היום ב-
אנשים

../images/Emo66.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo69.gif

לאורך השבוע יתקיים אירוח בנושא קריאה והוראת קריאה בפורום חינוך לילדים ונוער, שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1316&msgid=72216749
הערב ב-20:30 בעז שחם, מנהל מרכז מידע זוחלים ודו-חיים של החברה להגנת הטבע, אחראי אוסף הזוחלים והדו-חיים של האוניברסיטה העברית בירושלים וסטודנט לתואר שלישי (דוקטור) במדעי החיים יתארח בפורום זוחלים ויענה של שאלות הקשורות בזוחלי ארצנו ומצבם. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=840&msgid=72201220
גיא שפרינגר, מאמן הנבחרת הלאומית של ישראל ומאמן קבוצת ד'ה שפרינג מליגת העל יתארח מחר ב-9:00 בפורום האטריק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=554&msgid=72151823

Hip Hop star

New member
../images/Emo207.gif-שאלון

שחלק אחד נלקח מפורום "סקרים ושאלונים" והשני מ-"כוכבי סטנד-אפ". כמה דיסקים יש לשרית חדד? כמה דיסקים יש לזהבה בן? כמה שירים כתב אהוד מנור? כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)? כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה? לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל? איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)? בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה- קניית דיסקים- הורדת מחירי הדיסקים- הופעות מוזלות בקיסריה- כוכב נולד 4- (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך: השיר השנוא עלייך: המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: שיר שנשמע לך מטומטם: זמר/ת אהוב/ה: להקה אהובה: זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): אוהבים את שורטי? מה חושבים על הבוסקילה? ואת רוני דואני? ואת סאבלימינאל? אם כן אז גם את הצל? מה אתם חושבים על עידן רייכל? כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני? הסמיילי שה כי מזכיר לך את סאבלימינל? הסמיילי שהכי מזכיר לך את עידן רייכל? ואת מירי מסיקה? שם: גיל: -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: -ראית את סבתא שלך: -נסעת רחוק: -טסת: -אכלת שניצל: -קנית משהו: -קנית משהו שהוא לא אוכל: -היית בהפגנה: -היית בקניון: -היית בבית מרקחת: -למדת למבחן: -התקלחת: -רבת עם בנאדם: -הלכת מכות: -ראית סרט טוב: -ראית סרט מפגר: -קיבלת מאה במבחן: -דיברת שעה בטלפון: -בכית: -האם אי פעם: -התעלפת: -היית בכנסת: -היית במשחק של מכבי: -היית באיקאה: -נסעת לאילת באוטובוס: -טסת לאילת: -עשית צניחה חופשית: -הרגת מישהו: -נעצרת: -הצטלמת עם סלבריטאי: -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, -היית בהופעה של אביב גפן: -בכית ביום רצח רבין: -בכית ביום הזיכרון לשואה: -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: -היית בהלוויה: -היית בפיגוע: -היית בתאונת דרכים: -היית ברמת השרון: -היית בבאר שבע: -היית בטירת הכרמל: -היית במעלה אדומים: -היית בערד: -היית ב-"תנובה": -היית בכותל: -קראת הארי פוטר: -קראת ספר של עמוס עוז: -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: -נשבר לך היד/הרגל וכו': -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: -דיברת איתו באמת: -דיברת איתו אונליין: -שלחת לו sms: -כעסת עליו: -ישבת לידו בשיעור: -נסעת איתו לאנשהו: -לאן נסעתם? -לקחת ממנו משהו: -מה זה היה? -היית אצלו בבית: -היה אצלכם בבית: -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -ראית איתו סרט: -צחקת עליו: תהנו

