-שתמשיך לעלות לפירחיונת חיוך על הפנים !! שיהיה ערב מקסים לכולם וחג שמח :)

../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

לא באמת צריך להתייחס..
זאת חברה קצת (הרבה?) משועממת שלי, אבל נראה לי שלאט לאט אני מצליחה אולי להדביק בה קצת את אהבת מירי..
וזה מה שחשוב לא?
אז חברונת יקרה. תמשיכי להדבק... ובסוף.. מי יודע, אולי באמת תבואי איתי להופעה ולא בכוח! לילה טוב!

ב-ס-ד-ר-!!!!

אני??? משועממת???? דבר ראשון-רק פירגנתי פה!! מה שהיה קשה מאוד לעשות אני חייבת לציין!!!! דבר שני-נראה לי שבשלב זה את צריכה להודות לסיגריות על זה שהם תורמים לך כרטיס להופעה הבאה, ומי אמר שזה בכוח? אולי אני באמת רוצה לבוא??? אבל... (שימי לב שימי לבב!!!!) אולי אני באה כדי להיות איתך ולא בשביל הגברת מסיקה???? אה? איך אני?? חחח מתה עלייך קופיפה קטנה וחמודה!!

אויי צ'יפופו צ'יפופו...

האמת, אני באמת יודעת שקשה לך לפרגן אז אני יוריד בפנייך את הכובע הזה
לפני שאני נרדמת.
וכבר הסברתי לך שאין סיכוי שאני יעודד או אשמח מזה שאת ממשיכה לעשן.
גם אם התערבנו על כרטיסים למירי.. וכבר הסברתי לך שאת לא צריכה למצוא תרוצים כדי לבוא איתי להופעה. את פשוט יכולה לבוא בכייף ולראות איך גם את מתאהבת בה
יאללה צ'יפופואית. שינה מצוציינת וחלומות מדהימים..

veredmp

New member
למה לא להתייחס? דווקא נתייחס ../images/Emo3.gif

ונראה אם דעתה תשאר אותו דבר גם אחרי ההופעה. נראה לי קשה להיות בהופעה ולא להתאהב לגמרי

../images/Emo6.gifכמה שאת צודקת!

בגלל זה היא ממשיכה לעשן, היא יודעת שהיא באמת באמת אוהבת אותה ומתה לבוא כבר להופעה שלה.. היא רק מפחדת להודות....
ושוב לילה טוב!

חחחח פשוט לא יאומן!

איך אנשים כ"כ נדלקו עליה? היא סך הכל אדם כמוני וכמוך וכמוך חחח שיודע לשיר-זה הכל! חחחח פירחיונת חמודה-לידיעתך-הפסקתי היום לעשן!!! והפעם זה סופי בגלל החופשה של פסח!! אז תאחלי לי בהצלחה!! ואגב, להופעה הבאה של מירי מסיקה אנחנו הולכות יחד-נראה מה הדאווין שלכן... חחח יאללה לילה טוב לפרחיונת ולורד :) חלומות מתוקיםםםם!!!!

veredmp

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שמחה שנהנית מהדיסק. את, כמובן, מוזמנת להשאר ולכתוב פה בפורום
לא חושבת שראיתי אותך פה בעבר. מה שמך? מאיפה את? היית פעם בהופעה של מירי? קדימה, להתחיל לשפוך מידע

האמת היא..

שאני מעריצה מושבעת של ריטה...כבר המון המון זמן לא קניתי דיסק של שום אמן חוץ מריטה. אחרי הקנייה של מירי אמרתי שאקנה גם את של קרן שאני מאוד אוהבת.. אז אני שחר מעומר..ראיתי פעם או פעמיים את מירי בהופעה שריטה ארחה אותה,ואני אשמח ללכת להופעה מלאה שלה גם. שיהיה לכם חג שמח :)

orelxd

New member
אתם לא חושבים שהכרטיסים להופעות קצת

מופקעים מידי לשלם 170 שקל על הופעה זה מחיר מופקע אתם לא חושבים בשביל הופעה של שעה וחצי אני מבין אוהבים את מירי גם אני מת עליה אבל המחיר ממש יקר

veredmp

New member
המחיר אמנם יקר אבל

לא חושבת שהוא מופקע. נתחיל בזה שזו הופעה של כמעט שעתיים (ולא שעה וחצי). נמשיך בזה שאפשר ברוב ההופעות לקבל הנחה תמורת כוכבים של ישראכרט או למנויי התיאטראות. ונסיים בזה שמירי זמרת מאוד מצליחה, עם מוניטין רב, ולכן יכולה "להרשות לעצמה" לקחת את הסכום הזה. בתכל'ס, בשביל ללכת פעם אחת להופעה בסיבוב זה לא נורא. למעריצים השרופים זה יותר קשה אמנם וצריך לצמצם, אבל רוב האנשים לא חולי נפש כמונו ולא הולכים לכל כך הרבה הופעות בסיבוב אחד....

למעלה