הייי שנה טובה אני משתחררת עוד חודשיים האם יש פה אנשים מאזור כפר סבא? ובמה הם עובדים?
G gig19 New member 22/9/03 #1 ../images/Emo66.gifהייי שנה טובה אני משתחררת עוד חודשיים האם יש פה אנשים מאזור כפר סבא? ובמה הם עובדים?
../images/Emo66.gifהייי שנה טובה אני משתחררת עוד חודשיים האם יש פה אנשים מאזור כפר סבא? ובמה הם עובדים?
S shimi100 New member 22/9/03 #2 אז עוד חודשיים נדבר, טוב? סתםםםםם שיהיה במזל טוב וברוכים הבאים לפורום !!! תתחילי לתכנן דברים מעכשיו לא שזה יעזור לך הרבה אבל זה יעביר לך את הזמן בבסיס על מחשבות חיוביות
אז עוד חודשיים נדבר, טוב? סתםםםםם שיהיה במזל טוב וברוכים הבאים לפורום !!! תתחילי לתכנן דברים מעכשיו לא שזה יעזור לך הרבה אבל זה יעביר לך את הזמן בבסיס על מחשבות חיוביות
G get well New member 22/9/03 #3 ../images/Emo140.gifברוכה הבאה לפורום../images/Emo140.gif שיחרור מוצלח שיהיה.. איפה את משרתת?
G gig19 New member 22/9/03 #6 תודה אנשים נחמדים אני משרתת בגדוד של הנחל בבית ליד יש מישהו משם? שהיה שם?
G gig19 New member 26/9/03 #8 ../images/Emo75.gifהקפצה שנה טובה לכולם ושהשנה הזאת תהיה יותר טובה לכל משוחררי צהל