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo189.gif

תודה לי ולמי שאעלה את השאלונים בפורומים
כמה דיסקים יש לשרית חדד?כשהכרתי אותה היו לה 8 אני מאמינה שמאז התרבו להם האלבומים. כמה דיסקים יש לזהבה בן?לא ידוע כמה שירים כתב אהוד מנור?הוו...אהוד מנור ז"ל
הלוואי והייתי יודעת,כתב שירים כ"כ יפים... כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)?הרבה כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)?אני יודעת רק על הלב של מאיה בוסקילה כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה?לא ספרתי לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל?לא יודעת איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו?אין לי מושג כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה?כמה פעמים כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)?הוא הופיע בקיסריה אי פעם?
בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה-בעד קניית דיסקים-בעד הורדת מחירי הדיסקים-סעד הופעות מוזלות בקיסריה-
כוכב נולד 4-
(נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון-לאאאאאאאאאאאאאאאא! שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים-
בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך:לא יכולה להחליט השיר השנוא עלייך:יש המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך:nature boy שיר שנשמע לך מטומטם:יש הרבה.כל השירים באלבום של דורק זמר/ת אהוב/ה:ביונסה ודני ג'ונס להקה אהובה:דסטניז צ'יילד
זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה:ביונסה|בכיין| סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..):פופ אוהבים את שורטי?הנהנ....לא מכירה שירים שלו חוץ מהחידוש לשמינייה מה חושבים על הבוסקילה?כלום ואת רוני דואני?בואו לא נכנס לזה ואת סאבלימינאל?נמנמנ..וואנבי אם כן אז גם את הצל?כנ"K מה אתם חושבים על עידן רייכל?פרוייקט טוב כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני?עם ההתמסחרות שלה לא יהיו חסרים אלבומים גרועים שהיא תוציא בעתיד סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
הסמיילי שה כי מזכיר לך את סאבלימינל?
הסמיילי שהכי מזכיר לך את עידן רייכל?
ואת מירי מסיקה?
שם:אלה גיל:חודש הבא 15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:כיתה ו' -ראית את סבתא שלך:אף פעם -נסעת רחוק:נמנמנמנמ..לפני כמה שבועות -טסת:סוף יולי -אכלת שניצל:שבוע שעבר -קנית משהו:שבוע שעבר -קנית משהו שהוא לא אוכל:שבוע שעבר -היית בהפגנה:מנמנמנמנמ...אף פעם -היית בקניון:ראשון שבוע שעבר -היית בבית מרקחת:רביעי -למדת למבחן:לפני חודשיים -התקלחת:אתמול -רבת עם בנאדם:נמננמנמ..שישי עם שרון נחשב?
-הלכת מכות:ואוואו... -ראית סרט טוב:נמננמנמננמנמ... -ראית סרט מפגר:וואו..הרבה..וכמעט כל יום -קיבלת מאה במבחן:|בכיין| -דיברת שעה בטלפון:לא זוכרת -בכית:אתמול -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:
-היית במשחק של מכבי:
-היית באיקאה:לא ידוע -נסעת לאילת באוטובוס:
-טסת לאילת:
-עשית צניחה חופשית:
-הרגת מישהו:
-נעצרת:
-הצטלמת עם סלבריטאי:
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:
-היית בהופעה של אביב גפן:
-בכית ביום רצח רבין:
-בכית ביום הזיכרון לשואה:
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:
-היית בהלוויה:
-היית בפיגוע:
-היית בתאונת דרכים:
-היית ברמת השרון:
-היית בבאר שבע:לא יודעת -היית בטירת הכרמל:לא יודעת -היית במעלה אדומים:לא זוכרת -היית בערד:נראה לי -היית ב-"תנובה":לא בטוחה -היית בכותל:
-קראת הארי פוטר:
-קראת ספר של עמוס עוז:נראה לי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:
-נשבר לך היד/הרגל וכו':חס וחלילה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':חס וחלילה:00 -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):ננמנמנמ -עשית קורס מד"א:נמנמנמ
מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:שרון -דיברת איתו באמת:שרון -דיברת איתו אונליין:תאיר וורד -שלחת לו sms:איילת/בוב
-כעסת עליו:שרון ואיילת -ישבת לידו בשיעור:נוי -נסעת איתו לאנשהו:לירון -לאן נסעתם?לעזריאלי -לקחת ממנו משהו:קורל -מה זה היה?מת לצעוק -היית אצלו בבית:לירון -היה אצלכם בבית:שרון -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:שרון,אבל זה לא עניין אותה לכאן כעסתי -ראית איתו סרט:מור -צחקת עליו:דין

