Shakira paradise
New member
../images/Emo66.gif דורר הנה עוד כתבה
בעצם רעיון ואני תרגמתיייי הכללל מאגנלית
אז הנה הראיון : ראיון עם שאקי ינואר 2002 מ dELiAs שאקירה, איך התרבות שלך השפיעה על המוזיקה שלך? אני ערבוב של כמה תרבויות , ספרד,לבנון ואיטליה ולכולן יש השפעה רבה על האופי של המוזיקה שלי . לאיזה להקות / זמרים את אוהבת להקשיב (מבחינת מוזיקה )? אני עדיין מאוד מחוברת לקלאסיקה של הרוק אנד קול , להקות פופ בריטיות כמו לשמל The cure, The police , רולינג סטון וכמובן לד זיפלין . איך את חושבת שקולומביה שונה מאמריקה? לכל ארץ יש את האופי שלה.בקולומביה , אופן החיים שלנו שונה, התרבות שלנו שונה, השפה שונה , אבל למרות השוני אנחנו חולקים את אותם הערכים . למה את הכי מתגעגעת בבית ? אני נוסעת די הרבה, אבל המשפחה שלי באה איתי, אז אפשר להגיד "שהבית" שלי נוסע יחד איתי . בית מורכב מהאנשים שאתה אוהב, לא מקירות ורהיטים . אבל למרות שהדבר הכי חשוב לי בא יחד איתי, אני עדיין מתגעגעת לחברים ולאוכל . את מי את מעריצה? את ההורים שלי. באלבום האחרון שלך , את רשמת בעצמך את השירים באנגלית , מה היה השוני בלכתוב שירים באנגלית לעומת שירים בספרדית ? לכתוב באנגלית היה אתגר גדול בשבילי. למרות הכל לא רציתי שמישהו אחר יכתוב את השירים . רציתי להעניק לשירים שלי באנגלית את הרוח הספרדית . אני אותה שאקירה גם באנגלית וגם בספרדית. לרשום את הרגשות שלי בשפה אחרת , זה היה תהליך מעניין מאוד . ברגע שכתבתי את השיר הראשון באנגלית, אני הייתי בטוחה שאני יכולה להמשיך ולכתוב גם את שאר השירים. איך את מגדירה את הסגנון שלך? את חושבת שהוא השתנה מאז שנהיית יותר מפורסמת ? הסגנון הבסיסי שלי לא השתנה. אבל בכל יום הסגנון שלי נהיה משהו יותר טוב שתמיד נשאר בתוכו הסגנון הישן והבסיסי . אם הייתה לך שעה אחת פנוייה מה היית בוחרת לעשות בה? קוראת,מציירת,ועושה דברים שאני אוהבת. איך את מבלה עם חברים ? אני אוהבת לדבר איתם על הזמנים הישנים , התיכון , בית הספר . מה את הכי אוהבת בך? את השכל שלי * צוחקת * את דרך החשיבה שלי.