הייתה כתבה על לירז צ'רכי ב"כל העיר" של י-ם השבת. אני אסרוק לכם יותר מאוחר.
T TEENAGER1 New member 18/4/04 #1 ../images/Emo66.gif הייתה כתבה על לירז צ'רכי ב"כל העיר" של י-ם השבת. אני אסרוק לכם יותר מאוחר.
T The Juck New member 18/4/04 #2 ../images/Emo19.gifאם כל הכבוד ללירז..... ויש כבוד...... היא ממש לאט מעניינת אותי
T TEENAGER1 New member 18/4/04 #3 ../images/Emo66.gifאז לשים ת'כתבה או לא../images/Emo35.gif כי מדובר שם גם פה ושם על ריטה, ועל הקשר ביניהן.
../images/Emo66.gifאז לשים ת'כתבה או לא../images/Emo35.gif כי מדובר שם גם פה ושם על ריטה, ועל הקשר ביניהן.
T The Juck New member 19/4/04 #6 ../images/Emo19.gifאמרתי שרק אותי היא לא מעניינת אני בטוח שיש אנשים בפורום שהיא מעניינת אותם.. ולא אמרתי שהיא לא מדהימה, היא מדהימה, היא נראית טוב, שחקנית טובה....ושלא נדבר על הקול שלה!
../images/Emo19.gifאמרתי שרק אותי היא לא מעניינת אני בטוח שיש אנשים בפורום שהיא מעניינת אותם.. ולא אמרתי שהיא לא מדהימה, היא מדהימה, היא נראית טוב, שחקנית טובה....ושלא נדבר על הקול שלה!
G Golden apple New member 18/4/04 #5 ../images/Emo60.gif לירז זאת האחיינית שכל שבוע מצטלמת עם ריטה לעיתון אחר
T TEENAGER1 New member 19/4/04 #7 ../images/Emo66.gif משהו כזה ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif תקבלו ת'כתבה מחר, אני מקווה.
T TEENAGER1 New member 19/4/04 #8 ../images/Emo66.gif הכתבה גדולה מידי... ../images/Emo4.gif כל עמוד לפחות 2 מגהבייט... לוידעת למה זה יצא כ"כ גדול
../images/Emo66.gif הכתבה גדולה מידי... ../images/Emo4.gif כל עמוד לפחות 2 מגהבייט... לוידעת למה זה יצא כ"כ גדול
G Golden apple New member 19/4/04 #10 ../images/Emo60.gif ../images/Emo52.gif אבל חייב לעשות את זה... אסור לעלות כתבות לפורומים ב . זה לא חוקי מי שמעלה חשוף לתביעה מצד העיתון... כן, מבאס, I KNOW .
../images/Emo60.gif ../images/Emo52.gif אבל חייב לעשות את זה... אסור לעלות כתבות לפורומים ב . זה לא חוקי מי שמעלה חשוף לתביעה מצד העיתון... כן, מבאס, I KNOW .
T TEENAGER1 New member 20/4/04 #11 ../images/Emo66.gif וואלה? ../images/Emo12.gif לא ידעתי טוב, אולי מיכל תרצה לפרסם את זה באתר שלה ... *רמז עבה*
../images/Emo66.gif וואלה? ../images/Emo12.gif לא ידעתי טוב, אולי מיכל תרצה לפרסם את זה באתר שלה ... *רמז עבה*