sap sapir

New member
אני../images/Emo194.gif

כמה דיסקים יש לשרית חדד? מאיפה לי? כמה דיסקים יש לזהבה בן? כנ"ל כמה שירים כתב אהוד מנור? לא יודעת 100? כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? 10? כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)? 1? חח כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה? לא יודעת לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל? כנ"ל איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? מי שומע גבסו? כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? למי אכפת? כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)? כנ"ל בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה- בעד קניית דיסקים- נגד הורדת מחירי הדיסקים- בעד? הופעות מוזלות בקיסריה- בעד כוכב נולד 4- נגד (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- בעד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- בעד בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך: יש מלא אבל כרגע helena השיר השנוא עלייך: מצטערת אבל lola המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: obviously שיר שנשמע לך מטומטם: השיר הזה משיעור אנגלית: i'm in love with a big blue frog a big blue frog loves me זמר/ת אהוב/ה: דני וקלי להקה אהובה: מקפליי מיי כמיקל רומנס בלינק וסוד זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: קלי קלארקסון סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): רוק מטאל ופופ אוהבים את שורטי? לא מה חושבים על הבוסקילה? נחמדה ואת רוני דואני? שונאתת ואת סאבלימינאל? לא משהו אם כן אז גם את הצל? כן חחח מה אתם חושבים על עידן רייכל? נחמד כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? 0 סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
ואת מירי מסיקה?
שם: ספיר גיל: 15 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: בתחילת שנה בערך -ראית את סבתא שלך: לפני חודש -נסעת רחוק: שנה שעברה -טסת: בכיתה ה -אכלת שניצל: לפני שעה -קנית משהו: אתמול -קנית משהו שהוא לא אוכל: אתמול -היית בהפגנה: לא הייתי -היית בקניון: יום חמישי -היית בבית מרקחת: לפני חודש -למדת למבחן: לפני חצי שעה -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: היום -הלכת מכות: היום -ראית סרט טוב: אממ לא זוכרת מתי -ראית סרט מפגר: לפני שנה -קיבלת מאה במבחן: לפני חודשיים -דיברת שעה בטלפון: אתמול -בכית: לפני חודש -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: כן -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא חס וחלילה -היית בתאונת דרכים: לא חס וחלילה -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: כן -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: לא -קראת ספר של עמוס עוז: לא יודעת -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נופר -דיברת איתו באמת: רותם -דיברת איתו אונליין: עדי -שלחת לו sms: נופר -כעסת עליו: גל -ישבת לידו בשיעור: גל -נסעת איתו לאנשהו: נופר -לאן נסעתם? להרצליה -לקחת ממנו משהו: רותם -מה זה היה? כסף חח -היית אצלו בבית: נופר -היה אצלכם בבית: רותם -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: רותם -ראית איתו סרט: נופר -צחקת עליו: עדי

vered131

New member
עונננה :]

כמה דיסקים יש לשרית חדד? 10 לא?! כמה דיסקים יש לזהבה בן? מאיפה אני יודעת כמה שירים כתב אהוד מנור? :\ אין לי מושג. כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? הטמבל הזה נראה לי.. 50 כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)? אין לי מושג. איזה שאלה
כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה?
לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל?
איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? 1 כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)?
בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה- נגד. אבל אני עושה את זה. קניית דיסקים-
הורדת מחירי הדיסקים-
הופעות מוזלות בקיסריה-
כוכב נולד 4-
(נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון-
שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים-
בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך: יש מלאא השיר השנוא עלייך: :\ מזרחית דיכאון
המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: יש הרבה. שיר שנשמע לך מטומטם: MY HUMPS בלאק היי פיז זמר/ת אהוב/ה: הרבה. להקה אהובה: אממ.. מקפליי, סאן אוף דורק, גרין דיי, בלינק 182, גוד שארלוט, סימפל פלאן, בלאק היי פיז, דה קילרס, מיי כימיכל רומאנס, קלי קלאקסון
זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: כל אלה למעלה
סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..):פאנק-רוק אוהבים את שורטי? נמוכה
מה חושבים על הבוסקילה?
אהבלה ואת רוני דואני? כנ"ל ואת סאבלימינאל? יאו יאו
אם כן אז גם את הצל? כנ"ל מה אתם חושבים על עידן רייכל?
מגניב כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? 2 סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
ואת מירי מסיקה?
שם: ורד גיל: 14 עוד מעט. -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: נראה לי לפני שנתיים.
-ראית את סבתא שלך: הרגע. -נסעת רחוק: לפני 3 שבועות. -טסת: אמממ..פול זמן. -אכלת שניצל:
לא אוכלת בשר. -קנית משהו: אמ.. לפני שובעיים. -קנית משהו שהוא לא אוכל: לפני שבועיים. -היית בהפגנה: לא הייתי. -היית בקניון: שבועיים. -היית בבית מרקחת: אמ.. חודש חודשיים. -למדת למבחן: יום חמישי. -התקלחת: אתמול :\ -רבת עם בנאדם: היום :\ -הלכת מכות: בחלום שלי.. פעמיים!! -ראית סרט טוב: אמ.. לפני הרבה זמן. היום כבר לא ממש יוצאים סרטים טובים. -ראית סרט מפגר: אמ... שבועיים. -קיבלת מאה במבחן: לא זוכרת. -דיברת שעה בטלפון: לא דיברתי אפעם שעה, מה אני משועממת ?! -בכית: אתמול. -האם אי פעם: -התעלפת: לא. אבל אני רוצה!!!! -היית בכנסת: לא :\ -היית במשחק של מכבי: אהא
|סגידה| -היית באיקאה: אהא -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: אהא -עשית צניחה חופשית: לא. אבל אני רוצה!! -הרגת מישהו: לא. -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: כן -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר:
לא. זה סתם משעמם. -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן
-נשבר לך היד/הרגל וכו': לא. אבל נקעתי. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): אהא -עשית קורס מד"א: לא. אבל אני רוצה מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: הילה -דיברת איתו באמת: שירה/ ירדן -דיברת איתו אונליין: אלה -שלחת לו sms: הילה -כעסת עליו: שירה -ישבת לידו בשיעור: ירדן -נסעת איתו לאנשהו: אמממ.. שירה ירדן נועם שחר ואברום. -לאן נסעתם? עזריאלי. -לקחת ממנו משהו: שיר. -מה זה היה? עט >< -היית אצלו בבית: שחר -היה אצלכם בבית: אברום -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אמממ.. לא זוכרת. -ראית איתו סרט: לא זוכרת. -צחקת עליו: חחחחח יש הרבה. לא זוכרת. תהנו תודה

