היום ב-
אנשים

../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo187.gif

פורים ואיכות הסביבה
דואגים למפלס הכינרת? מאוהבים בפריחת סוף החורף? רוצים לקדם את מחזור בקבוקי הפלסטיק והנייר? תרגמו רעיונות סביביתיים לתחפושות–וזכו בפרסים בפורום איכות הסביבה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=174&msgid=73638427

רוני1002

New member
../images/Emo207.gifשאלה לגבי האתר הרשמי של מלאני

כידוע לכולכם באתר הרשמי של מלאני אפשר לשמוע קטע שמיעה מכל שיר מהאלבום השלישי Beautiful Intentions. האם אתם חושבים שזה לטובה
האם אתם מתנגדים לזה
הייתי רוצה מאוד לדעת מה דעתכם בנושא הזה.

RedRecords

New member
כל הקטעים - אורכם פחות מדקה, ככה

שזה בסדר גמור. אפשר לקבל התרשמות ראשונית על כל שיר (שלדעתי לא מספיקה), ככה שאם מישהו הזדמן במקרה לאתר, ואהב את מה שיצא לו לשמוע, יקנה את הדיסק. זה דבר שנהוג כמעט בכל אתר רשמי. זה לא חדש...

רוני1002

New member
אני גם לא מוצאת בזה משהו לא בסדר.

לדעתי, הקטעים מכל שירים צריכים להיות קצת יותר ארוכים. זה לא מספיק קטע ממש קצר.

RedRecords

New member
היא לא יכולה לשים את כל השירים

במלואם, כי אחרת לאנשים לא תהיה סיבה לקנות את הדיסק.

רוני1002

New member
זה ברור, אבל בכל זאת.

יכול להיות שזה סתם נראה לי ככה כי שמעתי את השירים אחרי שקניתי את הדיסק. אבל אני חושבת לעצמי שאם הייתי שומעת את השירים מהאתר הרשמי לפני הקנייה של הדיסק אז לא היה לי מספיק זמן בכל שיר לקבל דעה אם אני אוהבת את השיר או לא. (בהנחה שאני לא מעריצה של מלאני כי ברור שמעריצים שלה יקנו את הדיסק שלה בכל מקרה.)

לטובה!!!

אני חושבת שזה חשוב לתת איזה טעימה מהשירים שלה כי לא כל אחד יבוא וישר יקנה את הדיסק שלה (חוצמאיזה כמה מכורים
) וזה נותן סוג של פרסום אבל לא משהו לא חוקי כי לפרסם שירים שלמים ו/או מילים של שיר ללא אישור היוצרים זה אסור.

רוני1002

New member
משמעות השם של מלאני בנומרולוגיה:

טוב, האמת שאני לא הכי מאמינה בזה במיוחד, אבל שיהיה. אם תיכנסו לאתר תראו מה המשמעות של השם מלאני צ'יזהולם בנומרולוגיה. לי זה דווקא איכשהו הסתדר עם מלאני. מה אתם חושבים

רוני1002

New member
אני לא יודעת מה נסגר עם הלינק הזה.

אבל תלחצו על "חזור- מחשבון נומרולוגיה" ותתקתקו את השם של מלאני עם השם משפחה (צ'יזהולם).

רוני1002

New member
אה, כאילו להעתיק את מה שכתבו עליה.

אין בעיה. עוד מעט אני אעלה את זה.

למעלה