היום ב-
אנשים

../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo69.gif

לאורך השבוע יתקיים אירוח בנושא קריאה והוראת קריאה בפורום חינוך לילדים ונוער, שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1316&msgid=72216749
הערב ב-20:30 בעז שחם, מנהל מרכז מידע זוחלים ודו-חיים של החברה להגנת הטבע, אחראי אוסף הזוחלים והדו-חיים של האוניברסיטה העברית בירושלים וסטודנט לתואר שלישי (דוקטור) במדעי החיים יתארח בפורום זוחלים ויענה של שאלות הקשורות בזוחלי ארצנו ומצבם. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=840&msgid=72201220
גיא שפרינגר, מאמן הנבחרת הלאומית של ישראל ומאמן קבוצת ד'ה שפרינג מליגת העל יתארח מחר ב-9:00 בפורום האטריק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=554&msgid=72151823

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני צריכה עזרה
יש לי עבודה באנגלית MY GREAT PERSON (דוברי אנגלית) אני צריכה לבחור מישהו לעשות עליו את העבודה שנה שעברה אמרו לנו לעשות על מישהו מפורסם אז עשיתי על בראד פיט כי מצאתי ביוגרפיה ממש טובה שלו...
השנה אמרו לנו שלא צריך דווקא מישהו מפורסם אלא מישהו חשוב אפשר שהוא יהיה מפורסם קיצר חשבתי אחרי השיעור הראשון שאני אעשה על שירי
אבל היום המורה שלי הראתה לכיתה כל מיני אנשים שאפשר לעשות עליהם ואז היא אמרה ש"הם חשובים... שירי מימון ורוני סופרסטאר... (פרצוף חמוץ)" (תדמיינו את זה בנאגלית...
) היא לא ידעה שאני חושבת לעשות עליה ככה שזה לא היה מכוון אלי או משהו... עכשיו אני לא יודעת אם לעשות עליה או לא... אמרו לנו שמותר לעשות על זמר או שחקן אבל הוא צריך להיות מישהו חשוב
שאלתי חברה שלי מהכיתה מה לעשות והיא אמרה לי שאם אני רוצה לעשות על שירי שאני אעשה עליה ושהיא היתה באירוויזיון ככה שהיא כן עשתה דברים גדולים ואם שאם המורה לא מרוצה זה בעיה שלה מה לעשות? לא מעניין אותי לכתוב עבודה שלמה על מישהו שנסע לירח או על מדען

אם תעשי עבודה טובה../images/Emo110.gif

המורה תיתן לך ציון טוב, לא משנה מה הנושא..

לא יודעת…../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

כנראה שהיא סתם לא אוהבת אותם
את היית עושה עליה את העבודה?

שכטרון

New member
../images/Emo45.gifתעשי על שירי../images/Emo59.gif

מה אכפת לך מה המורה אוהבת. בעיה שלה...

כי אני מקבלת ממנה ציון../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

ולי כן אכפת מהציונים שלי... מאוד אכפת לי מהציונים שלי.. נראה מה אני אעשה בסוף

שכטרון

New member
אבל...../images/Emo59.gif

העיקר שאת עושה את העבודה לפי החוקים. זה לא אמור להיות משנה על איזה מפורסם זה... לא? לפחות שאני עשיתי עבודה כזאת באנגלית זה לא היה משנה

את בי'?../images/Emo194.gif

לונו גם היה בשנה שעברה לעשות עבודה כזאת אני וחברה שלי עשינו על אינריקה איגליסיס :p חחחח פשוט זה זמר ששתינו אוהבות ויש עלוי המון חומר באנגלית אם תבחרי זמר מישראל זה יותר קשה ;[

אני ב-ט'../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

דוברי אנגלית.... ועדן- למורה שלי מאוד אכפת אם אנחנו עושים בדיוק לפי ההוראות...
קניתי את הדיסק הראשון של קלי קלארקסון!!!!
(סהר תקנא
)

הסדר של השירים בקדם../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

1.שלמה גרוניך ,לובנה סלמא ומיכל אדלר. 2.אביבה ומאיה אבידן. 3.אבי פרץ. 4.גיימבוייז. 5.סטלוס ואורן חן. 6.גיא הררי. 7.אדי בטלר. 8.ציפי משהיד. 9.צביקה פיק. 10.מיכאל קירקלן. 11.הדיימונדZ. באסה שציפי לא 7... אולי 8 יהיה המספר מזל השנה
כל שנה מתקדמים

חשבתי פתאום...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

מיכל אדלר זאת לא מישהי שהיתה פעם באקזיט?
אני זוכרת ששירי פעם התנשקה עם איזה מיכל אדלר...

חחח נכון../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif

היא הגישה פעם פינה וגם היתה עורכת נדמה לי.. אבל אין לי מושג אם זאת היא בקדם.. למרות שפעם ראיתי איזה קליפ שהיא השתתפה בו אבל זה היה ממש מזמן.

אני לא יודעת מי זאת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני רק זוכרת שראיתי באיזה לקט שהיא עשתה בפינת סקס מצעד ובמקום הראשון היה את הנשיקה של מדונה ובריטני (נראה לי שזה הם...
) ואז עפר אמר משהו שהרס לה אז היא רצתה שעפר יתנשק עם שירי ושירי לא רצתה אז היא אמרה לה שהיא תתנשק עם עפר ובסוף מיכל החליטה לנשק את שירי והיא שאלה אותה אם היא רוצה עם הלשון ושירי אמרה לה שלא ועשתה פרצוף נגעל ואז היא נישקה אותה משהו כזה...
חוץ מזה אין לי מושג מי זאת

למעלה