עונההה

כמה דיסקים יש לשרית חדד?2 כמה דיסקים יש לזהבה בן?אמ... 5?! כמה שירים כתב אהוד מנור?יותר מ10 כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? 100 ומשו כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)?לא יודעת כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה? אמ... 100 לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל?אמ... איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? אמ... כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? המון כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)?הממון בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה-בעדד קניית דיסקים-בעדדד הורדת מחירי הדיסקים-בעדדד הופעות מוזלות בקיסריה-בעדדדד כוכב נולד 4-נגדדד (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון-נגדדד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים-בעדדד בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך:אמ... שחכתי מה שמו השיר השנוא עלייך: אין לי מושגג המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך:"זה סיפור על ילדה דיי קטנה שמדברת בלי הפסקה" יובל לוריא השיר שלה שיר שנשמע לך מטומטם:"ביער היער היער נירקוד נירקוד" זמר/ת אהוב/ה: הילארי דאף להקה אהובה: מקפליי מין הסתם.. זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: אבריל סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..):הכל חוץ מהמיזרחית אוהבים את שורטי? אמ.. מי זאת!? מה חושבים על הבוסקילה? סתם בומבילה ואת רוני דואני? סתם סופרמרקט ואת סאבלימינאל? אמ... איכסס אם כן אז גם את הצל? לאא מה אתם חושבים על עידן רייכל? חמודדד כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? 5 סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
ואת מירי מסיקה?
שם:ליטל גיל:15 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני שבוע -ראית את סבתא שלך: לפני מאה שנה -נסעת רחוק: בחנוכה -טסת:אף פעם -אכלת שניצל:לא אוכלת -קנית משהו:לפני שבוע -קנית משהו שהוא לא אוכל:חחח... לפני חודשיים -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון:לפני מיליון שנה -היית בבית מרקחת:לא זוכרת -למדת למבחן:מחר זה יהיה הפעם האחרונה -התקלחת: היום בבוקר -רבת עם בנאדם: אתמול -הלכת מכות: היום (המבין יבין) -ראית סרט טוב: אמ... -ראית סרט מפגר:אמ.. -קיבלת מאה במבחן: לפני כמה חודשים -דיברת שעה בטלפון: היום -בכית: היום מהשיר של קלי קלארסון -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:לא -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:כן -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:כן טוב כימעט -נעצרת:כימעט -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא זוכרת -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:לא ידוע לי -היית בטירת הכרמל:אולי -היית במעלה אדומים:אני כל יום שם!!! -היית בערד:אולי -היית ב-"תנובה": אולי -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:אולי קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:מרשמלו -דיברת איתו באמת:מזאת אומרת באמת ומרשמלו -דיברת איתו אונליין: עם ידיד שלי -שלחת לו sms:מרשמלו -כעסת עליו: מרשמלו -ישבת לידו בשיעור: יושבת לבדד -נסעת איתו לאנשהו:עם ההסעה -לאן נסעתם? הביתה -לקחת ממנו משהו:חברה -מה זה היה?לא יודעת -היית אצלו בבית:חברה -היה אצלכם בבית:לא יודעת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אמ... ניראלי מרשמלו -ראית איתו סרט: עם אצמי -צחקת עליו: אסור לי להזכיר שמות!! תנקס יו אלה

