בוקר טוב לקרנושי ולכולם פה

../images/Emo66.gifבוקר טוב לקרנושי ולכולם פה

זה שאני בדיאטה כבר כולם יודעים. זה שאני צריכה להסתכל בתנור ולראות את כל העוגות שהכנתי לצמוד...........מוציא אותי מדעתי. להלן קינוח מרהיב ומרנין לפה המתאים גם לדיאטה. יש!!!!!!!!!!! תפוחי עץ אפויים - הנאה צרופה 6-7 תפוחי עץ (גולדן דלישס או פינק ליידי) 2 כפות ליקר קפה / ליקר שוקולד 2 כפות חמאה מומסת 1/2 כוס סיידר תפוחים 1-2 כפות סוכר 1/2 כפית קינמון גלידה וניל (אפשר גם דיאט
אבקת סוכר מקלות קינמון כמספר תפוחי העץ - לא חובה לחמם תנור לחום בינוני (180 מעלות). לקלף רק את החלק העליון של כל תפוח. להוציא את הגרעינים (התוך) ולהשאיר את הבסיס. להעמיד את התפוחים בתבנית אפיה. לשפוך לתוך כל אמצע תפוח ליקר הקפה וחמאה מומסת. לערבב סיידר, שארית החמאה וקינמון בקערה. לשפוך מעל ומסביב לתפוחים. להכניס מקל קינמון לתוך כל תפוח (להגברת הארומה. לא חובה). לאפות את התפוחים כשעה או עד שיתרככו. מידי פעם לכסות את התפוחים עם הנוזלים שהצטברו בתבנית. להוציא את התפוחים לצלחות אישיות או צלחת הגשה אחת. להכניס לסיר קטן את הנוזלים שנשארו בתבנית ולהרתיח עד שמתקבל סירופ . לשפוך מעל ומסביב לתפוחים. לפזר מעל לתפוחים ומסביב מעט אבקת סוכר. להגיש עם גלידת וניל. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1244702 ועוגה אחת נפלא ב- 3 גרסאות - להעתיק ולפתוח בחלון אחר http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1244554
 
למעלה