0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo66.gifהאנשים../images/Emo24.gifהתלותיים../images/Emo66.gif
"מהו אדם תלותי?
התשובה קלה. האנשים התלותיים הם האנשים הכי אוהבים ואכפתיים שאני מכיר". אנו לא צריכים להגביל את חשבון הנפש שלנו לדברים שליליים. ההתמקדות במה שלא בסדר היא נושא מרכזי בתלות שלנו. בכנות, ללא פחד, נשאל: "מה בסדר אצלי? מהן הנקודות הטובות שלי?" "האם אני אדם אוהב, אכפתי, נותן?" אולי שכחנו לאהוב את עצמנו בתהליך של הדאגה לאחרים, אבל הנתינה היא תכונה חיובית. "האם יש משהו שאני עושה ממש טוב?" "האם יש לי אמונה חזקה?" "האם אני טוב בלהיות שם בשביל אחרים?" "האם אני טוב כחלק מצוות, או כמנהיג?" "האם יש לי כישרון עם מילים או בהבנת רגשות?" "האם יש לי חוש הומור?" "האם אני משמח אנשים?" "האם אני טוב בלנחם אחרים?" "האם יש לי יכולת לעשות משהו טוב מממש כלום?" "האם אני נוטה לראות את הצד הטוב של האנשים?"
אלה תכונות חיוביות. אולי לקחנו אותם לקיצוניות והגזמנו, אבל זה בסדר. אנחנו עכשיו בדרך למצוא איזון. ההחלמה לא קשורה בלחסל את האישיות שלנו. היעד של ההחלמה הוא לשנות, לקבל, לעבוד עם או להמיר את הנקודות השליליות בנו, ולבנות את החיוביות. לכולנו יש תכונות חיוביות, אנו רק צריכים להתמקד בהן, להעצים אותן, ולהוציא אותם החוצה.
האנשים התלותיים הינם האנשים הכי אוהבים ואכפתיים. עכשיו אנו לומדים לכוון חלק מאותה אכפתיות, אהבה ודאגה לעצמנו. היום, אתמקד במה שטוב בי. אתן לעצמי משהו קצת מהאהבה שנתתי לעולם.
לשאולי שהביא לפרסום. אוהבים