Rowdy Girl

New member
עונה P:

כמה דיסקים יש לשרית חדד? הרבה כמה דיסקים יש לזהבה בן? לוכפת לי כמה שירים כתב אהוד מנור? מממ כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? לוידעת כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)? נממ כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה? לוידעת לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל? אממ
איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? יום ועוד יומיים? נראלי זה השני אנלא בטוחה כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? מממ כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)? אמממממממ בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה- בעד קניית דיסקים- בעד הורדת מחירי הדיסקים- בעד הופעות מוזלות בקיסריה- בעד כוכב נולד 4- בעד (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- נגד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים בעד [במיוחד כאלה שלא טובים בלהיות זמרים =/] בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך: she will be loved - maroon 5 / crazy - simple plan השיר השנוא עלייך: לייטס אפ של ליל קים פשוט זוועה!!!!!!!! המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: קרייזי של סימפל שיר שנשמע לך מטומטם: אממ... זמר/ת אהוב/ה: ג'יימס בורן
ופייר מסימפל
להקה אהובה: באסטד
וסימפל
זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: גוון
סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): אנגלית זה סגנון?! טוב לדעת הממ... פאנק רוק, פופ.. כל מה שנקשר אוהבים את שורטי? לאאאאאא מה חושבים על הבוסקילה? בעע ואת רוני דואני? $%#@^$&@!#$%^ ואת סאבלימינאל?
אם כן אז גם את הצל? אההא
מה אתם חושבים על עידן רייכל? יש לו שיר נחמד כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? כמה שפחות
סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
=/ הסמיילי שה כי מזכיר לך את סאבלימינל?
הסמיילי שהכי מזכיר לך את עידן רייכל? |ערבי| ואת מירי מסיקה? נמ שם: קורל... גיל: 14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: אתמול -נסעת רחוק: המ -טסת: ב3 לינואר חזרה לישראל מלונדון
-אכלת שניצל: לפני שעה -קנית משהו: הממ ביום חמישי -קנית משהו שהוא לא אוכל: ביום חמישי... -היית בהפגנה: אפעם -היית בקניון: ביום חמישי -היית בבית מרקחת: המ -למדת למבחן: אתמול -התקלחת: לפני שעה -רבת עם בנאדם: היום עם אלה בפורום =/ -הלכת מכות: אמממ לוידעת -ראית סרט טוב: לוידעת -ראית סרט מפגר: המ -קיבלת מאה במבחן: המ -דיברת שעה בטלפון: המ -בכית: המ -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: הרבה.............. -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: אולי -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה: לא -היית בכותל: כן -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא
-נשבר לך היד/הרגל וכו' לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: המ -דיברת איתו באמת: אנג'ל
-דיברת איתו אונליין: שרון... ואם הפורום נחשב אז ענת
-שלחת לו sms: נמ... שרון -כעסת עליו: אלה
-ישבת לידו בשיעור: נוי... בעצם ליד סתיו במתמטיקה
=/ -נסעת איתו לאנשהו: הממ -לאן נסעתם? המממממממממממממממממממ -לקחת ממנו משהו: רחלי
-מה זה היה? דיסק של בקסטריט בויז חחח -היית אצלו בבית: שרון -היה אצלכם בבית: סתיו ועומר הקרציות
-דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: אמ -ראית איתו סרט: שרון -צחקת עליו: המממ תודה...........

Hip Hop star

New member
ההבדל ביני לבינך...

שלי יש מה להתעצבן לך לא. אני לא כועסת עלייך,סתם בחוסר סבלנות

W3ndy

New member
../images/Emo218.gif

היי...מה העניינים איתכן? כבר התגעגעתי...לא הייתי פה פווול זמן... לא רציתי לפתוח הודעה חדשה על חזרתי לפורום אז ביי דה וואי אני גם אענה על השאלון.. כמה דיסקים יש לשרית חדד? קצת יותר מדי כמה דיסקים יש לזהבה בן? אין לי מושג באמת כמה שירים כתב אהוד מנור? הרבה כמה שירים הלחין צביקה פיק(בערך)? אין לי שמץ כמה שירים הלחין צביקה פיק וחיברה מירית שם-אור ביחד(או להיפך..)? באנה מה נסגר?? כמה דיסקים הצליחה למכור מירי מסיקה? דונוו לאיזו פלטינה הגיע הראל מויאל?כנ"ל איך קוראים לשיר השני במספר בדיסק של גבסו? אממ לא זוכרת,ואין לי כח לבדוק עכשיו כמה פעמים הופיעה שרית חדד בקיסריה? עוד פעם שרית חדד?? כמה פעמים הופיע צביקה פיק בקיסריה(בערך...)? לא יודעת בעד/נגד: -------- הורדות מאימיול/קאזה- נגד במקרה שגורמים למישהו להפסיד מזה.אם אני רוצה דיסק אני אקנה אותו.אני אוריד רק שיר מדיסק שממילא אין לי כוונה לקנות קניית דיסקים- בעד הורדת מחירי הדיסקים- בעד הופעות מוזלות בקיסריה- בעד כוכב נולד 4- בעד (נניח..)מאיה בוסקילה באירוויזיון- נגד שכל הזמרים נהיים פתאום שחקנים ורקדנים- בעד חח מה אכפת לי.. בכלליות: ------------ השיר האהוב עלייך: יש המון השיר השנוא עלייך: שירים של שרית חדד אם כבר הזכרנו אותה.. המילים בשיר שהכי השפיעו עלייך: יש כל מיני.אחד מהם היה i'm with you של אבריל שיר שנשמע לך מטומטם: קנדי שופ זמר/ת אהוב/ה: אבריל להקה אהובה: מקפליי? ויש עוד הרבה זמר/ת שאת/ה אוהב/ת אבל עוד לא היית בהופעה שלו/שלה: עידן רייכל סגנון אהוב(רוק,מטאל,פופ,ראפ,מזרחית,אנגלית,ישראלי..): כמעט הכל..חוץ ממזרחית.רק מויאל אני אוהבת במזרחית אוהבים את שורטי? לא מה חושבים על הבוסקילה?
ואת רוני דואני? לא סופרסטאר אבל בסדר ואת סאבלימינאל? לא ממש אם כן אז גם את הצל? לאא מה אתם חושבים על עידן רייכל? הוא אחד האנשים הכי מקסימים בעולם
כמה דיסקים אתם חושבים שיהיו לרוני דואני? לא יודעת סמיילים: -------- הסמיילי שהכי מזכיר לך את רוני?
ואת מירי מסיקה?
שם: ליזי גיל: 19 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן -ראית את סבתא שלך: ביום חמישי -נסעת רחוק: אררר לא נסעתי רחוק כ"כ בזמן האחרון נראה לי -טסת: אף פעם לא -אכלת שניצל: שבוע שעבר -קנית משהו: יום חמישי קניתי כרטיסיה -קנית משהו שהוא לא אוכל: ^ -היית בהפגנה: מזמן -היית בקניון: לפני איזה חודש -היית בבית מרקחת: מזמןןן -למדת למבחן: היום.. -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם:היום התווכחתי עם אחותי אבל לא ממש רבנו.נחשב? -הלכת מכות:לא הולכת מכות
-ראית סרט טוב: לא מזמן..ה"פ 4 -ראית סרט מפגר: די מזמן.. -קיבלת מאה במבחן:היום חח -דיברת שעה בטלפון: לפני..שבועיים אולי -בכית: בשבוע שעבר -האם אי פעם: -התעלפת: לא,ב"ה -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: ברוור -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: לא -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: הא?
-נעצרת: הא?
<===התחילה לעצבן אותי השוטרת הזאת -הצטלמת עם סלבריטאי:לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא.. -בכית ביום רצח רבין: לא -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן
-היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא ח"ו -היית בתאונת דרכים: לא ח"ו -היית ברמת השרון: לא -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד: לא -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: ברור -קראת הארי פוטר: כן
-קראת ספר של עמוס עוז: כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: הא?? לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא,ב"ה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא,ב"ה -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא,ב"ה -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: דנה -דיברת איתו באמת: שני -דיברת איתו אונליין: איוון -שלחת לו sms: שלי -כעסת עליו: שיר
-ישבת לידו בשיעור: שיר -נסעת איתו לאנשהו: מיכל -לאן נסעתם? הביתה
-לקחת ממנו משהו: אמממ -מה זה היה? לא יודעת,לא זוכרת.. -היית אצלו בבית: מיכל -היה אצלכם בבית: כנ"ל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: -- -ראית איתו סרט: אחותי -צחקת עליו: ששש תהנו נהננו <נהניתי ליתר דיוק..> לילה טוב

למעלה